Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

Schitterende selfdrive door historisch Normandië

  • Stedentrip
€ 383 -22%
prijs vanaf € 299 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 598
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Reis in 5, 6 of 8 dagen met je eigen auto langs alle hoogtepunten van Normandië, incl. ontbijt & meer

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van Normandië. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 4 nachten:

Dag 1: Vertrek van huis - Eu

Stap in je eigen auto en begeef je naar het mystieke noordwesten van Frankrijk. Je eerste bestemming is Eu, gelegen in de vallei van de Bresle, waar je de komende nacht in Domaine de Joinville zult verblijven, incl. ontbijt. Geniet bij aankomst van een welkomstdrankje en ga daarna op ontdekkingstocht in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld de befaamde Chateau d’Eu of maak een ontspannen uitstapje naar het strand, dat op slechts 5 minuten rijden ligt.

Dag 2: Eu - Dives-Sur-Mer

Vandaag vertrek je richting de tweede bestemming van je rondreis: Dives-Sur-Mer. De rit duurt ongeveer 2,5 uur. Onderweg kun je een tussenstop maken in Rouen, de hoofdstad van de regio Normandië en de stad van de bekende historische Franse heldin Jeanne d'Arc. Eenmaal aangekomen in Dives-Sur-Mer, check je voor de komende nacht in bij Kyriad Prestige Residence Cabourg - Dives-Sur-Mer, incl. ontbijt. Dives-Sur-Mer ligt op een steenworp afstand van Cabourg en Houlgate en op ongeveer 30 minuten rijden van de moderne en bruisende stad Caen. Dives-sur-Mer zelf is een charmante havenstad met een historisch centrum vol middeleeuwse architectuur en gezellige winkelstraatjes.

Dag 3: Dives-Sur-Mer - Le Mont-Saint-Michel

Bereid je na het ontbijt voor op een rit van ongeveer 2 uur richting Hotel Les 4 Salines, waar je de laatste twee nachten door zult brengen, incl. ontbijt. Het hotel ligt op slechts 15 kilometer van Le Mont-Saint-Michel en op ongeveer 40 kilometer van Saint-Malo, een levendige havenstad met een rijke geschiedenis.

Dag 4: Le Mont-Saint-Michel

Bezoek op dag 4 de indrukwekkende abdij van Mont-Saint-Michel, dat is gebouwd op een rotsachtig eiland voor de kust van Normandië. Tip: het is ook aan te raden om het gebied rondom het eiland te bezoeken, zodat je een aantal schitterende vakantiefoto’s kunt maken! Vandaag heb je ook de tijd om de glinsterende Smaragdkust (Côte d'Émeraude) te bewonderen, een gebied van ongeveer 40 kilometer tussen Cancale en Cap Fréhel.

Dag 5: Le Mont-Saint-Michel - naar huis

Dag 5 is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om afscheid te nemen van Normandië. Pak je koffers in, stap in de auto en reis, met enkele prachtige tussenstops, richting huis.

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 5 nachten verblijf je 1 extra nacht in Dives-Sur-Mer
  • Bij de rondreis van 7 nachten verblijf je 1 extra nacht in Eu, Dives-Sur-Mer en Le Mont-Saint-Michel
Deze aanbieding is inclusief:
  • 1 of 2 nacht(en) in een Comfort kamer in Domaine de Joinville, Eu

  • 1 of 2 nacht(en) in een Studio in Kyriad Prestige Residence Cabourg - Dives-Sur-Mer

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Hotel Les 4 Salines, Le Mont-Saint-Michel

  • Ontbijt in alle hotels

  • Welkomstdrankje in Domaine de Joinville en Hotel Les 4 Salines, Le Mont-Saint-Michel

  • Toegang tot de spa in Kyriad Prestige Residence Cabourg - Dives-Sur-Mer

  • De touroperator voor deze reis is Style in Travel in Heerhugowaard, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR en SGRZ

Reisdetails

Dag 1: Domaine de Joinville, Eu (1 of 2 nachten)

Domaine de Joinville ligt in Eu, tussen land en zee in het westen van Frankrijk en aan de poort van Normandië en de Baie de Somme. Dit hotel was vroeger het jachtslot van het kasteel van de stad Eu en is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het nabijgelegen Le Tréport en de glinsterende kust.…

Lees meer

Dag 2: Kyriad Prestige Residence Cabourg - Dives-Sur-Mer, Dives-Sur-Mer (1 of 2 nachten)

Kyriad Prestige Residence Cabourg - Dives-Sur-Mer ligt op ongeveer 20 minuten lopen van de stranden van Cabourg en nabij het middeleeuwse centrum van de stad, aan de oever van de rivier. Het kunstdorp Village d'Art Guillaume-le-Conquérant ligt slechts 2 kilometer verderop.

*Hotelfaciliteiten: re…

Lees meer

Dag 3 & 4: Hotel Les 4 Salines, Le Mont-Saint-Michel (2 of 3 nachten)

Hotel Les 4 Salines is een ideaal vertrekpunt om de baai van Mont Saint-Michel en de Smaragdkust te ontdekken. Het hotel ligt in een klein dorpje in de polders van de baai, op ongeveer 15 minuten van Le Mont-Saint-Michel en op ca. 40 minuten van Saint-Malo.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, concië…

Lees meer
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Style in Travel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Style in Travel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031 20 428 05 55 of via e-mail op secretescapes@styleintravel.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.styleintravel.nl/

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.