• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Magisch Ierland: Fly & Drive door het land van mythen & legenden

  • Rondreis
  • 7, 9 of 11 nachten
€ 1.049 -15%
prijs vanaf € 899 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.798
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Ontdek Dublin, de Kliffen van Moher, de Ring of Kerry en het schiereiland Dingle tijdens een rondreis door Ierland, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een vaste route langs de hoogtepunten van Ierland. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Luchthaven Dublin - Dublin

Vandaag begint je rondreis door het sprookjesachtige Ierland! Na aankomst op de luchthaven van Dublin, haal je je huurauto op en is het tijd om naar je eerste hotel te rijden: Aspect Hotel Park West. Hier zul je de komende twee nachten verblijven, incl. ontbijt. Kom eerst lekker tot rust in het hotel en breng de rest van de dag op je gemak door in de hoofdstad van Ierland.

Dag 2: Dublin

Maak een wandeling langs de rivier de Liffey om de mix van oud en nieuw in je op te nemen en verken de bruisende wijk Temple Bar voor een eerste kennismaking met de Ierse keuken. Je vindt er van alles: van traditionele pubs vol livemuziek tot culinaire hoogstandjes met een Michelinster en geweldig entertainment in het nachtleven van de stad.

Dag 3: Dublin - Galway

Terwijl je onderweg bent naar de westelijke havenstad Galway, kun je een tussenstop maken in de betoverende rivierstad Athlone. Athlone is gebouwd op de oevers van de rivier de Shannon en staat bol van de geschiedenis, van het 12e-eeuwse kasteel tot de oude straatjes met prachtige uitzichten. Eenmaal aangekomen in Galway kun je het bruisende Eyre Square verkennen, waar de beat van traditionele muziek uit de vele pubs van de stad klinkt. Je zult één nacht in Maldron Hotel Oranmore Galway slapen, incl. ontbijt.

Dag 4: Galway - Limerick

Op dag vier ruil je Galway in voor Limerick, waar je de komende twee nachten in Radisson Blu Hotel & Spa zult slapen, incl. ontbijt. Hoewel je na het ontbijt rechtstreeks naar je volgende bestemming kunt rijden, is het zeer aan te raden om eerst een stop te maken bij een van de meest iconische bezienswaardigheden van Ierland - de verbluffende Cliffs of Moher. Deze dramatische kliffen strekken zich 14 kilometer uit langs de kust en zijn bijna volledig verticaal. Ze worden geteisterd door de golven van de Atlantische Oceaan en bieden een ongelooflijk uitzicht.

Dag 5: Limerick

Limerick is een historische stad met een fascinerende middeleeuwse wijk. Breng vandaag een bezoek aan King John’s Castle, ontdek het culturele hart van Limerick op de gerestaureerde Milk Market en struin door de elegante Georgian wijk. Buiten de stad kun je prachtige oude kastelen en rustige natuurgebieden bewonderen.

Dag 6: Limerick - Killarney

Stap na het ontbijt in de auto om richting Killarney te rijden, waar je voor de komende nacht incheckt in Killarney Towers Hotel, incl. ontbijt. Vandaag kun je een van de meest pittoreske delen van Ierland bewonderen, de Ring of Kerry. De Ring of Kerry is gehuld in groene tinten - van dichte bossen tot lappendekenvelden vol koeien - en is een route van 179 kilometer die sprookjesachtige bezienswaardigheden omvat zoals de Torc Waterfall en de Gap of Dunloe. Vanuit Killarney ben je ook zo bij het schiereiland Dingle met imposante kliffen en de Conor Pass, een van de hoogste bergpassen in Ierland.

Dag 7: Killarney - Kilkenny

Voordat je morgen terugkeert naar Dublin, breng je eerst nog een dag door in Kilkenny. Tijdens de rit naar dit charmante middeleeuws stadje kun je eerst pauzeren in Cork, de gastronomische hoofdstad van Ierland en een perfecte stop voor een heerlijke lunch. Bezoek in Kilkenny het indrukwekkende kasteel, St. Canice's Cathedral en wandel door een doolhof van geplaveide straatjes in het romantische centrum. De laatste nacht verblijf je in The Hoban Hotel, incl. ontbijt.

Dag 8: Kilkenny - Luchthaven Dublin - de gekozen luchthaven

Helaas komt je sprookjesachtige rondreis door Ierland vandaag ten einde! Lever je huurauto in op de luchthaven van Dublin en stap vervolgens in het vliegtuig richting de gekozen luchthaven.

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Galway en Killarney
  • Bij de rondreis van 11 nachten verblijf je 1 extra nacht in Dublin, Galway, Limerick en Killarney
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Aspect Hotel Park West, Dublin

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Maldron Hotel Oranmore Galway, Galway

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Radisson Blu Hotel & Spa, Limerick

  • 1 of 2 nacht(en) in een Classic kamer in Killarney Towers Hotel, Killarney

  • 1 nacht in een Standaardkamer in The Hoban Hotel, Kilkenny

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto voor de duur van het verblijf (categorie A/Eco, Fiat Panda of vergelijkbaar. Gratis kilometers en basisverzekering inbegrepen)

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Eindhoven naar Dublin

  • De touroperator voor deze reis is Travel Store in Gorinchem, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR, IATA, DTA en BTP

Reisdetails

Dag 1 & 2: Aspect Hotel Park West, Dublin (2 of 3 nachten)

Aspect Hotel Park West ligt in het bedrijvenpark Park West, op korte afstand met de bus, auto of trein naar veel van de topattracties van Dublin, waaronder de Dublin Zoo, het Guinness Storehouse en Temple Bar.

Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, lounge, wasservice, 24-uursreceptie, wifi

Lees meer

Dag 3: Maldron Hotel Oranmore Galway, Galway (1 of 2 nachten)

Maldron Hotel Oranmore Galway ligt in Oranmore, net buiten de levendige stad Galway waar altijd wel iets te beleven valt - denk aan Galway Races, Galway Arts Festival en nog veel meer. Het hotel beschikt over een volledig recreatiecentrum met zwembad.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, zwembad…

Lees meer

Dag 4 & 5: Radisson Blu Hotel & Spa, Limerick (2 of 3 nachten)

Het Radisson Blu Hotel & Spa in Limerick ligt op ongeveer 10 minuten van het stadscentrum, in 20 hectare parklandschap en met uitzicht op de Woodcock Mountains. Het hotel ligt ook dicht bij de historische bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Bunratty Castle en King John's Castle.

*Hotelfaci…

Lees meer

Dag 6: Killarney Towers Hotel, Killarney (1 of 2 nachten)

Killarney Towers Hotel ligt in het centrum van Killarney. Samen met het omringende park en de Wild Atlantic Way voor de deur, belooft het hotel een bruisende en levendige sfeer.

Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, zwembad, spa, gym, wifi

Lees meer

Dag 7: The Hoban Hotel, Kilkenny (1 nacht)

The Hoban Hotel ligt op slechts 15 minuten lopen van de stad en is een ideale plek om te verblijven. Het hotelpersoneel weet alles over Kilkenny, dus of je graag de hotspots van de stad of de verborgen juweeltjes van het oude Ierland wilt ontdekken, zij kunnen je in de juiste richting wijzen.

*H…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht met Ryanair tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel en Dublin, Ierland zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto.

1 kleine tas van 40 x 20 x 25 cm die in de meter moet passen is inbegrepen voor Ryanair.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heen- en terugvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel en Dublin

Heenreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Terugreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Exclusief bijdrage SGR van € 5,00 pp en afdracht Calamiteitfonds Reisgelden a € 2,50 per boeking
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travel Store is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travel Store beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +31 183 666 777 of via e-mail op deals@travelstore.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelstore.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travel Store met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto voor de duur van het verblijf (cat. A/Eco Fiat Panda of vergelijkbaar inclusief gratis kilometers en basisverzekering), op te halen en in te leveren op de luchthaven. Huurvoorwaarden: - Kilometervergoeding: onbeperkt, - Federale belastingen: 23%, - Luchthavenbelasting: inbegrepen, - Brandstof: Het voertuig met hetzelfde peil meenemen en met hetzelfde peil terugbrengen. Controleer altijd de algemene voorwaarden alvorens het contract te ondertekenen, - Minimum leeftijd: 23 jaar, - Maximum leeftijd: 75 jaar (boven de 75 jaar mogelijk met een toeslag van €100 in totaal), - Minimale geldigheidsduur rijbewijs: 1 jaar, - Aantal gewone creditcards: 1, - Let op: een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder is vereist voor de borg (prepaid kaarten of AMEX worden niet geaccepteerd).