• Accommodatie inclusief

Cruise door de natuurlijke schoonheid van Kroatië

 • Cruise
 • 7 nachten
€ 1.399 -22%
prijs vanaf € 1.099 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 2.198
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 7 keer geboekt

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Ontdek het prachtige eilandleven van Kroatië - o.b.v. halfpension, 1x Captain's Dinner & rondleidingen

Route

Dag 1: Aankomst en inscheping in Rijeka, Rijeka – Krk

Je reist op eigen gelegenheid naar Rijeka. De inscheping vindt plaats in de haven van Rijeka van 11.30 uur tot 13.00 uur. Hier word je ontvangen met een drankje en een hapje door de Engelssprekende reisleiding. De komende zeven nachten kun je dit luxe schip je thuisplaats noemen.

Als je met je eigen auto komt kun je een parkeerplaats reserveren via ID Riva Tours. In dat geval staat het serviceteam van ID Riva vanaf 09.00 uur voor je klaar in de haven. Het team begeleidt je vervolgens naar de garage en brengt je terug naar de haven voor de inscheping.

Dag 2: Krk – Rab

Na het ontbijt beginnen we de reis naar Rab, waar je na ongeveer twee uur varen aankomt in een romantische baai en kunt genieten van de zon. In de late namiddag bereik je het oude centrum van Rab voor een rondleiding langs de klokkentorens en door de Beneden- (Donja Ulica), Midden- (Srednja Ulica) en Bovenstraat (Gornja Ulica) vol cafés, boetiekjes en indrukwekkende gebouwen.

Dag 3: Rab – Zadar

Vandaag verlaat je de Kvarnerbaai en zet je koers naar Dalmatië. Na een pauze op het kleine eiland Maun om te zwemmen bereik je Zadar, een havenstad in Noord-Dalmatië. De rest van de dag kun je de oude stad ontdekken, omringd door grootse muren en imposante bezienswaardigheden zoals het Forum Romanum of de Sveta Stošija kathedraal, onder leiding van een gids.

Dag 4: Zadar – Kornati Nationaal Park – Zadar archipel

Vandaag verken je de pittoreske Kornati archipel, gelegen tussen de eilanden Dugi Otok in het noordwesten, Žirje in het zuidoosten en Pašman, Vrgada en Murter in het noorden en noordoosten. Vanuit Zadar vaar je naar de zeestraat tussen Ugljan en Pašman voordat het schip op weg gaat naar de smalle doorgang tussen Dugi Otok en Kornat naar de ingang van het nationale park. We gaan verder naar het eiland Mana, waar vergeten decors doen denken aan de klassieke films van de jaren '50. In de middag vaar je weer noordwaarts en overnacht je op een van de eilanden van de Zadar archipel, zoals Dugi Otok, Zverinac, Molat of Olib.

Dag 5: Zadar archipel – Lošinj

Je vertrekt naar het zonovergoten en met dennebomen bedekte eiland Lošinj,. Met een beetje geluk kun je op dit deel van de route ook dolfijnen spotten. Na een korte zwempauze kom je aan in Mali Lošinj, waar je de avond en nacht in de haven doorbrengt.

Dag 6: Lošinj – Cres

De volgende stop is het naburige eiland Cres, dat via een draaibrug in Osor met Lošinj is verbonden en voornamelijk bekend staat om zijn vele olijfgaarden en kuddes schapen. Geniet van het water en ontdek het pittoreske stadje op je eigen tempo.

Dag 7: Cres – Rijeka

Vanuit Cres vaart de luxe motorzeiler langs de oostkust van Istrië terug naar Rijeka. Neem een laatste duik in de baai van Cres of aan de oostkust van Istrië.

Dag 8: Ontscheping

Na het ontbijt verlaat je om 9.00 uur het schip en begint je reis naar huis.

Deze aanbieding is inclusief:
 • 7 nachten in een Deluxe hut (met douche/toilet en airconditioning) op een motorzeiler of motorjacht (Deluxe categorie). Let op: de deluxe hutten bevinden zich onder het dek of op het hoofddek.

 • Halfpension (diner op de dag van inscheping, ontbijt en lunch op de volgende dagen)

 • 1x Kapiteinsdiner

 • Snack op de dag van aankomst

 • Stadsrondleidingen in Zadar, Rab en Mali Losinj

 • Engelssprekende gids tijdens het in- en ontscheping

 • Exclusief heen- en terugreis

 • De touroperator van deze aanbieding is ID Riva Tours GmbH

Reisdetails

Dag 1 - 7: Deluxe Motorzeiler/Motorjacht cruise (7 nachten)

De luxe motorzeilers en jachten beschikken aan de achterzijde van het schip over een zwemplateau met douches, van waaruit je gemakkelijk de zee in kunt. Ontspan in de zon op het tot 250 vierkante meter grote zonnedek en geniet tijdens de reis van alle pracht en praal van de Kroatische eilanden. Uit…

Lees meer
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
 • €42 toeristenbelasting en havengelden per persoon (te betalen aan boord bij inscheping)
 • Tips aan boord
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming ID Riva GmbH Benelux is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming ID Riva GmbH Benelux beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 004949892311000 of via e-mail op konsti@idriva.de. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.idriva.com/

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.