• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Fly & Drive langs kleinschalige villa's in landelijk Andalusië

  • Rondreis
  • 7, 10 of 14 nachten
€ 753 -14%
prijs vanaf € 649 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.298
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 18 keer geboekt

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Ontdek de natuur, historie en cultuur van ongerept Andalusië en overnacht in sfeervolle accommodaties, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van Andalusië. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: Gekozen luchthaven - luchthaven Málaga - Grazalema

Zodra je bent aangekomen op de luchthaven van Málaga, haal je direct je huurauto op is het tijd om richting Grazalema te rijden. Tip: rijd via Ronda. Ronda is een prachtige bezienswaardigheid - de stad is namelijk in tweeën gespleten door een diepe kloof, de Tajo de Ronda. Je zult hier getrakteerd worden op schitterende vergezichten! De komende nacht verblijf je in Villa Turística de Grazalema, incl. ontbijt.

Dag 2: Grazalema - Priego de Córdoba

Vandaag gaat de reis verder richting Priego de Córdoba. Als je zin hebt in een stad met een rijke geschiedenis is een omweg via Cordoba zeker de moeite waard. De stad was ooit het belangrijkste financiële, commerciële en culturele centrum van de wereld. Tegenwoordig loop je langs talrijke monumenten, musea en eetgelegenheden. Zodra je bent aangekomen in Priego de Córdoba, check je voor de komende twee nachten in bij Villa Turística de Priego, incl. ontbijt.

Dag 3: Priego de Córdoba

Dag drie is een perfecte dag om van de prachtige landschappen en natuurlijke schoonheid van Priego de Córdoba te genieten. Het gebied is omringd door bergen en er zijn vele wandel- en fietsroutes te vinden. Priego de Córdoba staat ook bekend om zijn hoogwaardige olijfolie, dus vergeet zeker niet om wat lokale winkeltjes te bezoeken en verschillende soorten te proeven en te leren over de olijfolieproductie.

Dag 4: Priego de Córdoba - Bubión

De weg richting Bubión brengt je langs de wereldberoemde stad Granada. Dit was de eerste Spaanse stad die op de Werelderfgoedlijst kwam te staan vanwege het Alhambra, de Generalife en het Albaicin. Vervolg je reis naar Bubión in het zuiden van de Sierra Nevada, een indrukwekkende omgeving waar je de komende twee nachten in Villa Turística de Bubión zult slapen, incl. ontbijt.

Dag 5: Bubión

De hoge ligging en de nabijheid van de Middellandse Zee maakt van de Sierra Nevada een uniek gebergte. Loop de verschillende wandelroutes en ontdek de schitterende omgeving. Een dagje naar zee of het nabijgelegen Granada, met het wereldberoemde Alhambra, is ook zeer aan te raden.

Dag 6: Bubión - Laujar de Andarax

Maak voor vertrek nog een ochtendwandeling door het park en reis vervolgens in alle rust naar Laujar de Andarax. Eenmaal aangekomen op deze historische plek, zul je twee nachten in Villa Turística de Laujar de Andarax vertoeven, incl. ontbijt.

Dag 7: Laujar de Andarax

Vandaag heb je een volle dag om de charme van Laujar de Andarax te ontdekken. De knusse witte huisjes zorgen voor een aangename sfeer in het gezellige plaatsje dat tussen de bergen ligt - mooie panoramafoto's gegarandeerd! Een deel van het gebied is ook opgenomen in het Nationaal Park Sierra Nevada, een van de natuurlijke paradijzen van Andalusië vanwege de schilderachtige landschappen en de rijke flora en fauna.

Dag 8: Laujar de Andarax - luchthaven Málaga - de gekozen luchthaven

Dit is alweer de laatste dag van je vakantie. Pak je koffers in en maak je klaar om richting de luchthaven van Málaga te reizen. Hier lever je de huurauto weer in voordat je in het vliegtuig naar huis stapt. Goede reis!

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 10 nachten verblijf je 1 extra nacht in Grazalema en 2 extra nachten in Bubión
  • Bij de rondreis van 14 nachten verblijf je 1 extra nacht in Priego de Córdoba en 2 extra nachten in Grazalema, Bubión en Laujar de Andarax
Deze aanbieding is inclusief:
  • 1, 2 of 3 nacht(en) in een Tweepersoonskamer in Villa Turística de Grazalema, Grazalema

  • 2 of 3 nachten in een Tweepersoonskamer in Villa Turística de Priego, Priego de Córdoba

  • 2 of 4 nachten in een Villa met 1 slaapkamer in Villa Turística de Bubión, Bubión

  • 2 of 4 nachten in een Studio in Villa Turística de Laujar de Andarax, Laujar de Andarax

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto (categorie A) voor de duur van het verblijf

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi, Eindhoven, Rotterdam naar Málaga

  • De touroperator voor deze reis is Style in Travel in Heerhugowaard, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR en SGRZ

Reisdetails

Dag 1: Villa Turística de Grazalema, Grazalema (1, 2 of 3 nachten)

Villa Turística de Grazalema is prachtig gelegen in het Sierra de Grazalema. Vanuit deze charmante accommodatie kijk je uit op het dorp en de schitterende omgeving. Het is ongeveer 10 minuten wandelen naar het centrum van Grazalema, dat in 2017 is uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Spanj…

Lees meer

Dag 2 & 3: Villa Turística de Priego, Priego de Córdoba (2 of 3 nachten)

Villa Turística de Priego is gelegen in het natuurpark Sierras Subbéticas, op ongeveer 10 kilometer van Priego de Córdoba. De villa’s liggen verspreid over het terrein en ook hier heb je schitterende vergezichten.

Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, buitenzwembad, wifi in openbare ruimtes

Lees meer

Dag 4 & 5: Villa Turística de Bubión, Bubión (2 of 4 nachten)

Villa Turística de Bubión ligt in het zuiden van de Sierra Nevada, op ongeveer 2 uur rijden van het Sierra Nevada Ski Resort. Een aantal van deze bergtoppen kun je vanuit het verblijf zien liggen.

Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, terras, buitenzwembad, wifi in openbare ruimtes

Lees meer

Dag 6 & 7: Villa Turística de Laujar de Andarax, Laujar de Andarax (2 of 4 nachten)

Villa Turística de Laujar de Andarax is gelegen in de uitlopers van de Sierra Nevada, met een spectaculair uitzicht op de Andarax-vallei en de Sierra de Gádor. De accommodatie ligt op ca. 2 kilometer van het pittoresk dorpje Laujar de Andarax.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, tuin, buitenzwe…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht tussen de gekozen luchthaven en Málaga, Spanje zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto.

Vluchten tussen Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Brussel Zaventem of Brussel Charleroi en Málaga, Spanje

Heenreis: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de middag/avond

Terugreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Vanaf Amsterdam en Rotterdam vlieg je met Transavia, vanaf Eindhoven vlieg je met Transavia of Ryanair en vanaf Brussel Charleroi en Brussel Zaventem vlieg je met Ryanair.

Als er meerdere vluchtmogelijkheden zijn per dag is het tarief gebaseerd op de goedkoopste vlucht.

Bij Transavia en Ryanair kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm (zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij). Als je extra hand- of ruimbagage wilt meenemen, kun je contact opnemen met de touroperator.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Style in Travel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Style in Travel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031 20 428 05 55 of via e-mail op secretescapes@styleintravel.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.styleintravel.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Style in Travel bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Style in Travel met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto (categorie A) voor de duur van het verblijf, op te halen en in te leveren op de luchthaven. De autohuur is inclusief onbeperkt aantal kilometers, CDW verzekering, diefstalverzekering, BTW, luchthaventoeslag en lokale toeslagen, exclusief afkoop eigen risico. Aanvullende verzekeringen kunnen ter plaatse worden afgesloten of vooraf via de touroperator. Een tweede bestuurder kan voor €6 + BTW per dag aan het contract toegevoegd worden. De bestuurder moet een creditcard met pincode op eigen naam hebben en moet minimaal 25 jaar oud zijn met een rijbewijs van minimaal één jaar oud; bestuurders onder 25 jaar betalen ter plaatse een toeslag van €17,32 + BTW per dag. Vul bij het boeken de naam van de bestuurder als eerste in.