• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Waanzinnige roadtrip langs Pompeii en de Amalfikust in Campanië

  • Rondreis
  • 5, 7 of 10 nachten
prijs vanaf € 649 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.298
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 30 keer geboekt

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Van Pompeii en de Amalfikust tot Caserta: ontdek de historie en mooie natuur tijdens een Fly & Drive door Italië, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een vaste route langs de hoogtepunten van Campanië. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen.

Voorgestelde route bij 5 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - luchthaven Napels - Pompeii

Vandaag begint je reis door Campanië. Zodra je in Napels uit het vliegtuig stapt, haal je je huurauto op en vertrek je richting de eerste bestemming: Pompeii. Je zult hier één nacht in Hotel del Sole vertoeven, incl. ontbijt. In het jaar 79 na Christus barstte de Vesuvius vulkaan uit en werd de stad bedolven onder een dikke laag as en lava. Vandaag de dag is de stad UNESCO Werelderfgoed die je kunt bezoeken om een inkijkje te krijgen van hoe het leven er voor de uitbarsting uitzag, terwijl je door de originele straten loopt langs huizen en winkels.

Wie liever de gezelligheid van de stad opzoekt, rijdt in nog geen half uur naar Napels. Bezoek hier musea en historische gebouwen, zoek een mooi uitzichtpunt om de Vesuvius te zien liggen (al is het ook zeker de moeite waard om de vulkaan van dichtbij te bewonderen als je tijd over hebt!) en eindig de dag met de beste pizza ter wereld in L'Antica Pizzeria da Michele.

Dag 2: Pompeii - Cava de' Tirreni

Na het ontbijt is het tijd om een reis van ongeveer 27 kilometer te maken naar Cava de' Tirreni, waar je twee nachten in Hotel Scapolatiello zult slapen, incl. ontbijt. Cava de' Tirreni is een middeleeuws dorp achter de Amalfikust, dat op slechts 10 kilometer van Salerno ligt. Een uitje naar deze charmante havenstad mag dus zeker niet ontbreken tijdens je rondreis. Bezoek de kathedraal van Salerno, geniet van een prachtig uitzicht op de stad vanuit Castello di Arechi en struin door de historische binnenstad.

Dag 3: Cava de' Tirreni

Naast het bruisende Salerno, wacht ook de glinsterende Amalfikust om ontdekt te worden. Of je vandaag het liefst het kleurrijke Positano ontdekt, droomt van een boottocht langs de azuurblauwe kustlijn in Amalfi of door de prachtige aangelegde tuinen van villa Cimbrone in Ravello wilt struinen: je hoeft je geen moment te vervelen. Heb je ‘s middags zin gekregen in iets lekkers? De citroenen van de Amalfikust, ook wel 'het goud van de Amalfikust' genoemd, zijn zoeter dan normaal en worden onder andere gebruikt voor het maken van limoncello, marmelade en zelfs ijs.

Dag 4: Cava de' Tirreni - Paestum

Op dag vier ruil je Cava de' Tirreni in voor Paestum, dat ongeveer 55 kilometer verderop ligt. De komende nacht verblijf je in Mec Paestum Hotel, incl. ontbijt. Paestum is een oude stad die door de Grieken werd gesticht en later onder de Romeinen viel. Je kunt er volop oude opgravingen en prachtige tempels bewonderen - denk aan de Tempel van Athena, de Tempel van Hera en de Via Sacra. Je kunt er vandaag ook voor kiezen om een uitstapje te maken naar het nabijgelegen Nationaal park Cilento, een natuurgebied dat wordt beschermd door UNESCO. Je vindt hier archeologische gebieden, bergen, meren, grotten, oude dorpjes en verschillende magische wandelpaden.

Dag 5: Paestum - Caserta

De laatste bestemming van je Fly & Drive is Caserta, dat ten noorden van Napels ligt. Hier check je voor de komende nacht in bij Hotel Royal Caserta, incl. ontbijt. Het hotel ligt op een steenworp afstand van een van de meest geliefde toeristische trekpleisters: het gigantische Koninklijk Paleis van Caserta. Struin hier door de schitterende tuinen langs fonteinen en watervallen en laat je verbazen door de omvang en de architectuur van deze UNESCO Werelderfgoed locatie.

Dag 6: Caserta - Luchthaven Napels - de gekozen luchthaven

Je rondreis langs de historische hoogtepunten en prachtige natuur van Campanië komt vandaag helaas tot een einde. Voordat je in het vliegtuig naar huis stapt, lever je eerst je huurauto op de luchthaven van Napels in, waarna het tijd is om al je vakantiefoto’s rustig terug te kijken en heerlijk na te genieten!

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 7 nachten verblijf je 1 extra nacht in Pompeii en Paestum
  • Bij de rondreis van 10 nachten verblijf je 1 extra nacht in Pompeii, Cava de' Tirreni en Caserta en 2 extra nachten in Paestum
Deze aanbieding is inclusief:
  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Hotel del Sole, Pompeii

  • 2 of 3 nachten in een Classic kamer in Hotel Scapolatiello, Cava de' Tirreni

  • 1, 2 of 3 nacht(en) in een Standaardkamer in Mec Paestum Hotel, Paestum

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Hotel Royal Caserta, Caserta

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto voor de duur van het verblijf (categorie A/Eco, Fiat Panda of vergelijkbaar. Gratis kilometers en basisverzekering inbegrepen)

  • 1 stuk handbagage bij Easyjet en Ryanair; 1 stuk handbagage (max. 10 kg) plus 1 accessoire bij Transavia

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven naar Napels

  • De touroperator voor deze reis is Travel Store in Gorinchem, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR, IATA, DTA en BTP

Reisdetails

Dag 1: Hotel del Sole, Pompeii (1 of 2 nachten)

Hotel del Sole ligt tegenover de hoofdingang van de oude ruïnes van Pompeii (ingang Amfitheater), in het stadscentrum en op 200 meter van Sanctuary of Our Lady of SS. Rosary. De ligging in het centrum van Pompeii maakt het niet alleen de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de archeologische sit…

Lees meer

Dag 2 & 3: Hotel Scapolatiello, Cava de' Tirreni (2 of 3 nachten)

Hotel Scapolatiello ligt in de stad Cava de' Tirreni, op slechts een steenworp afstand van Salerno. Het hotel ligt niet alleen op een karakteristieke locatie, maar ook op een strategische locatie ver van de chaos van het stadsleven en zeer dicht bij niet te missen toeristische en culturele bestemmi…

Lees meer

Dag 4: Mec Paestum Hotel, Paestum (1, 2 of 3 nachten)

Het vijfsterren Mec Paestum Hotel ligt tussen de kusten van Amalfi en Cilento, niet ver van de majestueuze tempels van Paestum en op slechts 100 meter van de zee, met een adembenemend uitzicht op Capri en de Golf van Salerno.

Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, tuin, zwembaden, wifi

Lees meer

Dag 5: Hotel Royal Caserta, Caserta (1 of 2 nachten)

In Hotel Royal Caserta vind je comfort, stijl en service van hoge kwaliteit, allemaal op een steenworp afstand van het Paleis van Caserta - een van de meest geliefde toeristische trekpleisters. De architectuur van het paleis vermengt zich met de minimalistische stijl van de hotelkamers, wat zorgt v…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi en Napels, Italië zijn in de prijs inbegrepen, evenals een huurauto.

1 stuk handbagage van 45 x 36x 20 cm (Easyjet) of 1 stuk handbagage van 40 x 20 x 25 cm (Transavia en Ryanair) is inbegrepen, evenals autohuur.

Vanaf Amsterdam vlieg je met EasyJet of Transavia en vanaf Eindhoven en Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heen- en terugvlucht tussen Amsterdam of Brussel Charleroi en Napels

Heenreis: vertrek in de ochtend/ochtend, aankomst in de avond/avond

Terugreis: vertrek in de ochtend/ochtend, aankomst in de avond/avond

Heen- en terugvlucht tussen Eindhoven en Napels

Heenreis: vertrek om 10:10 uur, aankomst om 12:25 uur

Terugreis: vertrek om 7:15 uur, aankomst om 9:45 uur

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Exclusief bijdrage SGR van € 5,00 pp en afdracht Calamiteitfonds Reisgelden a € 2,50 per boeking
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travel Store is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travel Store beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +31 183 666 777 of via e-mail op deals@travelstore.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelstore.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travel Store met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto voor de duur van het verblijf (cat. A/Eco Fiat Panda of vergelijkbaar inclusief gratis kilometers en basisverzekering), op te halen en in te leveren op de luchthaven. Huurvoorwaarden: - Kilometervergoeding: onbeperkt, - Federale belastingen: 23%, - Luchthavenbelasting: inbegrepen, - Brandstof: Het voertuig met hetzelfde peil meenemen en met hetzelfde peil terugbrengen. Controleer altijd de algemene voorwaarden alvorens het contract te ondertekenen, - Minimum leeftijd: 23 jaar, - Maximum leeftijd: 75 jaar (boven de 75 jaar mogelijk met een toeslag van €100 in totaal), - Minimale geldigheidsduur rijbewijs: 1 jaar, - Aantal gewone creditcards: 1, - Let op: een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder is vereist voor de borg (prepaid kaarten of AMEX worden niet geaccepteerd).