• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Fly & Drive langs Paradores door het hart van Spanje

  • Rondreis
  • 7, 9, 12 of 14 nachten
€ 1.020 -14%
prijs vanaf € 879 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.758
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 15 keer geboekt

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Ontdek imposant erfgoed en Spaanse hoogvlaktes in Castilië en León, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

Overnachten in kastelen, kloosters en andere historische gebouwen:

Paradores zijn gevestigd in gerestaureerde kastelen, kloosters en andere historische gebouwen of liggen in een historisch uiterst interessante omgeving. Door hun kleinschaligheid ben je verzekerd van gastvrijheid en persoonlijke service. Naast die prachtige setting, vind je er veelal goede faciliteiten, van gerenommeerde golfbanen tot moderne spa's en niet te vergeten: alle comfort die je je wensen kunt. In de eersteklas restaurants van de paradores kun je kennismaken met de voortreffelijke regionale gerechten. Haute cuisine in een unieke omgeving!

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: Gekozen luchthaven - Madrid - Sigüenza

Na aankomst op de luchthaven van Madrid haal je je huurauto van Avis op en rijd je in je eigen tempo naar het prachtige Sigüenza. Deze historisch rijke stad leent zich uitstekend voor een mooie wandeling of een bezoek aan de kathedraal. Je zult hier één nacht in Parador de Sigüenza verblijven, incl. ontbijt.

Dag 2: Sigüenza - Segovia

Vandaag rijd je na een uitstekend ontbijt door naar de volgende locatie: Segovia. Deze vestingstad wordt de mooiste stad van Spanje genoemd en ligt op een rots. Maak een wandeling langs de oude (nog in tact zijnde) stadsmuren en geniet van het uitzicht vanuit jouw Parador met een heerlijk glas lokale wijn. Je slaapt de komende nacht in Parador de Segovia incl. ontbijt, een modern verblijf met prachtige uitzichten.

Dag 3: Segovia - Salamanca

Vandaag verlaat je Segovia voor Salamanca, wederom een Werelderfgoedstad. Deze gezellige universiteitsstad biedt veel bijzondere bezienswaardigheden die je in het centrum kunt vinden. Must-sees zijn de Plaza Mayor en de oude en nieuwe kathedraal. Je overnacht hier twee nachten in een moderne Parador, gevestigd aan de oever van de Tormes: Parador de Salamanca, incl. ontbijt.

Dag 4: Salamanca

Vandaag heb je alle tijd om het mooie Salamanca verder te ontdekken. Aan de Plaza Mayor ligt het oude Koninklijk Paviljoen. Vroeger een locatie voor stierengevechten, nu een hub van gezellige restaurants en cafés.

Dag 5: Salamanca - Ávila

Je verruilt vandaag het mooie Salamanca voor de Werelderfgoedstad Ávila. Hier staan maar liefst vier indrukwekkende romaanse kerken die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan. Van heerlijk shoppen in de kleine boetiekjes tot het wandelen langs bijzonder cultuurgoed, in deze stad kan het allemaal. Je verblijft de komende twee nachten in Parador de Ávila incl. ontbijt, gevestigd in een 16e-eeuws paleis in de historische wijk van de stad.

Dag 6: Ávila

Verken het leuke Ávila verder of bezoek het indrukwekkend mooie Parque Regional de la Sierra de Gredos, dat op nog geen uur rijden van Ávila ligt. Hier kun je met een beetje geluk de mooiste lokale planten en dieren ontdekken (als ze zich laten zien)!

Dag 7: Ávila - Chinchón

Tijd om verder te rijden naar het sfeervolle en zeer fotogenieke Chinchón. Hier kun je onder andere het prachtige 16e eeuwse Plaza Mayor vinden, dat omringd wordt door middeleeuwse huizen met groene gekleurde balkons. Je verblijft hier één nacht in Parador de Chinchón incl. ontbijt.

Dag 8: Chinchón - Madrid - de gekozen luchthaven

De prachtige hoofdstad van Spanje is nog niet aan bod gekomen. Heb je nog wat tijd om een rondje te maken door Madrid? Na het retourneren van de huurauto stap je in het vliegtuig aan het eind van een heerlijke reis door Spanje.

Goed om te weten

  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Sigüenza en Chinchón
  • Bij de rondreis van 12 nachten verblijf je 1 extra nacht in Sigüenza, Segovia, Salamanca en 2 extra nachten in Chinchón
  • Bij de rondreis van 14 nachten verblijf je 1 extra nacht in Segovia en 2 extra nachten in Sigüenza, Salamanca en Chinchón
Deze aanbieding is inclusief:
  • 1, 2 of 3 nachten in een Standaard Tweepersoonskamer in Parador de Sigüenza

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaard Tweepersoonskamer in Parador de Segovia

  • 2, 3 of 4 nachten in een Standaard Tweepersoonskamer in Parador de Salamanca

  • 2 nachten in een Standaard Tweepersoonskamer in Parador de Ávila

  • 1, 2 of 3 nacht(en) in een Standaard Tweepersoonskamer in Parador de Chinchón

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto van Avis (categorie A) voor de duur van het verblijf

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi, Eindhoven naar Madrid

  • De touroperator voor deze reis is Style in Travel in Heerhugowaard, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR en SGRZ

Reisdetails

Dag 1: Parador de Sigüenza, Sigüenza (1, 2 of 3 nachten)

Het middeleeuwse kasteel waarin de Parador de Sigüenza is gevestigd, domineert de hele stad. Koningen, kardinalen en bisschoppen woonden in dit 12e-eeuwse fort dat over een Arabische citadel heen werd gebouwd. In elke kamer kun je genieten van het comfort en de elegantie van het ontwerp en de inric…

Lees meer

Dag 2: Parador de Segovia, Segovia (1 of 2 nachten)

Deze accommodatie ligt op ongeveer drie kilometer van het historische centrum van Segovia. Het interieur is ingericht in een klassieke stijl, met zorg voor elk detail. De kamers zijn ingericht in warme kleuren die je uitnodigen om te ontspannen.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, buitenzwembad…

Lees meer

Dag 3 & 4: Parador de Salamanca, Salamanca (2, 3 of 4 nachten)

Parador de Salamanca ligt op de linkeroever van de rivier de Tormes, tegenover het historische stadscentrum. Het is een modern gebouw dat uitkijkt op de meest iconische gebouwen van Salamanca. Het hotel beschikt onder andere over een tuin, buitenzwembad, sauna en fitnessfaciliteiten.

*Hotelfacil…

Lees meer

Dag 5 & 6: Parador de Ávila, Ávila (2 nachten)

Parador de Ávila in het oude paleis van Piedras Albas ligt in de historische wijk van Ávila, waar het deel uitmaakt van de iconische muren. Het interieur is een eerbetoon aan de oorspronkelijke setting van de kamers en creëert een intieme omgeving. De Parador wordt omringd door tuinen die ideaal zi…

Lees meer

Dag 7: Parador de Chinchón, Chinchón (1, 2 of 3 nachten)

Parador de Chinchón is gevestigd in wat ooit het klooster van Nuestra Señora del Paraíso was. De overblijfselen van het oorspronkelijke gebouw zijn de kloostergang en de trap, samen met de oude kerk. Het gebouw ligt in het hart van de middeleeuwse stad met een grote tuin en een seizoensgebonden bui…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvlucht tussen de gekozen luchthaven en Madrid, Spanje zijn in de prijs inbegrepen.

Vluchten tussen Amsterdam en Madrid, Spanje

Heenreis: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de ochtend/middag

Terugreis: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de ochtend/middag

Vluchten tussen Eindhoven en Madrid, Spanje

Heenreis: vertrek in de middag/avond, aankomst in de middag/avond

Terugreis: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de middag/avond

Vluchten tussen Brussel Charleroi en Madrid, Spanje

Heenreis: vertrek in de ochtend, aankomst in de ochtend/middag

Terugreis: vertrek in de vroege ochtend, aankomst in de ochtend

Vluchten tussen Brussel en Madrid, Spanje

Heenreis: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de ochtend/middag

Terugreis: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de ochtend/middag

Vanaf Amsterdam vlieg je met KLM, Iberia Express of Air Europa, vanaf Eindhoven of Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair en vanaf Brussel vlieg je met Brussels Airlines, Iberia Express of Air Europa.

Als er meerdere vluchtmogelijkheden zijn per dag is het tarief gebaseerd op de goedkoopste vlucht.

Als je met KLM, Iberia Express, Air Europa of Brussels Airlines vliegt, kun je per persoon tot 10 kilo handbagage gratis meenemen. Bij RyanAir kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm. Als je tegen extra betaling ruimbagage wilt meenemen, kun je contact opnemen met de touroperator.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Style in Travel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Style in Travel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031 20 428 05 55 of via e-mail op secretescapes@styleintravel.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.styleintravel.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Style in Travel bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Style in Travel met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto van Avis (categorie A) voor de duur van het verblijf, op te halen en in te leveren op de luchthaven. De autohuur is inclusief onbeperkt aantal kilometers, CDW verzekering, diefstalverzekering, BTW, luchthaventoeslag en lokale toeslagen, exclusief afkoop eigen risico. Aanvullende verzekeringen kunnen ter plaatse worden afgesloten of vooraf via de touroperator. Een tweede bestuurder kan voor €6 + BTW per dag aan het contract toegevoegd worden. De bestuurder moet een creditcard met pincode op eigen naam hebben en moet minimaal 25 jaar oud zijn met een rijbewijs van minimaal één jaar oud; bestuurders onder 25 jaar betalen ter plaatse een toeslag van €17,32 + BTW per dag. Vul bij het boeken de naam van de bestuurder als eerste in.