• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Ontdek pittoreske steden tijdens een Fly & Drive door Puglia

  • Rondreis
  • 7, 10 of 14 nachten
€ 1.043 -14%
prijs vanaf € 899 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.798
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 23 keer geboekt

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Geniet van het Zuid-Italiaanse leven tijdens een rondreis door het schitterende Puglia, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - luchthaven Bari of Brindisi - Ostuni

Vandaag start je fantastische rondreis door Puglia! Vlieg je via Amsterdam, Brussel Charleroi of Weeze, dan zul je aankomen op de luchthaven van Bari. Vlieg je via Eindhoven of Rotterdam, dan land je in Brindisi. Op de luchthaven haal je je huurauto op, waarna je richting de eerste bestemming vertrekt: Ostuni. Je zult de eerste twee nachten in Masseria Cappuccini doorbrengen, incl. ontbijt.

Dag 2: Ostuni

Ostuni, ook wel La città bianca (‘het witte stadje’) genoemd, is een prachtige bestemming gelegen op een heuvel. Dankzij deze ligging heb je een prachtig uitzicht over de omgeving vanuit het oude centrum. Bewonder hier alle kleurrijke bloemen die extra opvallen door de witgekalkte huizen, bezoek de Duomo di Ostuni en de Arco di Scoppa en strijk ‘s middags neer in een sfeervol restaurantje op het grote Piazza della Liberta plein.

Dag 3: Ostuni - Lecce

Vandaag reis je door naar Lecce, waar je twee nachten in Casa dei Mercanti zult verblijven, incl. ontbijt. Maak onderweg eerst een stop in Brindisi, dat de bijnaam ‘de Malediven van Italië’ heeft vanwege de azuurblauwe Adriatische Zee en de prachtige parelwitte stranden. Hier kun je heerlijk langs de haven struinen of door het historische centrum vol kerken en kastelen slenteren.

Dag 4: Lecce

Lecce is een romantische bestemming vol barokke architectuur die de stad een sierlijke uitstraling geeft. Wandel naar Piazza del Duomo of Piazza Sant’Oronzo met Romeins amfitheater, kijk je ogen uit bij de schitterende Basilica di Santa Croce in barokstijl en geniet ‘s middags van een Pasticciotto - een gebakje uit de zuidelijke regio van Puglia dat gemaakt is van kruimeldeeg en een vulling van banketbakkersroom heeft.

Dag 5: Lecce - Otranto

Na het ontbijt stap je in de auto voor een korte rit richting Otranto, de meest oostelijke stad van Puglia. Pauzeer onderweg eerst in Calimera, een stad beroemd om zijn heerlijke eten en wijn, voordat je voor de komende twee nachten incheckt bij Masseria L’Uliveto, incl. ontbijt.

Dag 6: Otranto

Geniet in dit prachtige stadje van het glinsterende blauwe water en prachtige gebouwen. Een van deze gebouwen is Largo Porta Alfonsina, een indrukwekkend bouwwerk dat zowel vroeger als nu de poort naar de oude stad vormde. Vergeet ook de Santa Maria Annunziata niet, de belangrijkste kathedraal van de stad, en Castello Aragonese.

Dag 7: Otranto - Conversano

Vandaag is alweer de laatste volledige dag van je rondreis door Puglia. Na het ontbijt reis je door naar Conversano, waar je één nacht in Corte Altavilla slaapt, incl. ontbijt. Conversano is ideaal voor wie zowel de stad als de natuur wilt ontdekken: bewonder kathedralen, bezoek het Castello degli Acquaviva - een imposant fort dat onderdak biedt aan een museum/kunstgalerie met belangrijk werk van lokale kunstenaars, of rijd in een kwartier naar Grotte di Castellana om een adembenemend grottenstelsel te ontdekken of richting Spiaggia di Porto Cavallo voor ontspannen momenten op het strand.

Dag 8: Conversano - luchthaven Bari of Brindisi - de gekozen luchthaven

Na het ontbijt is het tijd om de koffers weer in te pakken en richting de luchthaven te rijden. Vlieg je terug naar Amsterdam of Brussel Charleroi, dan vertrek je vanaf luchthaven Bari. Gaat de reis terug naar Eindhoven of Rotterdam, vertrek je vanaf luchthaven Brindisi. Vergeet voordat je in het vliegtuig stapt je huurauto niet in te leveren op de luchthaven en geniet daarna nog een hele tijd na van alle mooie herinneringen die je de afgelopen dagen hebt gecreëerd!

Goed om te weten:

  • Bij de rondreis van 10 nachten verblijf je 1 extra nacht in Galante, Otranto en Conversano
  • Bij de rondreis van 14 nachten verblijf je 1 extra nacht in Lecce en 2 extra nachten in Galante, Otranto en Conversano
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3 of 4 nachten in een Tweepersoonskamer in Masseria Cappuccini, Ostuni

  • 2 of 3 nachten in een Tweepersoonskamer in Casa dei Mercanti, Lecce

  • 2, 3 of 4 nachten in een Tweepersoonskamer in Masseria L’Uliveto, Otranto

  • 1, 2 of 3 nacht(en) in een Standaardkamer in Corte Altavilla, Conversano

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto van Avis (categorie A) voor de duur van het verblijf

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Maastricht, Düsseldorf Weeze naar Bari

  • Vlucht van Rotterdam naar Bari en terug van Brindisi naar Rotterdam

  • Retourvlucht van Eindhoven naar Brindisi

  • De touroperator voor deze reis is Style in Travel in Heerhugowaard, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR en SGRZ

Reisdetails

Dag 1 & 2: Masseria Cappuccini, Ostuni (2, 3 of 4 nachten)

Masseria Cappuccini is een charmante 18e eeuwse boerderij die bestaat uit 18 trulli in het prachtige platteland van Ostuni, op ongeveer een uur rijden van Salento. Het is gelegen in het hart van een 21 hectare groot landgoed, omheind en bewaakt, waar een groot park, olijfbomen, wijngaarden en een b…

Lees meer

Dag 3 & 4: Casa dei Mercanti, Lecce (2 of 3 nachten)

Casa dei Mercanti ligt aan het Piazza Sant'Oronzo in het hart van Lecce, met de Duomo op slechts een korte loopafstand. De locatie van dit hotel is ideaal om de schoonheid van de barokke stad Lecce te ontdekken.

Hotelfaciliteiten: wifi, LED TV met SKY TV, airconditioning

Lees meer

Dag 5 & 6: Masseria L’Uliveto, Otranto (2, 3 of 4 nachten)

Masseria L'Uliveto ligt op slechts 800 meter van het historisch centrum van Otranto, in het hart van het Salentijnse platteland. Omringd door een grote olijfgaard waaraan het zijn naam ontleent (L'Uliveto betekent "De Olijfgaard"), is de Masseria een familieboerderij die ernaar streeft zoveel mogel…

Lees meer

Dag 7: Corte Altavilla, Conversano (1, 2 of 3 nachten)

In een intieme omgeving, verscholen tussen de middeleeuwse straten van het historische centrum van Conversano, biedt Corte Altavilla een schat aan geschiedenis en een overvloed aan karakter en charme.

Hotelfaciliteiten: wifi, rooftop restaurant, SPA wellnesscentrum, airconditioning

Lees meer
Reisdetails

De heenvlucht tussen Amsterdam, Brussel Charleroi of Weeze en Bari, Italië of Eindhoven of Rotterdam en Brindisi, Italië en de terugvlucht tussen Amsterdam of Brussel Charleroi en Bari, Italië of Eindhoven en Rotterdam en Brindisi, Italië zijn in de prijs inbegrepen.

Heenvlucht tussen Amsterdam, Brussel Charleroi of Weeze en Bari, Italië

Vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Heenvlucht tussen Eindhoven of Rotterdam en Brindisi, Italië

Eindhoven: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de ochtend/middag

Rotterdam: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Terugvlucht tussen Bari, Italië en Amsterdam, Brussel Charleroi of Weeze

Vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Terugvlucht tussen Brindisi, Italië en Eindhoven of Rotterdam

Eindhoven: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de ochtend/middag

Rotterdam: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Vanaf Amsterdam en Rotterdam vlieg je met Transavia en vanaf Eindhoven, Brussel Charleroi en Weeze vlieg je met Ryanair.

Als er meerdere vluchtmogelijkheden zijn per dag is het tarief gebaseerd op de goedkoopste vlucht.

Bij Transavia en Ryanair kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm (zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij). Als je extra hand- of ruimbagage wilt meenemen, kun je contact opnemen met de touroperator.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Style in Travel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Style in Travel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031 20 428 05 55 of via e-mail op secretescapes@styleintravel.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.styleintravel.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Style in Travel bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Style in Travel met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto van Avis (categorie A) voor de duur van het verblijf, op te halen en in te leveren op de luchthaven. De autohuur is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW verzekering, diefstalverzekering, BTW, luchthaventoeslag en lokale toeslagen, exclusief afkoop eigen risico. Aanvullende verzekeringen kunnen ter plaatse worden afgesloten of vooraf via de touroperator. Een tweede bestuurder kan voor €7,90 + BTW per dag aan het contract toegevoegd worden. De bestuurder moet een creditcard met pincode op eigen naam hebben en moet minimaal 25 jaar oud zijn met een rijbewijs van minimaal één jaar oud; bestuurders onder 25 jaar betalen ter plaatse een toeslag van €8,10 + BTW per dag. Vul bij het boeken de naam van de bestuurder als eerste in.