Sorry, deze aanbieding is verlopen.

 • Vlucht inclusief
 • Accommodatie inclusief

Ultieme vrijheid: met de camper op avontuur door West-Canada

 • Rondreis
€ 2.971 -15%
prijs vanaf € 2.539 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 5.078
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Reis in 3 weken met de camper langs indrukwekkende bossen, meren en bergketens in Canada, incl. vluchten, hotelovernachting & camper

Beleef een onvergetelijke roadtrip door het prachtige West-Canada, terwijl je door fenomenale landschappen trekt om glinsterende meren en uitgestrekte bossen te ontdekken. Reis bijvoorbeeld langs Vancouver, ontdek Abraham Lake in de Rocky Mountains en de 39 (!) watervallen in Wells Gray Provincial Park, tour naar Tofino om uit te waaien aan het strand en stop in Victoria om maar liefst 20 hectare aan tuinen te bewonderen. Stap in je huurcamper, maak je gordels vast en laat je 3 weken lang betoveren door het unieke gevoel van vrijheid die de wegen in Canada oproepen.

Tijdens deze camperreis bepaal je zelf je route en het tempo. Wil je echter niks missen tijdens je reis? Bekijk dan de belangrijkste highlights van je bestemming door op 'Lees meer' in de Reisdetails te klikken!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten (eerste en laatste nacht) in een Standaardkamer in Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort, Vancouver

 • 18 nachten in een Camper CanaDream Saver 4 (Maxi Motorhome MHA, Midi Motorhome MHB or Super Van Camper SVC)

 • Of 18 nachten in een Camper CanaDream Saver 6 (Maxi Plus Motorhome MHX, Maxi Motorhome MHA, or Midi Motorhome MHB)

 • Klaarmaakkosten & inventaris (keukeninventaris, beddengoed, handdoeken)

 • 3200 km, toeslag voor reizen door de USA, toeslag voor extra bestuurder

 • Basisverzekering met een eigen risico van CA$.,000-1.750,- per gebeurtenis.

 • Verkoopbelasting

 • CO2-compensatie voor de vliegreis, hotelovernachtingen en te rijden afstand met de camper

 • Gedeelde shuttleservice luchthaven-hotel en vice versa

 • 1 stuk handbagage per persoon (max. 8 kg voor Air Canada en Lufthansa; max. 12 kg voor KLM)

 • 1 stuk ruimbagage per persoon (max. 23 kg)

 • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem naar Vancouver

 • De touroperator voor deze reis is Travelhome

Reisdetails

Dag 1: Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort

De eerste nacht van je reis zul je in Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort verblijven, o.b.v. logies. Dit is de perfecte plek om even bij te komen van de vlucht voordat je de volgende dag je camper ophaalt. Het hotel ligt tussen Vancouver en Richmond, met in de nabije omgeving vele re…

Lees meer

Dag 2 - 19: Camper CanaDream

Op dag 2 kun je je camper ophalen en beginnen aan je grote avontuur in Canada.

Kies je voor de Saver 4 categorie, dan krijg je een type Maxi Motorhome MHA, Midi Motorhome MHB of Super Van Camper SVC voor 19 dagen van de reis.

Kies je voor de Saver 6 categorie, dan krijg je een type Maxi Plus…

Lees meer

Dag 20: Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort

Nadat je de camper weer hebt teruggebracht op dag 20, zul je de laatste nacht van je reis opnieuw in Sandman Signature Vancouver Airport Hotel & Resort verblijven, o.b.v. logies. Het hotel ligt tussen Vancouver en Richmond, met in de nabije omgeving vele restaurants, musea en winkelgelegenheden. Me…

Lees meer
Reisdetails

De heenvlucht tussen Amsterdam of Brussel en Vancouver, Canada en de terugvlucht tussen Amsterdam of Brussel en Vancouver zijn in de prijs inbegrepen.

1 stuk handbagage van maximaal 12 kg plus 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg voor KLM; 1 stuk handbagage van maximaal 8 kg plus 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg voor Air Canada of Lufthansa is inbegrepen, evenals camperhuur.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heen- en terugvlucht tussen Amsterdam en Vancouver, Canada (non-stop - 9,5 uur)

Heenreis: vertrek om 15:20 uur, aankomst om 15:50 uur

Terugreis: vertrek om 17:50 uur, aankomst om 12:05 uur (+1)

Heen- en terugvlucht tussen Brussel en Vancouver, Canada (1 stop - 12/13 uur)

Heenreis: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de ochtend/middag

Terugreis: vertrek in de middag/avond, aankomst in de ochtend/middag (+1)

Vanaf Amsterdam vlieg je met KLM en vanaf Brussel vlieg je met Air Canada of Lufthansa.

Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen - op elk moment - door de luchtvaartmaatschappij.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
 • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
 • Alle vervoer tussen hotels en camperverhuurder
 • Eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen
 • Een stoelreservering is veelal enkel mogelijk tegen betaling
 • Verzekeringen: No risk Camperverzekering, reis- en/of annuleringsverzekerd (https://www.travelhome.nl/over-travelhome/anwb-verzekeren)
 • Kosten tijdens je camperhuur als benzine, kosten voor campingovernachtingen, entreegelden etc.
 • Extra gereden kilometers boven de inbegrepen 3200 kilometer, CA$ 0,45 per km excl. verkoopbelasting
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die je wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kun je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travelhome is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travelhome beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent worden. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302.

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031402113938 of via e-mail op info@travehome.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelhome.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travelhome bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travelhome met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Goed om te weten

In Canada is het niet mogelijk om te wildkamperen, maar er zijn overal op de route campings te vinden. Deze kun je vooraf zelf of bij de touroperator boeken, of ter plaatse regelen.

Camper

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een camper (Saver 4 - categorie Maxi Motorhome MHA, Midi Motorhome MHB or Super Van Camper SVC of Saver 6 - categorie Maxi Plus Motorhome MHX, Maxi Motorhome MHA, or Midi Motorhome MHB) voor 18 dagen van je reis (van dag 2 t/m dag 19). Houd er rekening mee dat de camper kan verschillen qua uiterlijk, maar ze hebben allemaal dezelfde vereisten.