• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Ultieme vrijheid: met de camper op avontuur door West-Canada

  • Rondreis
  • 21 nachten
Nieuwe reis
€ 2.866 -16%
prijs vanaf € 2.429 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 4.858
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Reis in 3 weken met de camper langs indrukwekkende bossen, meren en bergketens in Canada, incl. vluchten, hotelovernachting & camper

Beleef een onvergetelijke roadtrip door het prachtige West-Canada, terwijl je door fenomenale landschappen trekt om glinsterende meren en uitgestrekte bossen te ontdekken. Reis bijvoorbeeld langs Vancouver, ontdek Abraham Lake in de Rocky Mountains en de 39 (!) watervallen in Wells Gray Provincial Park, tour naar Tofino om uit te waaien aan het strand en stop in Victoria om maar liefst 20 hectare aan tuinen te bewonderen.

Tijdens deze camperreis bepaal je zelf je route en het tempo. De onderstaande reisbeschrijving is een suggestie voor de indeling van de reis.

Dag 1: De gekozen luchthaven - Vancouver

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Vancouver, vanwaar een shuttleservice je naar het hotel zal brengen. Fris je op en rust wat uit. Wie nog energie over heeft, kan de omgeving verkennen. Je overnacht in Sandman Hotel Vancouver Airport, o.b.v. logies.

Dag 2: Vancouver

Vandaag begint het echte avontuur! Aan de rand van Vancouver ligt Stanley Park. Indrukwekkend is de Seawall, een dijk met aan de ene kant fraai uitzicht over zee en aan de andere kant het regenwoud.

Dag 3: Vancouver - Manning Park (ca. 230 km)

Rijd verder landinwaarts richting Manning Park. Zin om de benen te strekken? Hier vind je talloze wandelroutes. Liefhebbers van kanoën en kajakken kunnen hun hart ophalen op de fameuze Lightning Lakes.

Dag 4: Manning Park - Kamloops (ca. 212 km)

Reis vandaag verder richting Kamloops. In het BC Wildlife Park kun je onder andere grizzlyberen, poema’s en wolven spotten.

Dag 5: Kamloops - Revelstoke (212 km)

Vanaf de 1.920 meter hoge Mount Revelstoke heb je een fraai uitzicht op valleien, weiden, regenwouden en bergen met besneeuwde toppen.

Dag 6: Revelstoke - Banff (ca. 283 km)

De reis vervolgt zich richting Banff, met talloze kroonjuwelen als Lake Louise en Moraine Lake. Je bent hier te midden van de legendarische Rocky Mountains, waar je camera overuren draait.

Dag 7 t/m 11: Banff - Jasper (ca. 288 km)

Het Jasper National Park is het grootste park in de Rocky Mountains. Bevers, elanden, grizzlyberen en zwarte beren zijn hier eerder regel dan uitzondering. Vaar met een bootje naar het eiland Spirit Lake, gelegen in het blauwe gletsjerwater van Maligne Lake, of slenter door de fameuze Maligne Canyon.

Dag 12: Jasper - Wells Gray (ca. 350 km)

Vervolg je reis richting het Wells Gray Provincial Park. Trek je stevige wandelschoenen maar aan, want hier kun je, op loopafstand, een schier oneindige hoeveelheid watervallen bewonderen.

Dag 13: Wells Gray - Vernon (ca. 238 km)

Stap in de camper naar Vernon, een idyllisch dorpje met fijne vergezichten. Pièce de résistance is Lake Kalamalka, waar je een frisse duik kunt nemen.

Dag 14: Vernon - Whistler (ca. 415 km)

Rijd vandaag verder naar het westen, richting Whistler. Hier zijn talloze wellnessruimtes te vinden waar het heerlijk ontspannen is na een zo’n lange rit.

Dag 15: Whistler

Neem de Peak-2-Peak Gondola naar de top van de Blackcomb Mountain en laat je van bovenaf overweldigen door al het natuurschoon. Zin in beweging? Je kunt hier naar hartelust hiken en fietsen.

Dag 16: Whistler - Nanaimo (ca. 163 km)

Keer vandaag terug naar de bewoonde wereld, waar je met de veerboot naar Nanaimo op Vancouver Island reist.

Dag 17 & 18: Nanaimo - Courtenay (ca. 109 km)

Vandaag en morgen toer je langs de kust van Vancouver Island. Duik in de historie van planten en dieren in het Courtenay District Museum & Paleontology Centre.

Dag 19: Courtenay - Vancouver (ca. 81 km)

Na alle indrukken van de afgelopen dagen is het tijd om terug te keren naar de stad met al zijn verleidingen; winkels en goed eten en drinken zijn hier in overvloed!

Dag 20: Vancouver

Nog een shot adrenaline nodig? Bezoek dan de Capilano Suspension. Deze hangbrug is 80 meter hoog, 135 meter lang en overbrugt een diep ravijn waardoor de Capilano-rivier stroomt.

Dag 21: Vancouver - de gekozen luchthaven

Het avontuur zit er weer op. Vandaag stap je op het vliegtuig terug naar huis, waar je op dag 22 aankomt.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 nachten (eerste en laatste nacht) in een Sandman Hotel Vancouver Airport, Vancouver

  • 18 nachten in een Camper CanaDream Saver 4 (Maxi Motorhome MHA, Midi Motorhome MHB or Super Van Camper SVC)

  • Of 18 nachten in een Camper CanaDream Saver 6 (Maxi Plus Motorhome MHX, Maxi Motorhome MHA, or Midi Motorhome MHB)

  • Klaarmaakkosten & inventaris (keukeninventaris, beddengoed, handdoeken), toiletchemicaliën, eerste fles propaangas

  • 3200 km, toeslag voor reizen door de USA, toeslag voor extra bestuurder

  • Basisverzekering met een eigen risico van CA$3.000,- per gebeurtenis

  • Verkoopbelasting

  • Reserveringskosten

  • Calamiteitenfonds (alleen voor Nederlands ingezetenen)

  • 1 Nationale Parkenpas (Discovery Pass) voor max. 7 personen per voertuig (1 jaar geldig en biedt entree tot meer dan 80 nationale parken en historische sites in Canada)

  • Gedeelde shuttleservice luchthaven-hotel en vice versa

  • 1 stuk handbagage per persoon (max. 8 kg voor Air Canada en Lufthansa; max. 12 kg voor KLM)

  • 1 stuk ruimbagage per persoon (max. 23 kg)

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem naar Vancouver

  • De touroperator voor deze reis is Travelhome

Reisdetails

Dag 1: Sandman Hotel Vancouver Airport

De eerste nacht van je reis zul je in Sandman Hotel Vancouver Airport verblijven, o.b.v. logies. Dit is de perfecte plek om even bij te komen van de vlucht voordat je de volgende dag je camper ophaalt. Het hotel ligt tussen Vancouver en Richmond, met in de nabije omgeving vele restaurants, musea en…

Lees meer

Dag 2 - 19: Camper CanaDream

Op dag 2 kun je je camper ophalen en beginnen aan je grote avontuur in Canada.

Kies je voor de Saver 4 categorie, dan krijg je een type Maxi Motorhome MHA, Midi Motorhome MHB of Super Van Camper SVC voor 19 dagen van de reis.

Kies je voor de Saver 6 categorie, dan krijg je een type Maxi Plus…

Lees meer

Dag 20: Sandman Hotel Vancouver Airport

Nadat je de camper weer hebt teruggebracht op dag 20, zul je de laatste nacht van je reis opnieuw in Sandman Hotel Vancouver Airport verblijven, o.b.v. logies. Het hotel ligt tussen Vancouver en Richmond, met in de nabije omgeving vele restaurants, musea en winkelgelegenheden. Met haar ligging nabi…

Lees meer
Reisdetails

De heenvlucht tussen Amsterdam of Brussel en Vancouver, Canada en de terugvlucht tussen Amsterdam of Brussel en Vancouver zijn in de prijs inbegrepen, evenals camperhuur.

1 stuk handbagage van maximaal 12 kg plus 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg voor KLM; 1 stuk handbagage van maximaal 8 kg plus 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg voor Air Canada of Lufthansa is inbegrepen.

Vanaf Amsterdam vlieg je met KLM en vanaf Brussel vlieg je met Air Canada of Lufthansa.

Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen - op elk moment - door de luchtvaartmaatschappij.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heen- en terugvlucht tussen Amsterdam en Vancouver, Canada (non-stop - 9,5 uur)

Heenreis: vertrek om 15:20 uur, aankomst om 15:55 uur

Terugreis: vertrek om 17:50 uur, aankomst om 12:05 uur (+1)

Heen- en terugvlucht tussen Brussel en Vancouver, Canada (1 stopover - 12/13 uur)

Heenreis: vertrek in de ochtend/middag, aankomst in de ochtend/middag

Terugreis: vertrek in de middag/avond, aankomst in de ochtend/middag (+1)

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Alle vervoer tussen hotels en camperverhuurder
  • Eventuele verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen. Lees meer over het Ticketgarantieplan om dit te voorkomen (https://www.travelhome.nl/over-travelhome/het-travelhome-ticket-garantie-plan)
  • Een stoelreservering is veelal enkel mogelijk tegen betaling
  • Verzekeringen: No risk Camperverzekering, reis- en/of annuleringsverzekerd (https://www.travelhome.nl/over-travelhome/anwb-verzekeren)
  • Kosten tijdens je camperhuur als benzine, kosten voor campingovernachtingen, entreegelden etc.
  • Extra gereden kilometers boven de inbegrepen 3200 kilometer, CA$ 0,45 per km excl. verkoopbelasting
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travelhome is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travelhome beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031402113938 of via e-mail op info@travehome.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelhome.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travelhome bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travelhome met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Goed om te weten

In Canada is het niet mogelijk om te wildkamperen, maar er zijn overal op de route campings te vinden. Deze kun je vooraf zelf of bij de touroperator boeken, of ter plaatse regelen.

Camper

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een camper (Saver 4 - categorie Maxi Motorhome MHA, Midi Motorhome MHB or Super Van Camper SVC of Saver 6 - categorie Maxi Plus Motorhome MHX, Maxi Motorhome MHA, or Midi Motorhome MHB) voor 18 dagen van je reis (van dag 2 t/m dag 19). Houd er rekening mee dat de camper kan verschillen qua uiterlijk, maar ze hebben allemaal dezelfde vereisten.

ETA en ESTA

Een ETA en ESTA is nodig wanneer je naar de USA wilt reizen.