• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Roadtrip van Lissabon tot Faro langs magische pousadas

  • Rondreis
  • 7, 9, 11 of 14 nachten
€ 718 -14%
prijs vanaf € 619 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.238
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 56 keer geboekt

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Overnacht in historische kastelen, kloosters en paleizen terwijl je van Midden- naar Zuid-Portugal reist, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 9 nachten:

Dag 1: de gekozen luchthaven - Luchthaven Lissabon - Palmela

Na je aankomst op de luchthaven, haal je de huurauto op en leg je de 45 kilometer lange weg richting Palmela af. Hier zul je 2 nachten in het prachtige Pousada Castelo Palmela verblijven, incl. ontbijt.

Dag 2: Palmela

Het hooggelegen kasteel Palmela dient als uitvalsbasis voor een inspirerend bezoek aan het eeuwenoude stadje. Geniet van uitzichten over de Atlantische Oceaan en de Serra da Arrábida, maak een tocht langs de Romeinse ruïnes op het nabijgelegen schiereiland Troia of begeef je richting het gezellige Lissabon.

Dag 3: Palmela - Arraiolos

Stap na het ontbijt in de auto voor een rit van ongeveer 90 kilometer naar het voormalige 16e-eeuwse klooster Pousada Arraiolos. Je slaapt hier 1 nacht in Pousada Convento Arraiolos, incl. ontbijt. Stop onderweg eerst in Montemor-o-Novo en geniet van prachtige landschappen vanaf de ruïnes van het kasteel. Eenmaal aangekomen in Arraiolos wandel je zo naar het centrum vol geschiedenis.

Dag 4: Arraiolos - Vila Viçosa

Tijdens de volgende 70 kilometer is een tussenstop in het ommuurde stadje Estremoz een echte aanrader. Laat je inspireren door de weelderige tuinen en bezoek het machtige paleis van Vila Viçosa. Vervolgens arriveer je op je verblijfplaats, Pousada Convento Vila Viçosa in het voormalige klooster van Chagas de Cristo, waar je 1 nacht zult verblijven, incl. ontbijt.

Dag 5: Vila Viçosa - Évora

's Ochtends stap je opnieuw in de auto, deze keer richting de oude Romeinse stad Évora. Het hotel waarin je verblijft, is gevestigd in een 16e-eeuws paleis met een prachtige kapel en koepelplafonds. Het biedt uitzicht op de aquaducten van Évora en heeft een weelderige spa. In M'Ar De Ar Aqueduto zul je 2 nachten vertoeven, incl. ontbijt.

Dag 6: Évora

Geniet van de luxe in je vijfsterrenhotel en bezoek vervolgens de hoogtepunten van Évora. Wandel bijvoorbeeld naar de Romeinse tempel, vergaap je aan het hoge aquaduct en bezoek de belangrijkste musea van de stad.

Dag 7: Évora - Beja

Op de zevende dag leg je circa 80 kilometer af richting Beja. Hier zul je in het oude klooster van São Francisco verblijven, dat doordrenkt is van bijna 800 jaar (!) geschiedenis. Maak een stadswandeling en bezichtig onder meer Castelo de Beja. Keer 's avonds terug naar de warme sfeer van de pousada en dineer in het weelderige restaurant. Je slaapt 1 nacht in Pousada Convento Beja, incl. ontbijt.

Dag 8: Beja - Estoi

Na een goed ontbijt is het tijd om de laatste bestemming van je reis te verkennen: Estoi. Hier verblijf je 2 nachten in Pousada Palacio de Estoi, beroemd om zijn neobarokke en neorococo kenmerken, waaronder de decoratie van de pleisterplafonds die als de mooiste van de Algarve worden beschouwd, twee theepaviljoens en prachtige Frans geïnspireerde tuinen versierd met veel beelden, incl. ontbijt.

Dag 9: Estoi

Verken op je laatste dag het schilderachtige Estoi, een van de dorpjes in de Algarve waarvan je het idee hebt dat de tijd er heeft stilgestaan. Natuurlijk kun je ook de omgeving van de Algarve verkennen en de nabijgelegen stad Faro bezoeken, of een wandeling maken over een van de vele mooie stranden.

Dag 10: Estoi - Luchthaven Faro - de gekozen luchthaven

Vandaag is je rondreis door Portugal helaas alweer voorbij. Stap na het ontbijt in de auto om richting de luchthaven van Faro te rijden, waar je je huurauto inlevert voordat je in het vliegtuig stapt richting de gekozen luchthaven.

Goed om te weten:

  • Bij de rondreis van 7 nachten sla je 2 overnachtingen in Evora over.
  • Bij de rondreis van 11 nachten verblijf je 1 extra nacht in Vila Viçosa en Estoi
  • Bij de rondreis van 14 nachten verblijf je 1 extra nacht in Arraiolos, Vila Viçosa, Beja en Estoi
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Pousada Castelo Palmela, Palmela

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Pousada Convento Arraiolos, Arraiolos

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Pousada Convento Vila Viçosa, Vila Viçosa

  • 0 of 2 nachten in een Standaardkamer in M'Ar De Ar Aqueduto, Évora

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Pousada Convento Beja, Beja

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Pousada Palacio de Estoi, Estoi

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto van Avis (categorie A) voor de duur van het verblijf

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Vlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven, Rotterdam naar Lissabon en terug van Faro naar Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven, Rotterdam

  • De touroperator voor deze reis is Style in Travel in Heerhugowaard, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR en SGRZ

Reisdetails

Dag 1 & 2: Pousada Castelo Palmela (2 of 3 nachten)

Pousada Castelo Palmela is gevestigd in een middeleeuws kasteel met panoramisch uitzicht op het platteland van Palmela. Het hotel ligt in het hart van een van de beroemde wijngebieden van Portugal, op ongeveer 40 kilometer afstand van Lissabon.

Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, tuin, terras

Lees meer

Dag 3: Pousada Convento Arraiolos (1 of 2 nachten)

Pousada Convento Arraiolos ligt in het dorp Arraiolos en huist in een 16e-eeuws klooster op slechts 1,2 kilometer van het historische dorpscentrum en op ongeveer 25 kilometer van Évora. Het hotel biedt een buitenzwembad met ruime zonneterrassen en een binnenzwembad voor de frisse herfst- of winter…

Lees meer

Dag 4: Pousada Convento Vila Viçosa (1 of 2 nachten)

Pousada Convento Vila Viçosa ligt in de regio Alto Alentejo, vlak bij het historische centrum van Vila Viçosa, en wordt omgeven door weelderige landschapstuinen. De Pousada bevindt zich in het voormalige klooster van Chagas de Cristo, gebouwd in de 16e eeuw.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, …

Lees meer

Dag 5 & 6: M'Ar De Ar Aqueduto (0 of 2 nachten)

M'Ar De Ar Aqueduto ligt midden in de geliefde stad Évora, bekend om het Romeinse aquaduct, tempels en andere archeologische schatten. De Kathedraal van Évora, de Romeinse tempel van Évora en Praça do Giraldo liggen allemaal op loopafstand.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, wellness- en fitnessfac…

Lees meer

Dag 7: Pousada Convento Beja (1 of 2 nachten)

Het Pousada Convento Beja is gelegen in het oude klooster van São Francisco in het centrum van Beja, in Alentejo. Op loopafstand liggen verschillende kerken, een kasteel en een interessant museum: Museu Rainha Dona Leonor.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, buitenzwembad, massages tegen betaling, t…

Lees meer

Dag 8 & 9: Pousada Palacio de Estoi (2 of 3 nachten)

Pousada Palacio de Estoi ligt in het schilderachtige Estoi, op slechts 10 kilometer van Faro, de hoofdstad van de Algarve. Het hotel beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een luxe spa, buitenzwembaden en verwarmde binnenzwembaden.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, bar, binnen- en buite…

Lees meer
Reisdetails

De heenvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Brussel Charleroi en Lissabon, Portugal en de terugvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Brussel Charleroi en Faro, Portugal zijn in de prijs inbegrepen.

Heenvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Brussel Charleroi en Lissabon, Portugal Heenreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Terugvlucht tussen Faro, Portugal en Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Brussel Charleroi Terugreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Vanaf Amsterdam en Rotterdam vlieg je met Transavia, vanaf Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair en vanaf Eindhoven vlieg je met Transavia of Ryanair.

Als er meerdere vluchtmogelijkheden zijn per dag is het tarief gebaseerd op de goedkoopste vlucht.

Bij Transavia en Ryanair kun je 1 stuk handbagage meenemen met een afmeting van 40x20x25cm (zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij). Als je extra hand- of ruimbagage wilt meenemen, kun je contact opnemen met de touroperator.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Style in Travel is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Style in Travel beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op 0031 20 428 05 55 of via e-mail op secretescapes@styleintravel.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.styleintravel.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Style in Travel bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Style in Travel met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto van Avis (categorie A) voor de duur van het verblijf, op te halen en in te leveren op de luchthaven. De autohuur is inclusief onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, CDW verzekering, diefstalverzekering, BTW, luchthaventoeslag en lokale toeslagen, exclusief afkoop eigen risico. Aanvullende verzekeringen kunnen ter plaatse worden afgesloten of vooraf via de touroperator. Een tweede bestuurder kan voor €7,90 + BTW per dag aan het contract toegevoegd worden. De bestuurder moet een creditcard met pincode op eigen naam hebben en moet minimaal 25 jaar oud zijn met een rijbewijs van minimaal één jaar oud; bestuurders onder 25 jaar betalen ter plaatse een toeslag van €8,10 + BTW per dag. Vul bij het boeken de naam van de bestuurder als eerste in.