Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Luxe 4*-rondreis langs Porto en de Dourovallei

  • Rondreis
prijs vanaf € 849 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.698
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Van hemelse Pastel de Nata tot prachtige steden: ontdek het beste van Portugal tijdens een luxe rondreis, incl. ontbijt, vlucht, huurauto & 4*-hotels

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Porto

Vandaag is het tijd om te beginnen aan die prachtige rondreis waar je al zo lang naar uitkijkt! Zodra je op de luchthaven van Porto aangekomen bent, stap je in je huurauto en reis je naar de allereerste bestemming: Porto. Hier zul je twee nachten in Hotel Acta The Avenue verblijven, incl. ontbijt.

Dag 2: Porto

In de havenstad in het noorden van Portugal valt genoeg te ontdekken: wandel door de kleine kronkelende steegjes in de wijk Ribeira, steek de Dom Luís I-brug over en bewonder de kleurrijke oude gebouwen en de typische azulejos tegels. Probeer ook zeker Pastel de Nata, een klein rond gebakje dat tevens de favoriete zoetigheid uit Portugal is.

Dag 3: Porto - Braga

Zodra je bent gearriveerd in Braga, zul je 1 nacht in Mercure Braga Centro overnachten, incl. ontbijt. Braga wordt ook wel het Rome van Portugal genoemd door de vele kerken en bedevaartsoorden die de stad rijk is. Bezoek hier het indrukwekkende Santuário Bom Jesus do Monte, de kathedraal van Braga en het paleis van Raio, dat van buiten bekleed is met prachtige blauwe azulejos.

Dag 4: Braga - Douro

Op dag vier is het tijd om de Dourovallei te verkennen! Eenmaal aangekomen op deze prachtige bestemming, zul je twee nachten in Douro Palace Hotel Resort & Spa overnachten, incl. ontbijt.

Dag 5: Douro

Portugal, en dan met name het Douro-gebied, kan men niet bezoeken zonder te genieten van de heerlijkste wijn en port. Rijd naar Pinhão, waar de originele sfeer nog steeds voelbaar is op elke hoek, in het oude treinstation, het rustieke restaurant en de typische quintas van het land. Vergeet ook zeker niet de vele uitkijkpunten in de Dourovallei te bewonderen, waaronder de Miradouro de Casal de Loivos, de Miradouro de São Salvador do Mundo en de Miradouro de São Leonardo da Galafura.

Dag 6: Douro - Aveiro

Stap na het ontbijt in de auto richting Aveiro - ook wel het Venetië van Portugal genoemd. Het is een populaire bestemming beroemd om zijn kanalen, bijzondere architectuur in Art Nouveau-stijl en kleurrijk geschilderde Moliceiros-boten. Hier zul je twee nachten in Hotel Ílhavo Plaza & Spa verblijven, incl. ontbijt.

Dag 7: Aveiro

Dag 7 is alweer de laatste volledige dag van je rondreis. Geniet van Ovos moles (een zoete specialiteit uit Aveiro gemaakt van eigeel en suiker), bezoek het prachtige museum van Aveiro dat is ondergebracht in het oude Jezusklooster, of rijd in slechts 15 minuten naar het zandstrand Praia da Costa Nova met zijn mooie, kleurrijk gestreepte huizen.

Dag 8: Aveiro - Luchthaven Porto - de gekozen luchthaven

Vandaag is het tijd om je koffer weer in te pakken en terug te rijden naar de luchthaven van Porto. Lever hier je huurauto in, stap in het vliegtuig naar de gekozen luchthaven en geniet thuis nog even heerlijk na van alle prachtige herinneringen die je gecreëerd hebt!

Goed om te weten:

  • Bij de rondreis van 5 nachten sla je het verblijf in Braga over
  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Porto en Braga
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Hotel Acta The Avenue, Porto

  • 0, 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Mercure Braga Centro, Braga

  • 2 nachten in een Kamer met tuinzicht in Douro Palace Hotel Resort & Spa, Douro

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Hotel Ílhavo Plaza & Spa, Ílhavo

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto voor de duur van het verblijf (categorie A/Eco, Fiat Panda of vergelijkbaar. Gratis kilometers en basisverzekering inbegrepen)

  • 1 stuk handbagage per persoon

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven naar Porto

  • De touroperator voor deze reis is Travel Store in Gorinchem, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR, IATA, DTA en BTP

Reisdetails

Dag 1 & 2: Hotel Acta The Avenue (2 of 3 nachten)

Hotel Acta The Avenue ligt in de wijk Bonfim, dicht bij de belangrijkste toeristische attracties van de stad zoals station São Bento en het FC Porto Museum. Het hotel beschikt over een terras op de zesde verdieping met panoramisch uitzicht over Porto en een Street Boutique Bar.

*Hotelfaciliteite…

Lees meer

Dag 3: Mercure Braga Centro (0, 1 of 2 nachten)

Mercure Braga Centro ligt dicht bij de kathedraal van Braga en het bekende heiligdom Bom Jesus do Monte. Het historische centrum is slechts een paar minuten verderop. Geniet in het hotel zelf van regionale gerechten en wijn in het restaurant en ontspan in de zomer in het buitenzwembad of in de pano…

Lees meer

Dag 4 & 5: Douro Palace Hotel Resort & Spa (2 nachten)

Het Douro Palace Hotel Resort & Spa biedt een verfijnde en gezellige sfeer, omringd door de eeuwenoude wijngaarden van de Douro-regio, geclassificeerd als Werelderfgoed. Het dorp Santa Cruz do Douro ligt op slechts 5 minuten rijden en Amarante, Vila Real en Lamego bereik je allemaal na een rit van …

Lees meer

Dag 6 & 7: Hotel Ílhavo Plaza & Spa (1 of 2 nachten)

Hotel Ílhavo Plaza & Spa ligt in het hart van de stad Ílhavo, in Aveiro. Het historische centrum van Aveiro ligt op enkele minuten rijden en de prachtige stranden van Costa Nova en Barra bereik je tevens in minder dan 15 minuten rijden.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, terras, buitenzwembad, spa,…

Lees meer
Reisdetails

De heenvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel en Porto, Portugal en de terugvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi en Porto zijn in de prijs inbegrepen.

1 stuk handbagage (12 kg) en 1 persoonlijk item (KLM) of 1 stuk handbagage van 40 x 20 x 25 cm (Ryanair en Transavia) is inbegrepen, evenals autohuur.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heenvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi en Porto, Portugal Heenreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Terugvlucht tussen Porto, Portugal en Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi Terugreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Vanaf Amsterdam vlieg je met Transavia of KLM, vanaf Eindhoven vlieg je met Transavia of Ryanair en vanaf Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair.

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je de boeking hebt gemaakt. Binnen zeven dagen nadat je je boeking bij ons hebt bevestigd, ontvang je een e-mail van de leverancier, Travel Store, met je definitieve boekingsbevestiging met daarin de exacte vluchttijden die voor je specifieke boeking zijn bevestigd. De vluchttijd zal binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding worden vermeld.

Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen - op elk moment - door de luchtvaartmaatschappij.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Exclusief bijdrage SGR van € 5,00 pp en afdracht Calamiteitfonds Reisgelden a € 2,50 per boeking
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travel Store is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travel Store beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +31 183 666 777 of via e-mail op deals@travelstore.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelstore.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travel Store met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto voor de duur van het verblijf (cat. A/Eco Fiat Panda of vergelijkbaar inclusief gratis kilometers en basisverzekering), op te halen en in te leveren op de luchthaven. Huurvoorwaarden: - Kilometervergoeding: onbeperkt, - Federale belastingen: 23%, - Luchthavenbelasting: inbegrepen, - Brandstof: Het voertuig met hetzelfde peil meenemen en met hetzelfde peil terugbrengen. Controleer altijd de algemene voorwaarden alvorens het contract te ondertekenen, - Minimum leeftijd: 23 jaar, - Maximum leeftijd: 75 jaar (boven de 75 jaar mogelijk met een toeslag van €100 in totaal), - Minimale geldigheidsduur rijbewijs: 1 jaar, - Aantal gewone creditcards: 1, - Let op: een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder is vereist voor de borg (prepaid kaarten of AMEX worden niet geaccepteerd).