Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Ontdek historische Schotse steden tijdens een rondreis per trein

  • Stedentrip
€ 1.749 -21%
prijs vanaf € 1.399 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 2.798
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Verken het land van valleien, hooglanden en kastelen tijdens een rondreis per trein, incl. ontbijt, vluchten, treintickets & Edinburgh Castle tour

De onderstaande route is een vaste route langs de hoogtepunten van Schotland. De hotelnachten en treinreizen staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de omgeving te verkennen.

Route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Edinburgh

Welkom in Schotland! Vandaag begint je reis door het land van kastelen, adembenemende landschappen, Loch Ness en whisky. De eerste twee dagen breng je door in het pittoreske Edinburgh, waar je twee nachten in Point A Edinburgh Haymarket verblijft, incl. ontbijt.

Dag 2: Edinburgh

Vandaag heb je de tijd om Edinburgh te verkennen - maar eerst doe je 's ochtends mee aan een inbegrepen Engelstalige tour door Edinburgh Castle (incl. Fast-Track Entry). Ontdek de ongelooflijke 3000-jarige geschiedenis en de belangrijke rol die het heeft gespeeld in de vorming van Schotland.

Bezoek na deze boeiende tour zeker ook de beroemde Royal Mile of beklim Arthur’s Seat en geniet van het adembenemende uitzicht over de stad en het glooiende Schotse landschap. Ontdek ‘s avonds het nachtleven van Edinburgh en duik van de ene gezellige pub in de andere. Even geen zin in de stad? Waai dan even uit op Portobello Beach.

Dag 3: Edinburgh - Aberdeen

Na een comfortabele nacht en een heerlijk ontbijtje is het tijd om in de trein te stappen en naar de volgende bestemming te reizen: Aberdeen. Je verblijft hier 2 nachten in Leonardo Hotel Aberdeen, incl. ontbijt.

Dag 4: Aberdeen

Aberdeen, de derde stad van Schotland, heeft als bijnaam de ‘granieten stad’ vanwege de vele indrukwekkende granieten gebouwen, standbeelden en monumenten die hier te vinden zijn. Bezoek een van de 45 parken in de stad, bewonder het universiteitsgebouw King’s College, wandel naar Union Square voor een gezellig middagje winkelen of struin door de David Welch Wintertuinen vol zeldzame en exotische planten.

Dag 5: Aberdeen - Inverness

Tijd om door te reizen naar de volgende bestemming, Inverness. Je verblijft hier 1 nacht in Holiday Inn Express Inverness, incl. ontbijt. Inverness ligt in het noorden en staat bekend om historische pracht en wervelende landschappen. Ga op zoek naar het beroemde meer van Loch Ness of bewonder 4000 jaar oude grafstenen bij Clava Cairns. Liefhebbers van literatuur kunnen hun hart ophalen bij de gezellige tweedehands boekenwinkel Leakey's Bookshop.

Dag 6: Inverness - Glasgow

Vandaag reis je verder naar de vierde en tevens de laatste bestemming van je rondreis door Schotland. Eenmaal aangekomen in het bruisende Glasgow, zul je 2 nachten in Leonardo Hotel Glasgow verblijven, incl. ontbijt.

Dag 7: Glasgow

Bewonder de befaamde Glasgow Cathedral en de Finnieston Crane, of aanschouw de parels uit de kunstwereld bij Kelvingrove Art Gallery and Museum. Winkelliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen: het centrum van Glasgow is namelijk een van de beste winkelbestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Heerlijk dineren doe je bij het populaire restaurant Ox and Finch.

Dag 8: Glasgow - Edinburgh Airport - de gekozen luchthaven

Vandaag is de laatste dag van je unieke rondreis door Schotland. Na het ontbijt reis je naar Edinburgh Airport, vanwaar je terug zult vliegen naar huis.

Goed om te weten:

  • Bij de rondreis van 9 nachten verblijf je 1 extra nacht in Edinburgh en Inverness
  • Bij de rondreis van 10 nachten verblijf je 1 extra nacht in Edinburgh, Aberdeen en Inverness
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in een Standard Inner kamer in Point A Edinburgh Haymarket, Edinburgh

  • 2 of 3 nachten in een Standaardkamer in Leonardo Hotel Aberdeen, Aberdeen

  • 1 of 2 nacht(en) in een Standaardkamer in Holiday Inn Express Inverness, Inverness

  • 2 nachten in een Standaardkamer in Leonardo Hotel Glasgow, Glasgow

  • Ontbijt in alle hotels

  • Treintickets (Economy class, geen gereserveerde stoelen) van Edinburgh naar Aberdeen - Inverness - Glasgow - Edinburgh Airport

  • Engelstalige Edinburgh Castle tour met Fast-Track Entry (Dag 2, duur: ongeveer 1,5 uur in de ochtend)

  • 1 stuk handbagage bij Easyjet en Ryanair; 1 stuk handbagage plus 1 persoonlijk item (totaal 12 kg) bij KLM

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven naar Edinburgh

  • De touroperator voor deze reis is Travel Store in Gorinchem, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR, IATA, DTA en BTP

Reisdetails

Dag 1 & 2: Point A Edinburgh Haymarket (2 of 3 nachten)

Point A Edinburgh Haymarket ligt op loopafstand van verschillende bezienswaarigheden zoals The Real Mary King's Close, de Universiteit van Edinburgh en Camera Obscura & World of Illusions. Tevens brengt een wandeling van minder dan 20 minuten je naar het National Museum of Scotland en de historisch…

Lees meer

Dag 3 & 4: Leonardo Hotel Aberdeen - voorheen Jurys Inn (2 of 3 nachten)

Leonardo Hotel Aberdeen (voorheen Jurys Inn) ligt in het hart van de stad aan Guild Street, op loopafstand van het trein- en busstation en nabij de veerbootterminal. Vanaf deze uitvalsbasis wandel je met gemak naar Union Square shopping centre voor een middagje winkelen.

*Hotelfaciliteiten: ontb…

Lees meer

Dag 5: Holiday Inn Express Inverness, an IHG Hotel (1 of 2 nachten)

Holiday Inn Express Inverness ligt op slechts 4 kilometer van het centrum van Inverness. Andere bezienswaardigheden zoals Loch Ness, Culloden Battlefield en Cawdor Castle zijn tevens niet ver van het verblijf. Het hotel beschikt onder andere over een bar, wifi en een ontbijtruimte.

*Hotelfacilit…

Lees meer

Dag 6 & 7: Leonardo Hotel Glasgow - voorheen Jurys Inn (2 of 3 nachten)

Leonardo Hotel Glasgow (voorheen Jurys Inn) heeft alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf in de tweede stad van Schotland. Het hotel ligt op tien minuten lopen van de drie grote treinstations van de stad: Glasgow Central, Queen Street en Argyle Street. Het is een treinrit van drie minut…

Lees meer
Reisdetails

De heen- en terugvluchten tussen Amsterdam, Brussel Charleroi of Eindhoven en Edinburgh, Schotland zijn in de prijs inbegrepen.

1 stuk handbagage (1 kleine tas met een maximale afmeting van 45 x 36 x 20 cm inclusief handvatten en wielen voor Easyjet; 1 kleine tas van 40 x 20 x 25 cm die in de meter moet passen voor Ryanair; 1 stuk handbagage plus 1 persoonlijk item van in totaal 12 kg voor KLM - Light Category ticket) is inbegrepen, evenals treintickets.

Vanaf Amsterdam vlieg je met EasyJet of KLM en vanaf Eindhoven en Brussel Charleroi vlieg je met Ryanair.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heenvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi en Edinburgh, Schotland Heenreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Terugvlucht tussen Edinburgh, Schotland en Amsterdam, Eindhoven of Brussel Charleroi Terugreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je de boeking hebt gemaakt. Binnen zeven dagen nadat je je boeking bij ons hebt bevestigd, ontvangt je een e-mail van de leverancier, Travel Store, met je definitieve boekingsbevestiging met daarin de exacte vluchttijden die voor je specifieke boeking zijn bevestigd. De vluchttijd zal binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding worden vermeld.

Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen - op elk moment - door de luchtvaart- of spoorwegmaatschappij.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Exclusief bijdrage SGR van € 5,00 pp en afdracht Calamiteitfonds Reisgelden a € 2,50 per boeking
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travel Store is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travel Store beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +31 183 666 777 of via e-mail op deals@travelstore.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelstore.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travel Store met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Vroege vlucht

In het geval van een vroege vlucht voor de terugreis (vlucht vertrek voor 12.00 uur), wordt een busoptie geboekt voor de reis naar de luchthaven van Edinburgh.

Edinburgh Castle tour

Doe mee aan deze boeiende Engelstalige tour door Edinburgh Castle en ontdek de ongelooflijke 3000-jarige geschiedenis en de belangrijke rol die het heeft gespeeld in de vorming van Schotland. Duur: 1,5 uur, inclusief Fast-Track Entry.