Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Magische Fly & Drive langs Napels en de Amalfikust

  • Stedentrip
prijs vanaf € 999 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.998
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Geniet 7, 10 of 14 nachten van viersterrenluxe, geurende citrusbomen en lekker eten langs de kust van Zuid-Italië, incl. ontbijt, vluchten & huurauto

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Napels

Vandaag begint je roadtrip langs de kustparels van Zuid-Italië. Je zult een onvergetelijke reis maken, beginnend in Napels - de ziel van Italië en de thuishaven van de Napolitaanse pizza. Nadat je je huurauto op de luchthaven hebt opgehaald, rijd je naar Napels. Hier verblijf je 2 nachten in Best Western JFK Hotel Napoli, incl. ontbijt.

Dag 2: Napels

Vandaag heb je de tijd om Napels te ontdekken. Slenter door een wirwar van smalle straatjes vol marktkraampjes en authentieke restaurants en proef lekkernijen zoals zoete babà en knapperige sfogliatella. Vergeet jezelf ook niet te trakteren op cuoppo di mare - populaire streetfood bestaande uit gefrituurde zeevruchten in een papieren puntzak. Stap met een goed gevulde maag op de veerboot naar het kleurrijke Procida of ontdek Capri, dé jetset bestemming van de Amalfikust.

Dag 3: Napels - Sorrento

Na het ontbijt reis je af naar Sorrento, waar je twee nachten in Hotel O Sole Mio zult vertoeven, incl. ontbijt. Deze stad wordt ook wel de citroenhoofdstad van Italië genoemd dankzij de vele citroenboomgaarden en de Sorrento citroen, waar limoncello van wordt gemaakt. Maak onderweg eerst nog een stop bij de fascinerende opgegraven stad Pompeii of bezoek Herculaneum, dat net als Pompeii in het jaar 79 na Christus getroffen werd door één van de grootste natuurrampen van de oudheid.

Dag 4: Sorrento

Citroenen uit Sorrento zijn het allermooiste om limoncello mee te maken, dus waarom begin je de dag niet met een bezoek aan één van de charmante winkeltjes in de buurt om een flesje te kopen voor thuis?

Dag 5: Sorrento - Salerno

Vandaag vervolg je je reis naar Cava de’ Tirreni, op een steenworp afstand van Salerno. Hier zul je twee nachten in Hotel Scapolatiello verblijven, incl. ontbijt. Breng eerst nog een bezoekje aan Positano, waar de kleurrijke huisjes tegen de rotsen lijken te zijn geplakt. Deze stad is populair vanwege zijn strand en grotendeels autovrije straten vol gezellige terrassen en winkels.

Dag 6: Salerno

Salerno ligt op een ideale locatie genesteld tussen Amalfi en Cilento. Reis richting de nabijgelegen stad Amalfi, waar je een boottocht langs de kust kunt maken of op een terrasje neer kunt strijken op de prachtige Piazza Duomo. Insider tip: in de straatjes rond de Piazza Duomo zijn meerdere ijssalons te vinden met heerlijk citroen sorbetijs, geserveerd in grote citroenen uit de regio. Een tocht langs de Amalfikust is niet compleet zonder een bezoek aan Ravello: een stad die vaak in één adem wordt genoemd als het gaat over de meest romantische plekjes in Italië. Bewonder hier de sprookjesachtige tuinen van Villa Rufolo en geniet van het uitzicht over zee.

Dag 7: Salerno - Caserta

Tijd om naar de vierde bestemming te rijden: Caserta. Hier zul je één nacht in Hotel Royal Caserta verblijven, incl. ontbijt. De belangrijkste bezienswaardigheid van de stad ligt tegenover het hotel en is het Koninklijke Paleis, waarvan de tuinen vaak vergeleken worden met die van Versailles. Het amfitheater van Santa Maria Capua Vetere en Het Gladiatoren Museum liggen op minder dan 10 kilometer rijden, terwijl het imposante Aquaduct van Vanvitelli ongeveer 12 kilometer van het hotel is verwijderd.

Dag 8: Caserta - de gekozen luchthaven

Vandaag is je roadtrip helaas voorbij. Eenmaal aangekomen op de luchthaven van Napels, lever je je huurauto weer in en is het tijd om terug te vliegen naar de gekozen luchthaven om alle mooie herinneringen en vakantiefoto’s met vrienden en familie te delen!

Goed om te weten:

  • Bij de rondreis van 10 nachten verblijf je 1 extra nacht in Sorrento, Cava de' Tirreni en Caserta
  • Bij de rondreis van 14 nachten verblijf je 1 extra nacht in Sorrento en 2 extra nachten in Napels, Cava de' Tirreni en Caserta
Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 4 nachten in een Standaardkamer in Best Western JFK Hotel Napoli, Napels

  • 2 of 3 nachten in een Panoramic kamer in Hotel O Sole Mio, Massa Lubrense

  • 2, 3 of 4 nachten in een Classic kamer in Hotel Scapolatiello, Cava de' Tirreni

  • 1, 2 of 3 nacht(en) in een Standaardkamer in Hotel Royal Caserta, Caserta

  • Ontbijt in alle hotels

  • Inclusief huurauto voor de duur van het verblijf

  • 1 klein stuk handbagage per persoon

  • De touroperator voor deze reis is Travel Store in Gorinchem, Nederland

  • De touroperator is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR, SGR, IATA, DTA en BTP

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Charleroi, Eindhoven naar Napels

Reisdetails

Dag 1 & 2: Best Western JFK Hotel Napoli, Napels (2 of 4 nachten)

Het Best Western Hotel JFK is een 4*-hotel in het westen van Napels, dicht bij de Mostra d'Oltremare en het Stadio Diego Armando Maradona. Het hotel heeft een lobby, een ontbijtruimte en een bar waar je kunt relaxen met een drankje.

Hotelfaciliteiten: ontbijtruimte, bar, lobby, wifi

Lees meer

Dag 3 & 4: Hotel O Sole Mio, Massa Lubrense (2 of 3 nachten)

O' Sole Mio in Sant'Agata sui Due Golfi is een 4*-hotel in de groene heuvels van Sorrento, een spectaculaire locatie in het hart van het schiereiland van Sorrento en de Amalfikust. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wie Sorrento, Pompeii, Amalfi, Positano, Ravello, Capri en Ischia wil ontdekken. …

Lees meer

Dag 5 & 6: Hotel Scapolatiello, Cava de' Tirreni (2, 3 of 4 nachten)

Hotel Scapolatiello ligt op een unieke locatie voor wie graag de typische sfeer van Historische Residenties opsnuift zonder in te leveren op een moderne, functionele omgeving. Het ligt ver van de chaos van het stadsleven en dichtbij niet te missen toeristische en culturele bestemmingen zoals de Ama…

Lees meer

Dag 7: Hotel Royal Caserta, Caserta (1, 2 of 3 nachten)

Hotel Royal Caserta ligt tegenover het Koninklijk Paleis van Caserta en vlak naast het treinstation. De Belvedere di San Leucio en het amfitheater van Santa Maria Capua Vetere (het op één na grootste Romeinse amfitheater) liggen beide op minder dan 10 kilometer rijden. Het imposante Aquaduct van Va…

Lees meer
Reisdetails

De heenvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussels Charleroi en Napels, Italië en de terugvlucht tussen Amsterdam, Eindhoven of Brussels Charleroi en Napels zijn in de prijs inbegrepen.

1 stuk handbagage van 45 x 36x 20 cm (Easyjet) of 1 stuk handbagage van 40 x 20 x 25 cm (Transavia en Ryanair) is inbegrepen, evenals autohuur.

Houd er ook rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Heenvlucht tussen Amsterdam of Brussels Charleroi en Napels, Italië Heenreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Heenvlucht tussen Eindhoven en Napels, Italië Heenreis: vertrek om 10:10 uur, aankomst om 12:25 uur

Terugvlucht tussen Napels, Italië en Amsterdam of Brussels Charleroi Terugreis: vertrek in de ochtend/avond, aankomst in de ochtend/avond

Terugvlucht tussen Napels, Italië en Eindhoven Terugreis: vertrek om 07:15 uur, aankomst om 09:45 uur

Vanaf Amsterdam vlieg je met EasyJet of Transavia en vanaf Eindhoven en Brussels Charleroi vlieg je met RyanAir.

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je de boeking hebt gemaakt. Binnen zeven dagen nadat je je boeking bij ons hebt bevestigd, ontvangt je een e-mail van de leverancier, Travel Store, met je definitieve boekingsbevestiging met daarin de exacte vluchttijden die voor je specifieke boeking zijn bevestigd. De vluchttijd zal binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding worden vermeld.

Vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen - op elk moment - door de luchtvaartmaatschappij.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Exclusief toeristenbelasting gedurende de reis
  • Exclusief bijdrage SGR van € 5,00 pp en afdracht Calamiteitfonds Reisgelden a € 2,50 per boeking
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Travel Store is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Travel Store beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +31 183 666 777 of via e-mail op deals@travelstore.nl. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: https://www.travelstore.nl/

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Travel Store bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Travel Store met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Huurauto

Ook inbegrepen in deze aanbieding is een huurauto voor de duur van het verblijf (cat. A/Eco Fiat Panda of vergelijkbaar inclusief gratis kilometers en basisverzekering), op te halen en in te leveren op de luchthaven. Huurvoorwaarden: - Kilometervergoeding: onbeperkt, - Federale belastingen: 23%, - Luchthavenbelasting: inbegrepen, - Brandstof: Het voertuig met hetzelfde peil meenemen en met hetzelfde peil terugbrengen. Controleer altijd de algemene voorwaarden alvorens het contract te ondertekenen, - Minimum leeftijd: 23 jaar, - Maximum leeftijd: 75 jaar (boven de 75 jaar mogelijk met een toeslag van €100 in totaal), - Minimale geldigheidsduur rijbewijs: 1 jaar, - Aantal gewone creditcards: 1, - Let op: een geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder is vereist voor de borg (prepaid kaarten of AMEX worden niet geaccepteerd).