Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Transfer inclusief

Indrukwekkend 5*-verblijf in een 14e-eeuws landhuis op Mallorca

  • Vakantie
  • Balearen
prijs vanaf € 669 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.338
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ervaar luxe van hoge kwaliteit met een traditionele Mallorcaanse twist in een prachtig historisch hotel - o.b.v. halfpension met vluchten

Genesteld op het terrein van Sa Torre, in een opvallend landhuis dat dateert uit de 14e eeuw, biedt Zoëtry Mallorca een eersteklas ervaring die overloopt van traditionele stijl en hedendaags comfort. Kom hier voor een authentiek stukje van dit eiland op de Balearen en omring jezelf met ouderwetse architectuur (waaronder een 15e-eeuwse windmolen en een neogotische kapel), een rustige sfeer met tuinen en alle prachtige faciliteiten die je mag verwachten van een hotel van dit kaliber.

Naast een buitenzwembad met ligstoelen biedt Zoëtry Mallorca een sublieme spa waar rust en kalmte aan de orde van de dag zijn. Wellness staat hier centraal: zink weg in sereniteit in het zacht verlichte heiligdom van stenen muren met rustgevende behandelingen die je tot rust brengen, voordat je gebruikmaakt van de talloze faciliteiten. Elders begroet Restaurant Es Mercat je met een heerlijk feestmaal van Mallorcaanse marktkeuken, en Giró Ros Restaurant (opening binnenkort) is je aanspreekpunt voor nog meer gastronomische hoogstandjes. Probeer voor iets extra speciaals een privédiner aan de tafel van de chef, waar je wordt verleid door een heerlijk proefmenu en de wijnarrangementen van de deskundige sommelier (tegen betaling).

Dit prachtige Mallorcaanse landhuis heeft een rustige landelijke ligging, ver weg van alles, op ongeveer vijf minuten rijden van schilderachtige kustlandschappen. Je zult hier waarschijnlijk niets anders willen doen dan ontspannen en genieten van het afgelegen terrein van het hotel. Om je adrenaline te laten pompen kun je een balletje slaan op de nabijgelegen golfbaan, of misschien een ontspannen fietstocht maken over landelijke weggetjes.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 5, 7, 10 of 14 nachten in Zoëtry Mallorca

  • Op basis van halfpension (exclusief drankjes)

  • Retourvlucht van naar Palma de Mallorca

  • Optionele luchthaventransfers

  • Optionele huurauto

Mallorca: een schat van de Balearen

Mallorca, bekend om zijn perfecte stranden, zonnige weer en uitzonderlijke keuken, is een zonovergoten paradijs dat de perfecte balans biedt tussen badplaatsen en plaatselijke culturele schatten. Je verblijft op ongeveer 40 minuten van de hoofdstad van het eiland, Palma, waar talloze bezienswaardigheden je zullen fascineren. Hoogtepunten zijn onder andere het bewonderen van de kolossale gotische kathedraal La Seu, meer te weten komen over het werk van Joan Miró in de Pilar en Joan Miró Foundation, moderne meesterwerken bekijken in het Es Baluard Museum voor Hedendaagse Kunst en het beklimmen van het dak van Castell de Bellver voor een onvergetelijk uitzicht over de baai van Palma. Er is ook een keur aan uitstekende golfbanen op korte rijafstand van het hotel, met als bekendste Real Golf de Bendinat - de 18-holes (par 70) baan ontworpen door Martin Hawtree.

Zoëtry Mallorca

  • Hotel
  • Camí de Sa Torre Km 8, Spanje
Lead

Met een idyllische locatie op het platteland is Zoëtry Mallorca een prachtig historisch landhuis dat helemaal up-to-date is gebracht om ervoor te zorgen dat je Mallorcaanse vakantie helemaal van deze tijd is. Achter de traditionele gevel vind je chique meubels en hoogwaardige faciliteiten die perfect contrasteren met de met klimop begroeide binnenplaats en het terracotta kleurenschema.

Naast een buitenzwembad met ligstoelen biedt Zoëtry Mallorca een sublieme spa waar ontspanning en sereniteit aan de orde van de dag zijn. Het is een zacht verlicht heiligdom van stenen muren, omarmende warmte en zachte muziek, met een verwarmd zwembad, Turks bad, sauna, ijsfontein, voetenbad en zintuiglijke douche, en biedt een reeks heerlijke behandelingen om je geest en ziel te ontspannen - natuurlijke producten zoals honing, amandel, yoghurt en lavendel zijn hier favoriet, dus je wordt in een mum van tijd in een staat van gelukzaligheid gebracht.

Ga naar het gezellige Restaurant Es Mercat voor een heerlijk feestmaal van Mallorcaanse marktkeuken, met de nadruk op gezonde, lokaal geproduceerde en biologische ingrediënten. Elders staat restaurant Giró Ros klaar voor een gastronomische ervaring met moderne trends en fusionsmaken, terwijl niet minder dan vier bars (waaronder een swim-up pool bar) je de hele dag door verfrist houden.

  • +11
Lees meer
Ponent Room lead

Ponent kamer

Ponent Deluxe Room lead

Ponent Deluxe kamer

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Autoverhuur
  • De Balearische milieubelasting, die varieert van €1 tot €4 per persoon per dag, afhankelijk van het seizoen en het hoteltype, moet rechtstreeks aan het hotel worden betaald. Kinderen onder de 16 jaar hoeven geen milieubelasting te betalen.
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Wijzigingen opslaan

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Minimaal 2 personen en maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 1 jaar per Ponent kamer Minimaal 2 personen en maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 1 jaar per Ponent Deluxe kamer

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.