Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Paradijselijke vakantie op de Malediven

  • Vakantie
  • Malé, Kaafu Atoll
prijs vanaf € 2.879 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 5.758
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Eilanddromen als in een sprookje nabij Malé, de hoofdstad van de Malediven incl. vluchten, transfers en maaltijdopties

Kristalhelder blauw water zover het oog reikt, wit zand dat zo fijn is als poedersuiker, groene tropische vegetatie en ongeëvenaarde romantische zonsondergangen - welkom in het eilandparadijs van de Malediven. Velassaru Maldives ligt hemelsbreed ongeveer 13 km van de hoofdstad van het eiland, Malé.

Hier kun je een klein strandparadijs vinden in een idyllische omgeving, waar het niet eenvoudiger kan zijn om het leven van alledag te vergeten en je over te geven aan de tropische, ontspannen sfeer. Wil je wat meer actie tijdens je vakantie, dan kun je verschillende watersporten uitproberen.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 8 tot 20 nachten in Velassaru Maldives

  • Halfpension, volpension of all-inclusive

  • Retourvlucht van naar Malé

  • Speedboottransfer

Magische Malediven

De uitgestrekte archipel van de Malediven is een absolute droom. De oogverblindende eilanden liggen verspreid over turquoise wateren en de drukte van de moderne wereld lijkt ver weg. Het Zuid-Malé Atol charmeert met zijn belofte van langzaam leven en voldoende tijd om te genieten van de betoverende achtergrond van de Indische Oceaan. Breng hier je dagen door en geniet van de overvloed van Moeder Natuur: koraalriffen om te verkennen, wuivende palmbomen om onder te loungen en talloze boottochten om dit deel van de wereld te verkennen.

Velassaru Maldives

  • Hotel
  • Malé, Maldiven

Velassaru Maldives biedt het toppunt van sereniteit en afzondering en is een paradijs voor de moderne reiziger. Genesteld op zijn eigen privé-eiland, is het een wereld verwijderd van de stress van het dagelijks leven, omringd door de rijke blauwe kleuren van de Indische Oceaan. Geniet van strandontspanning, spannende watersportactiviteiten en unieke culinaire ervaringen in vijf restaurants en twee bars. Dan is er de Velassaru Spa, waar 10 behandelkamers boven het water, een hydropool, een ontspanningsruimte en een stoombad je zullen helpen om weg te dromen in een staat van gelukzaligheid. Kies voor een signature behandeling voordat je afkoelt bij de infinity pool met uitzicht op de oceaan.

  • +5
Lees meer
Deluxe bungalow

Deluxe bungalow

Deluxe villa

Deluxe villa

Beach villa with pool

Beach villa met zwembad

Water villa

Water villa

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Groene belasting van USD 6 per persoon per nacht
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Wijzigingen opslaan

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Deluxe bungalow: max. 3 personen (3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind tot 11 jaar)

Deluxe villa: max. 4 personen (3 volwassenen en 1 kind of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 11 jaar)

Beach villa met zwembad: max. 3 personen (3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind tot 11 jaar)

Water villa: max. 3 personen (3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind tot 11 jaar)

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek