• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Transfer inclusief

Hemels verblijf in Chalkidiki met optioneel privézwembad

  • Vakantie
  • 5, 7, 10 of 14 nachten
  • Polychrono, Makedonia Thraki
prijs vanaf € 479 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 958
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 387 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek een stukje van het Griekse paradijs in Chalkidiki - incl. halfpension, vluchten, en optionele transfers of autoverhuur

Reis af naar het prachtige dorpje Polichrono in Chalkidiki, op het schiereiland Kassandra. Gelegen tegen de omringende groene heuvels en slechts stappen verwijderd van het strand is dit hotel de ideale keuze voor een ontspannen verblijf. Het hotel huist een fantastisch restaurant waar de nadruk ligt op rijke lokale smaken en hoogstaande mediterrane ingrediënten. Daarnaast vind je ook een zwembad met een eigen bar - perfect voor een cocktail of twee in de Griekse zon. Wat wil je nog meer?

Op slechts 3 km vind je twee van Kassandra's meest gewilde bestemmingen (Kallithea en Hanioti) voor een dag vol markten en cafés ontdekken, of in de avond dineren in een van de vele restaurants en het entertainment van die avond bezoeken. Als je liever op het strand blijft relaxen, dineer dan lokaal bij een van de tavernes, restaurants of bars langs het strand voor een net zo indrukwekkende avond.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten in Royal Hotel & Suites

  • Optioneel op basis van halfpension, all-inclusive of premium all-inclusive

  • Inclusief parkeren

  • Fles mineraalwater op de kamer

  • Welkomstdrankje bij aankomst

  • Fles wijn op de kamer

  • Voucher t.w.v. €15 voor geselecteerde menu's voor lunch en diner bij Olivio Seaside Bar per persoon, per verblijf

  • Sinaasappelsap bij aankomst (voor kinderen)

  • Gratis shuttlediensten van het Royal Hotel naar Olivo Seaside Bar en terug

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem naar Thessaloniki

  • Optionele luchthaventransfers of autoverhuur beschikbaar

Chalkidiki - een Grieks paradijs

Het schiereiland Chalkidiki biedt kilometerslange zandstranden, turquoise wateren, ongerepte natuur en duizenden jaren geschiedenis, en niet te vergeten het heerlijke Griekse eten! In dit kleine stukje paradijs heb je gegarandeerd geen enkele moeite om te ontspannen! Langs de kust strekken zich 522 kilometer aan stranden uit die goed beschermd zijn tegen zowel wind als hoge golven. In de beboste bergen die zich uitstrekken van het achterland tot aan de kust, vind je verschillende idyllische dorpjes die je met de auto of te voet kunt bezoeken. Chalkidiki is ideaal om te voet te ontdekken en de lokale bevolking staat bekend om hun gastvrijheid. Het is onmogelijk om niet betoverd te worden door de schoonheid van Chalkidiki, dus tour door de omgeving met je auto en geniet van de heerlijke geuren die onderweg naar je toe waaien vanuit de olijf- en citroenboomgaarden. Dat mensen al millennia op Chalkidiki hebben gewoond en gewerkt, blijkt uit de vele archeologische vindplaatsen en musea in het gebied waar geschiedenisliefhebbers hun hart op kunnen halen. Als het op eten aankomt, zijn er tal van echte tavernes die Griekse specialiteiten serveren, bereid volgens oude bewezen recepten. Geniet van lekkernijen zoals olijfolie, zeevruchten en unieke kazen. Na het eten kun je proosten met een glaasje ouzo en uitkijken over de zee terwijl de zon ondergaat.

Royal Hotel & Suites

  • Hotel
  • Polichrono, Griekenland
Private pools

Het Royal Hotel & Suites is gelegen in het prachtige dorpje Polichrono, slechts een paar minuten verwijderd van het door Blue Flag gecertificeerde strand van Polichrono. Na een dag relaxen op het strand kun je heerlijk afkoelen op je kamer, of boek voor een extra dosis luxe een Junior suite met privézwembad.

Het Symposium restaurant biedt zijn gasten typische Griekse gerechten aan zoals gevulde wijnbladeren, moussaka en andere specialiteiten. De naamgenoot van het restaurant, het Symposion, was een samenkomst van vrienden in het oude Griekenland waar je met elkaar dronk en gezellig met elkaar kon zijn; het Symposium doet zijn naam zeker eer aan. Bij het zwembad kun je ook een snackbar vinden.

  • +4
Lees meer
Deluxe Studio Garden View main

Deluxe Studio met tuinzicht

Family Room

Familiekamer

Junior Suite Private Pool

Junior suite met privézwembad

Suite with Private Pool

Suite met privézwembad

Two-bedroom Suite with pool view main

Suite met twee slaapkamers en zwembadzicht

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Lokale belastingen (ter plaatse te betalen)
  • Consumptie is vereist bij het gebruik van de zonnebedden en parasols op het strand
  • All-inclusive basis is niet geldig bij Olivo Seaside bar
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Stresemannstraße 123, 10963 Berlin.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Wijzigingen opslaan

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Verwarming privézwembad

Gasten die verblijven in een Junior suite met privézwembad of een Suite met privézwembad kunnen op aanvraag en tegen betaling van €100 per dag hun zwembad laten verwarmen. Dit dien je ter plaatse te regelen en te betalen.

Board basis

Halfpension is inclusief: ontbijt; diner; zonnebedden bij het zwembad; gratis shuttle naar Olivo Seaside bar

All-inclusive basis is inclusief: ontbijt; lunch; diner; pool bar en snacks; zonnebedden bij het zwembad; grill house; gratis shuttle naar Olivo Seaside bar

Premium all-inclusive basis is inclusief: ontbijt; lunch; diner; pool bar en snacks; zonnebedden bij het zwembad; grill house; gratis shuttle naar Olivo Seaside bar; snacks en drankjes bij Olivo Seaside Bar; zonnebedden bij Olivo Seaside Bar; alcoholische merkdranken; 1x dine around maaltijd bij Olivo Seaside Bar