Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Paradijselijk eilandhoppen in de Indische Oceaan

  • Vakantie
€ 4.391 -19%
prijs vanaf € 3.599 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 7.198
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Reis zonder zorgen met de pakketreizen van onze vertrouwde partners.

Bezoek voor meer informatie de Veelgestelde vragen en Algemene voorwaarden van onze partner.

Ontdek eindeloze stranden, koraalriffen en lagunes op de Seychellen, La Réunion & Mauritius - incl. vluchten, transfers, huurauto in La Réunion & meer

Paradijselijke Seychellen

Kruiden, vruchten, regenwouden en kustlandschappen - de Seychellen verrassen met een potpourri van verborgen lagunes, romantische baaien en Creoolse luchtigheid. Victoria, de hoofdstad van de Seychellen, is ook een bezoek waard: tijdens een wandeling door de plaatselijke markthal zal de typische levensvreugde van het eiland tussen de kleurrijke vis-, fruit- en kledingstalletjes je als bij toverslag meeslepen.

Hotelhoppen op La Réunion

Ontdek het betoverende Franse overzeese departement op eigen gelegenheid met een huurauto, die als onderdeel van je aanbieding 5 dagen tot je beschikking staat. Tussen je ontdekkingstochten door tropische bossen, wonderlijke vulkaanlandschappen en bezienswaardige hoogvlakten door, verblijf je in geselecteerde hotels die je een geslaagde mix van regionale cultuur en moderne voorzieningen bieden.

Romantische afsluiting in Mauritius

Sluit je time-out in de Indische Oceaan af met een schilderachtig verblijf in het Seasense Boutique Hotel Spa Mauritius. Je verblijf ligt in een prachtige omgeving waar je ongestoord kunt dromen in de schaduw van kokospalmen met uitzicht op het eindeloze blauw van de oceaan - hier beleef je ongetwijfeld een perfecte afsluiting van je reis, die vakkundig wordt afgerond met een inbegrepen romantisch diner en een massage.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5 nachten in een Deluxe kamer met zeezicht in Crown Beach Hotel Seychelles, Point Au Sel, Seychellen

  • 1 nacht in een Superior kamer in Nautile Hotel, La Saline Le Bains (of vergelijkbaar), Réunion

  • 1 nacht in een Superior kamer in Tsilaosa Hotel, Cilaos (of vergelijkbaar), Réunion

  • 1 nacht in een Studio kamer in Le Saint Pierre Hotel, Saint-Pierre (of vergelijkbaar), La Réunion

  • 1 nacht in een Standard Bath kamer in Juliette Dodu, Saint-Denis (of vergelijkbaar), Réunion

  • 3, 5 of 7 nachten in een Deluxe kamer in Seasense Boutique Hotel Spa Mauritius, Belle Mare, Mauritius

  • Inclusief ontbijt of halfpension in Crown Beach Hotel Seychelles, Nautile Hotel, Tsilaosa Hotel, Le Saint Pierre Hotel & Juliette Dodu

  • Op basis van halfpension in Seasense Boutique Hotel Spa Mauritius

  • Extra's in Seasense Boutique Hotel Spa Mauritius:

  • 1 romantische cocktail per persoon

  • 1 romantisch diner tijdens je verblijf

  • 1x 30 min. massage in de spa van het hotel tijdens je verblijf, per persoon

  • Overige informatie:

  • Meet & Greet door lokaal agentschap

  • Privétransfers gedurende de hele reis

  • Huurauto van de categorie Peugeot 308 of gelijkwaardig voor 5 dagen op La Réunion

  • 1 stuk handbagage van 7 kg per persoon

  • 1 stuk ruimbagage van 20-23 kg per persoon

  • Binnenlandse vlucht van de Seychellen naar La Réunion

  • Binnenlandse vlucht van La Réunion naar Mauritius

  • Vlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem naar Mahe en terug van Mauritius naar Amsterdam, Brussel Zaventem

Reisdetails

Dag 1 - 5: Crown Beach Hotel Seychellen, Pointe Au Sel (of vergelijkbaar), Seychellen (5 nachten)

Voor een kennismaking met het exotische eilandleven in de Indische Oceaan blijkt het Crown Beach Hotel Seychelles het perfecte adres, want je allereerste accommodatie scoort met een hemelse locatie en een elegant boetiekontwerp op het eiland Mahé op de Seychellen. Hier kun je je verheugen op een sc…

Lees meer

Dag 6: Nautile Hotel, La Saline Le Bains (of vergelijkbaar), Réunion (1 nacht)

De bevoorrechte locatie aan het strand aan de rand van de lagune en de typisch Creoolse sfeer maken deze plek tot een must voor eersteklas charmehotels op het eiland Réunion. Eén blik uit het raam van Nautile Hotel en je ontdekt het fijne witte zand en de kristalheldere turquoise zee.

*Hotelfaci…

Lees meer

Dag 7: Tsilaosa Hotel, Cilaos (of vergelijkbaar), Réunion (1 nacht)

Met zijn tearoom, zijn solarium met prachtig uitzicht op de Piton des Neiges en zijn exclusieve wijnkelder, geniet je van een charmante en authentieke ervaring in Hotel Tsilaosa in het hart van Cilaos. Van de inrichting tot het meubilair, elk detail benadrukt de tradities van de lokale bevolking en…

Lees meer

Dag 8: Le Saint Pierre Hotel, Saint-Pierre (of vergelijkbaar), La Réunion (1 nacht)

Gelegen in het zuiden van La Réunion, op ongeveer 2 minuten van het strand en direct in het centrum van Saint-Pierre, verwent het hotel je met een buitenzwembad. Een uitgebreide cocktailbar maakt ook deel uit van de faciliteiten en nodigt uit tot vertoeven in een stijlvolle ambiance. Een ondergrond…

Lees meer

Dag 9: Juliette Dodu, Saint-Denis (of vergelijkbaar), Réunion (1 nacht)

Le Juliette Dodu is te vinden in een monumentaal pand met versierde gevels en beschikt over een buitenzwembad, een hot tub en een bibliotheek. Het hotel ligt in het centrum van Saint-Denis, op ongeveer 5 minuten lopen van de winkels en restaurants.

*Hotelfaciliteiten: restaurant, buitenzwembad, …

Lees meer

Dag 10 - 12: Seasense Boutique Hotel Spa Mauritius, Belle Mare, Mauritius (3, 5 of 7 nachten)

Het Seasense Boutique Hotel Spa Mauritius ligt op de eerste rij aan het met palmen omzoomde zandstrand aan de oostkust van de eilandstaat. Het adults-only concept zorgt voor de nodige rust. Voor meer ontspanning biedt de luxueuze spa een breed scala aan behandelingen: Regenereer bijvoorbeeld met ee…

Lees meer
Reisdetails

Vluchten zijn inbegrepen vanaf de door jou gekozen luchthaven naar de Seychellen, met terugkeer vanaf Mauritius.

Handbagage van 7 kg en ruimbagage van 20-23 kg per persoon is inbegrepen, evenals binnenlandse vluchten en privétransfers, behalve op het eiland La Réunion, waar een huurauto van de categorie Peugeot 308 of vergelijkbaar voor 5 dagen is inbegrepen.

Houd er rekening mee dat de beperkingen voor bagagegewicht en -afmetingen per luchtvaartmaatschappij kunnen verschillen, controleer hiervoor de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Van Amsterdam met Condor, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, Emirates of vergelijkbaar

Heenvlucht van Amsterdam naar de Seychellen (met max. 1 stop) Vertrek tussen 10.55 en 22.00 uur, aankomst tussen 04.45 en 14.40 uur (de volgende dag)

Terugvlucht van Mauritius naar Amsterdam (met max. 1 stop) Vertrek tussen 07.25 en 23.00 uur, aankomst tussen 09.55 en 22.15 uur (de volgende dag)

Van Brussel met Condor, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, Emirates of vergelijkbaar

Heenvlucht van Brussel naar de Seychellen (met max. 1 stop) Vertrek tussen 11.20 en 21.45 uur, aankomst tussen 05.45 en 14.40 uur (de volgende dag)

Terugvlucht van Mauritius naar Brussel (met max. 1 stop) Vertrek tussen 08.25 en 23.00 uur, aankomst tussen 10.20 en 23.25 uur (de volgende dag)

Let op: zowel je heen- als terugvlucht zijn 's nachts, dus houd hier rekening mee bij het plannen van de tijd die je wegblijft. De datum die je kiest als incheckdatum is de dag waarop je vertrekt, en je komt de volgende dag aan om je vakantie van 12, 14 of 16 nachten te beginnen. De uitcheckdatum is de dag waarop je aan boord gaat van je vlucht terug naar huis. Aangezien de terugreis ook 's nachts is, ben je in totaal 14, 16 of 18 nachten weg.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een directe overeenkomst tussen jou en onze vertrouwde partner voor de levering van je boeking. Onze partner is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de overeenkomst. Sectie 2 van Algemene voorwaarden van Secret Escapes en Algemene voorwaarden van onze partner is van toepassing op deze boeking.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Neon Reisen GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Neon Reisen GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Verwachte vluchttijden

Als de vlucht inbegrepen is in je deal, zijn de getoonde vluchttijden geschat en dus onderhevig aan wijzigingen. Houd er rekening mee dat je gewenste vertrektijd niet in alle gevallen kan worden gegarandeerd.

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Annulering en wijzigingen

Om je geplande route te wijzigen, een upgrade aan te vragen of als je vragen hebt over je boeking, kun je rechtstreeks contact opnemen met de touroperator op +318009950599 of via e-mail op support.benl@neon-reisen.de. Voor meer informatie over het beleid van deze aanbieding, kun je terecht op de website van de partner: http://www.neon-reisen.de

Vluchtbevestiging disclaimer

Vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen worden door Neon Reisen GmbH bevestigd nadat je je boeking hebt gemaakt. Binnen 7 dagen na de bevestiging van je boeking bij ons, ontvang je een e-mail van de touroperator Neon Reisen GmbH met je definitieve boekingsbevestiging, waarin de exacte vluchttijden voor je specifieke boeking worden bevestigd. De vluchttijden zullen binnen de tijdsparameters en mogelijke luchtvaartmaatschappijen vallen die in deze aanbieding zijn vermeld.

Informatie over route- en hotelvariatie voor rondreizen

De touroperator behoudt zich het recht voor het reisschema te wijzigen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, alsook om in uitzonderlijke gevallen hotels van dezelfde of een hogere categorie op een vergelijkbare locatie te boeken.

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dag voor vertrek.

Duurzaamheidsbelasting

Houd er rekening mee dat een duurzaamheidsbelasting per nacht rechtstreeks aan het hotel betaald dient te worden. Deze belasting is gebaseerd op de grootte van de accommodatie waarin je verblijft. Klik hier voor meer informatie: https://tourism.gov.sc/?p=7033