Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Transfer inclusief

Ontsnap naar een charmante finca op het platteland van Mallorca

  • Vakantie
  • Balearen
prijs vanaf € 559 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.118
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontspan op het schilderachtige platteland van Mallorca in een rustieke 13e-eeuwse boerderij - o.b.v. halfpension, vluchten, toegang tot de spa & meer

Verspreid over 100 hectare landbouwgrond, waaronder een 13e-eeuwse boerderij, is elke centimeter van Rural Sa Bassa Rotja's zonovergoten steen, koele terracotta tegels en dikke houten balken authentiek Mallorcaans. Er is veel zorg besteed aan het behoud van de natuurlijke schoonheid: zichtbare stenen muren komen overal voor, evenals zware, houten deuren en gesneden meubels met een duidelijk Balearisch randje.

Op een steenworp afstand bevindt zich het hotelrestaurant, dat de Mallorcaanse keuken viert met seizoensgebonden menu's vol heerlijke, lokale recepten. Chef Marti March combineert regionale smaken met moderne invloeden, maar blijft trouw aan de wortels van de finca met een stevige huiselijke keuken met veel verse producten van de boerderij, waarvan een groot deel afkomstig is van de eigen velden en boomgaard van het hotel. Speciale avonden bestaan uit barbecues met live muziek, en de bar is de hele dag open voor een drankje.

Als je niet aan het genieten bent van de frisse plattelandslucht, kun je een paar uur doorbrengen in de heerlijk rustgevende spa. Duik in het verfrissende water van het binnenzwembad of verwen jezelf met een schoonheidsbehandeling. Ervaren therapeuten gebruiken natuurlijke producten en gespecialiseerde technieken zoals ultrasone en holistische massage om je van top tot teen te laten ontspannen: er zijn ook een paar eigenzinnige opties, waaronder een gezichtsbehandeling met een slakkenslijm om het verouderingsproces te vertragen en een massage met bamboe of schelpen uit de oceaan.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten in een Tweepersoonskamer

  • Op basis van halfpension (exclusief drankjes)

  • Welkomstdrankje

  • Fles wijn inbegrepen

  • Dagelijks toegang tot de spa

  • Late check-uit tot 13.00 uur

  • Gebruik van fietsen (op aanvraag & afhankelijk van beschikbaarheid)

  • Retourvlucht van naar Palma de Mallorca

  • Optioneel gedeelde luchthaventransfers

  • Optioneel huurauto

Landelijk Mallorca: de schoonheid van Porreres

Omgeven door landbouwgrond en velden zover het oog reikt, biedt het hotel het plattelandsleven op zijn best. Genesteld in het zonovergoten hart van Mallorca, zijn de pastorale geneugten hier de sleutel: geniet van het gemakkelijke leven met wandelingen over het landgoed, huur fietsen om op twee wielen op verkenning te gaan - met meer dan 100 hectare om te ontdekken kun je zelfs van de weg af en de rijke flora en fauna van het gebied zien. De tuinen zijn ideaal voor het maken van kruidenlikeuren - er zijn lessen beschikbaar - en voor herstellende yogasessies in de frisse lucht. Een hoogtepunt van het gebied is het ontdekken van de wekelijkse markt van Porreres, of een uitstapje naar het heiligdom van Sant Salvador in Felanitx.

Sa Bassa Rotja Ecoturisme

  • Hotel
  • Camí de sa Pedrera s/n, Spanje

Welkom bij Sa Bassa Rotja Ecoturisme, een boutique finca in het hart van het platteland van Porreres. Met rustiek-chique interieurs, een fantastisch restaurant met seizoensgebonden Mallorcaanse specialiteiten en een rustgevende spa voor als je even niet in contact staat met de natuur, zal het je aan niets ontbreken in dit afgelegen stukje paradijs op een van de meest geliefde eilanden van de Balearen.

Heb je trek? Laat je verleiden door het snackmenu met tapasachtige gerechten zoals Iberische hamkroketten of brood met zachte, knoflookachtige allioli. Er zijn ook meer vullende opties, zoals een Mallorcaanse kalfshamburger met geheime peperbron en llonguet, een lokale specialiteit met een bagel, langzaam gegaarde varkenslende, kaas, tomaat en frietjes. Het ontbijt is al even verrukkelijk, met lokale kaas, vleeswaren en gebak zoals zoete, deegachtige enseimadas.

Natuurlijk zul je de tijd willen nemen om te genieten van de landelijke omgeving; geniet van een middag bij het buitenzwembad of van een behandeling in de spa van het hotel. Is het een wonder dat de finca een begeerde Tripadvisor Travellers' Choice 2022 award heeft verdiend?

  • +2
Lees meer

Tweepersoonskamer

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • De Balearische milieubelasting (tussen de €1 en €4 afhankelijk van het seizoen en type hotel) per persoon per dag is niet inbegrepen in de prijs van de aanbieding en dient direct bij het uitchecken in het hotel te worden betaald.
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Minimaal 2 personen en maximaal 2 personen per kamer

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek