• Vlucht inclusief
 • Accommodatie inclusief
 • Transfer inclusief

Epische IJsland tour met noorderlicht & Glacier Lagoon

 • Rondreis
 • 4 of 5 nachten
 • IJsland
Nieuwe reis
prijs vanaf € 1.039 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 2.078
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 537 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Zie het noorderlicht, de Golden Circle en de Jökulsárlón Glacier Lagoon tijdens een begeleide tour, incl. ontbijt, vlucht & optionele extra's

Welkom in het land van ijs en vuur, waar je de oerkrachten van de aarde ontdekt! Begin aan je bucketlist met dit begeleide IJslandse avontuur, waarbij je een aantal van de meest spectaculaire fenomenen in de natuur zult zien. Ervaar het noorderlicht in al zijn betoverende (maar ongrijpbare) pracht, bezoek de iconische bezienswaardigheden van de Golden Circle en bekijk de vulkanen en watervallen die ook deel uitmaken van het surrealistische landschap van IJsland.

Deze tour begint en eindigt in het kosmopolitische Reykjavik, met de felgekleurde daken en besneeuwde bergtoppen als achtergrond. Wat het mist aan grootte, maakt de meest noordelijke hoofdstad meer dan goed in cultuur, nachtleven en gastronomie. En met de luchthaventransfers van en naar het hotel, is een volledig probleemloze vakantie helemaal mogelijk.

Deze aanbieding is inclusief:
 • 1 nacht in Reykjavík Klettur Hotel

 • 2 nachten in Hotel Vík í Mýrdal, Vík

 • Nog 1 nacht in Reykjavík Klettur Hotel

 • Inclusief ontbijt

 • Golden Circle tour

 • Jökulsárlón Glacier Lagoon tour

 • Noorderlicht tocht

 • Vulkanen en watervallen tour

 • Blue Lagoon tour (toegang is optioneel)

 • Toegang tot Lava Center - tentoonstelling over vulkanen en aardbevingen

 • Bezoek aan Friðheimar (geothermische kas & stallenhuis)

 • Engelssprekende gids inbegrepen tijdens alle excursies

 • Bustransfers inbegrepen volgens reisschema

 • Gedeelde luchthaventransfers inbegrepen

 • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf naar Keflavík

Reisdetails

Dag 1: Welkom in IJsland

Een land van ijs en vuur, dramatische mythen en ongetemde schoonheid... IJsland barst van de verrassende schatten die je sprakeloos zullen achterlaten. Van de onvergetelijke aanblik van IJslandse gletsjers die glinsteren over een uitgestrekte lagune, tot de sterke krachten van de ondergrondse hitte…

Lees meer
Reykjavik Klettur Hotel

Dag 2-3: Glinsterende gletsjers en inktzwart zand

Dag 2: - Golden Circle Tour - Bezoek aan de Fridheimar Greenhouses - Noorderlichttoer (op dag 2 of 3, afhankelijk van de weersvoorspelling)

Gletsjers die glinsteren als juwelen, vulkanisch zwart zand en de oerenergie van de aarde - dat alles ligt in het verschiet. Met vervoer en een deskundig…

Lees meer
Hótel Vík í Mýrdal  of vergelijkbaar

Dag 4: Vulkanen, watervallen & de Blue Lagoon

Dag 4: - Volcaanen en watervallen excursie - Toegang tot het Lava Centre - Bezoek aan Blue Lagoon Resort (toegang tot de thermale baden optioneel en tegen betaling)

Na al het ijs volgt het vuur - en vandaag leer je meer over de diepe, oeroude hitte die in het hart van de aarde borrelt. Bezoek…

Lees meer
Reykjavik Klettur Hotel
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is gebaseerd op reisdata en reisduur. Je ziet de definitieve prijs tijdens het boekingsproces.

Kinderbed

Helaas zijn er geen kinderbedjes beschikbaar tijdens deze reis.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op deze reis.

Blue lagoon tour

Toegang tot de Blue Lagoon, inclusief handdoek en silica masker kan tijdens het boekingsproces worden gekocht.

Noorderlicht

Houd er rekening mee dat het noorderlicht een natuurlijk verschijnsel is dat moeilijk te voorspellen is en afhangt van de natuurlijke omstandigheden; daarom kunnen waarnemingen niet worden gegarandeerd.

Valuta

In IJsland is de nationale munt de IJslandse kroon.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Luchthaventransfers

De gedeelde transfer van Keflavík Airport naar de Reykjavík Terminal duurt ongeveer 45 minuten met een extra 30 minuten om je af te zetten bij je hotel of het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt. Houd er rekening mee dat de gedeelde luchthaventransfers momenteel volgens een beperkte dienstregeling rijden, wat betekent dat voor sommige aankomsten langere wachttijden kunnen worden verwacht. De transfertijden worden uiterlijk 5 dagen voor vertrek bevestigd. Meer informatie kun je hier vinden: https://airportdirect.is/schedule/airport-direct-economy