Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

De highlights van Vietnam

  • Rondreis
  • Vietnam
prijs vanaf € 1.959 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 3.918
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek de hoogtepunten van Vietnam tijdens een onvergetelijke rondreis, incl. tours met gids, transfers, ontbijt & retourvlucht

Prachtige architectuur, weelderige natuur, een heerlijke keuken, exotische stranden en een tropisch klimaat, dat alles heeft Vietnam jou te bieden! Ontdek de hoogtepunten van dit fascinerende land tijdens een rondreis die je meeneemt naar Hanoi, Sapa, Ha Long, Hoi An en Ho Chi Minh. In iets meer dan twee weken ontdek je eeuwenoude tempels en pagodes, ontmoet je lokale families, vaar je door het UNESCO-werelderfgoed Ha Long Bay, verken je de geschiedenis van de Vietnam-oorlog in Ho Chi Minh en nog veel meer! Het is tijd om je onder te dompelen in een betoverende wereld die je nooit zult vergeten.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis in Vietnam: 16 nachten

  • Dagelijks ontbijt

  • Diner op dag 5 (exclusief drankjes)

  • Brunch/lunch op dag 6 (exclusief drankjes)

  • Halve dag trektocht naar Cat Cat Village

  • Halong Bay Cruise en avond kookles

  • Volledige dag stadstour Hanoi

  • Engelssprekende gids tijdens de inbegrepen excursies

  • Nachttrein van Hanoi naar Hoi An

  • Binnenlandse vlucht van Hoi An naar Ho Chi Minh Stad

  • Alle transfers

  • Vlucht van naar Hanoi en terug van Ho Chi Minh-stad naar

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra nachten zijn omwille van vluchten of transfers

Reisdetails

Dag 1: Welkom in Vietnam

Welkom in Vietnam! Je wordt op de luchthaven opgewacht door je chauffeur die je naar je hotel brengt waar je de rest van de dag vrij bent om Hanoi naar eigen inzicht te verkennen. Hanoi, je eerste kennismaking met Vietnam, is een bruisende hoofdstad vol avontuur en verwondering. Slenter door de dru…

Lees meer
Lenid Hotel Tho Nhuom  of vergelijkbaar

Dag 2-3: Sapa

Op dag twee van je Vietnamese avontuur word je rond 06:45 uur bij het hotel opgehaald en naar de bushalte gebracht. Vanaf hier reis je in ongeveer 5,5 uur per bus naar Sapa in het noordwesten van Vietnam. Onderweg krijg je de kans om de schoonheid van de bergen en de Rode Rivier te bewonderen terwi…

Lees meer
Azure Sapa Hotel  of vergelijkbaar

Dag 4: Cat Cat Village, Sin Chai en Hanoi

Dag vier begint om 09:00 uur met een wandeling naar Cat Cat Village, een klein maar levendig dorp aan de voet van Mount Fansipan - de hoogste piek op het Indochinese schiereiland. Hier kun je de Cat Cat waterval bewonderen en een lokale H'mong familie ontmoeten om de kunst van het traditionele weve…

Lees meer
Phu Thinh Boutique Resort & Spa  of vergelijkbaar

Dag 5: Ha Long Bay cruise

Op dag vijf word je om 07:30 uur opgehaald en naar het UNESCO Werelderfgoed Ha Long Bay gereden (ongeveer 3,5 uur rijden). Bij aankomst in de haven ga je aan boord van een authentieke junk - je thuis voor de komende 24 uur. Een junk is een traditioneel Chinees zeilschip, en je wordt aan boord verwe…

Lees meer
Halong Glory Legend Cruise  of vergelijkbaar

Dag 6-7: Ha Long en Hanoi

De beste start van dag zes is met een vroege start om de zon te zien opkomen boven de oceaan, gevolgd door een traditionele Tai Chi les op het hoofddek. Na het ontbijt gaat de reis verder om langs de schijnbaar oneindige eilanden van Ha Long Bay te varen, met talloze fotomomenten. Na een lichte lun…

Lees meer
Lenid Hotel Tho Nhuom  of vergelijkbaar

Dag 8: Hanoi

Dag acht begint om 08.30 uur met een bezoek aan het Ho Chi Minh Mausoleum, het presidentieel paleis en de residentie van Ho Chi Minh. De volgende stop is de nabijgelegen Tempel van de Literatuur, een uitstekend voorbeeld van traditionele Vietnamese architectuur. Dit was de eerste universiteit van V…

Lees meer
Hội An  of vergelijkbaar

Dag 9-13: Hoi An

Na een goede nachtrust in de nachttrein kom je aan in Danang, waar je wordt opgehaald en naar het hotel in Hoi An gebracht, ongeveer 40 km verderop. De rest van de dag kun je ontspannen en verkennen zoals je wilt. Hoi An is een fascinerende stad en een voormalige handelshaven met wortels die terugg…

Lees meer
Phu Thinh Boutique Resort & Spa  of vergelijkbaar

Dag 14-16: Ho Chi Minh City

Op dag 14 heb je de gelegenheid om Hoi An nog wat te verkennen voordat je bij het hotel wordt opgehaald en naar de luchthaven wordt gebracht waar je een korte vliegreis maakt naar Ho Chi Minh City. Eenmaal geland word je naar het hotel gebracht waar je de nacht doorbrengt.

Ho Chi Minh City is a…

Lees meer
Gracy R&J Hotel  of vergelijkbaar
Optionele excursies

De volgende optionele excursies kunnen tijdens het definitieve boekingsproces worden geboekt.

• Excursie Bai Dinh en Trang An (dag 7) • Na het ontbijt vertrek je naar de Bai Dinh pagode, de grootste pagode van Vietnam. Het complex omvat 500 La Han beelden en een imposant 10 meter hoog bronzen Boeddhabeeld. Met een gewicht van 100 ton is het het grootste Boeddhabeeld van het land. Tussen de middag breng je een uur door in een lokaal restaurant voor de lunch, waarna je verder gaat naar Trang An. Trang An, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, heeft een spectaculair landschap dat bestaat uit kalkstenen pieken en valleien, waarvan sommige onder water staan en omringd worden door steile kliffen. Hier vind je ook Hoa Lu, de oude hoofdstad van Vietnam in de 10e en 11e eeuw, met vele indrukwekkende tempels en pagodes. Tijdens deze trip maak je een boottocht langs het grottencomplex en vaar je door een adembenemend landschap.

Inclusief toegangsprijs en boottocht in Trang An, transfer, Engelssprekende gids en lunch. Deze excursie kan mogelijk in groepsverband plaatsvinden.

Let op: je moet je benen en schouders bedekken bij het bezoek aan tempels en de pagode.

• Rondleiding door Hoi An en boottocht naar Cam Kim Island (dag 10) • De tour begint om 09:00 uur in Hoi An, een historische havenstad die vroeger een bruisend handelscentrum was en een belangrijke haven voor Nederlandse, Portugese, Italiaanse, Chinese en Japanse handelaren. Je bezoekt een tempel met vergulde beelden, een pagode gewijd aan de vissers van de stad en een 16e-eeuwse kapel met Chinese en Japanse invloeden. De volgende stop is het Sa Huynh Museum, bij de overdekte Japanse brug, waar vooral tentoonstellingen zijn over de vroege geschiedenis van Hoi An. Later in de middag maak je een tocht over de Thu Bon rivier richting Cam Kim Island, waar je de beroemde houtsnijders en scheepsbouwers aan het werk kunt zien. Hierna keer je terug naar het hotel, en kun je de rest van de dag doorbrengen op het strand.

Inclusief Engelssprekende gids, entreeprijs, prijs van de boottocht en lunch.

• Excursie My Son (dag 11) • Om 08:00 uur zul je worden opgehaald bij het hotel, en rijd je naar My Son, een UNESCO World Heritage Site die ongeveer 50 km van Hoi An ligt. My Son, gelegen in een weelderige vallei, was vroeger de hoofdstad en het religieuze centrum van de Cham-bevolking. Deze archeologische site wordt beschouwd als een van de belangrijkste in Zuidoost-Azië en omvat torens en heiligdommen uit een periode van de 4e tot de 13e eeuw. Rond het middaguur keer je terug naar Hoi An.

Duur: ongeveer 4 uur Inclusief: Engelssprekende gids en toegangsprijs. Deze excursie kan mogelijk in groepsverband plaatsvinden.

• Excursie Cao Dai Tempel & Cu Chi tunnels (dag 15) • Om 07:30 uur start je de rit naar Tay Ninh waar je de beroemde Cao Dai Tempel vindt. Deze tempel nabij de Cambodjaanse grens is de thuisbasis van de Cao Dai sekte die onder andere Jeanne d'Arc, Victor Hugo en Winston Churchill als hun beschermheiligen beschouwen. De religie is een mix van boeddhisme, taoïsme, confucianisme en christendom. Binnen in de tempel zijn talloze kleurrijke draken in verschillende maten te zien, evenals beelden van Jezus, Boeddha en de hindoegod Brahma naast elkaar. Boeddhistische symbolen versieren de buitenkant, met het alziende oog boven de hoofdingang dat alles in de gaten houdt. Hierna vervolg je de weg naar de Cu Chi Tunnels. Op zijn hoogtepunt bestond dit complex uit 250 km tunnels van Saigon naar de Cambodjaanse grens en strekte zich uit over drie niveaus. Het netwerk omvat vele valdeuren, woonruimtes, opslagruimtes, wapenfabrieken, ziekenhuizen en keukens. De overgebleven tunnels bieden een uniek inzicht in het ondergrondse leven tijdens de Vietnamoorlog.

Duur: ongeveer 9-10 uur Inclusief Engelssprekende gids, transfer, toegangsprijs en lunch. Deze excursie kan mogelijk in groepsverband plaatsvinden.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Fooien voor gidsen en/of chauffeur: ca. €1,80 per dag aanbevolen
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is gebaseerd op reisdata en reisduur. Je ziet de definitieve prijs tijdens het boekingsproces

Kinderkorting

Op basis van twee volbetalende volwassenen per kamer krijgen reizigers korting op hotelovernachtingen voor kinderen van 11 jaar en jonger. Dit is afhankelijk van de gekozen reisperiode en verblijfsduur. Let op: kinderen tot 12 maanden krijgen korting op het vliegticket, maar geen stoel of bagage

Kinderbedjes

Helaas zijn er geen kinderbedjes beschikbaar tijdens deze reis

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vaccinaties

Wanneer je naar Vietnam reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en Hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Vietnam nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Nederlands paspoort naar Vietnam reist, is een visum vereist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken

Valuta

In Vietnam betaal je met de Vietnamese dong (VND)

Wereldstekker

In Vietnam heb je een wereldstekker nodig

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dagen voor vertrek.