Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief
  • Activiteit inclusief

Wonderlijke avonturen & het Noorderlicht in IJsland

  • Ervaring
  • IJsland
prijs vanaf € 509 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.018
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Slechts voor korte tijd: Een betoverend verblijf in IJsland – bewonder het Noorderlicht & meer met tal van optionele extra's, incl. ontbijt & vluchten

De winter in IJsland is als geen ander – gevuld met ijs en sneeuw, dramatische vulkanische landschappen, stomende geisers, en natuurlijk, het dansende noorderlicht, dat de donkere hemels dramatisch vult. Geniet tijdens deze spannende reis van een ontspannen verblijf in de pittoreske stad Reykjavik, terwijl je ook op de perfecte plek bent om alles te ontdekken wat het land te bieden heeft. Zelfs zij die IJsland al eerder hebben bezocht, zullen altijd iets nieuws ontdekken – wat zou je anders verwachten van een land vol vulkanen?

Reis de iconische Golden Circle af, ga whale-watchen op zee, en houd je ogen op de hemel gericht om een glimp op te vangen van de magische Aurora Borealis – IJsland is een waar droomland.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Slechts voor korte tijd

  • 3, 4, 5 of 7 nachten in Reykjavik

  • Ontbijtbuffet

  • Noorderlicht & sterrenkijken (upgrade naar een Noorderlicht-boottocht beschikbaar)

  • Afhankelijk van het hotel dat je kiest, geniet je tijdens je verblijf ook van een reeks extra voordelen

  • Retourvlucht van naar Keflavík

  • Optionele gedeelde luchthaventransfers

Ontdek IJsland in de winter

Maak van je verblijf in IJsland een onvergetelijke ervaring met excursies die zijn ontworpen om jou het beste van het land te laten zien, waaronder de ongelooflijke natuurlijke verschijnselen, prachtige landschappen en onvergetelijke bezienswaardigheden.

• Noorderlicht & Sterrenkijken •

Deze tour is inbegrepen bij alle pakketten en neemt je mee op een zoektocht naar het prachtige noorderlicht en de fonkelende sterren en sterrenbeelden aan de donkere winterhemel van IJsland. Je wordt vergezeld door een ervaren gids die je kan helpen identificeren wat je ziet, en een kijkje van dichterbij kan laten nemen met een astronomische telescoop. Je krijgt zelfs tips over hoe je het noorderlicht best vastlegt, met optionele statieven beschikbaar. Zorg ervoor dat je je goed kleedt met tal van warme lagen en winterlaarzen.

Optionele upgrade: Je kunt tijdens het boekingsproces ook kiezen voor een upgrade naar een Noorderlicht-boottocht. Op deze onvergetelijke cruise reis je verder dan de stadslichten om de donkerste hemel vanaf het water te zien, op jacht naar het betoverende noorderlicht boven de golven.

Om je verblijf nog gedenkwaardiger te maken, kun je ook een of meerdere van de volgende excursies boeken:

• Golden Circle Tour •

Bekijk enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van IJsland, met een reis naar de prachtige Golden Circle. Je maakt een schilderachtige tocht langs drie van de natuurwonderen van IJsland. Treed in de voetsporen van de Vikingen in het Nationaal Park Þingvellir, dat op de UNESCO-lijst staat, luister naar de brullende waterval Gullfoss en zie de Geysir met stoom uitbarsten in de lucht.

Geniet van de tour in alle comfort met een ontspannende busrit, uitgerust met computertablets, wifi en een audiogids in de bus, evenals een informatieve gids om al je vragen te beantwoorden. Zorg ervoor dat je je goed kleedt voor koud weer, inclusief een waterdichte jas en broek.

• Golden Circle & Sneeuwscooter of Geheime Lagune Tocht •

Naast de prachtige Golden Circle, kunt je ook kiezen tussen een sneeuwscootertocht over een van 's werelds grootste gletsjers, of je tour beëindigen met een rustgevend en ontspannend bezoek aan de Secret Lagoon, waar je kunt genieten van een mineraalrijk bad in de geothermische warmwaterbronnen.

• Whale-watching & dolphin-watching-tour •

Maak een fascinerende reis naar Faxaflói Bay voor een glimp van IJslands oceaanbewoners - de majestueuze bultrugwalvis, dwergvinvissen, dolfijnen, bruinvissen en andere soorten. Het omliggende land en de lucht zit ook vol met inheemse vogels, waaronder papegaaiduikers, zeekoeten en anderen, waardoor deze speciale excursie een must is voor alle dierenliefhebbers. Naast de tour kun je ook een drijvende tentoonstelling bezoeken, waar je meer te weten komt over de dieren die je te zien krijgt.

• Tour van de Zuidkust •

Verken de prachtige zuidelijke kustlijn van IJsland, waar je de machtige watervallen, indrukwekkende zwarte stranden, gletsjers en vulkanische landschap te zien krijgt tijdens een rondleiding. Je krijgt het dramatische zand te zien en enkele van de krachtigste watervallen in de omgeving, waaronder de waterval van Skógafoss en de 60 meter hoge waterval van Seljalandsfoss.

• Blue Lagoon-toegang met transfers •

De volstrekt unieke Blue Lagoon is een must-see bestemming voor een bezoek aan IJsland. Rust uit in het kalmerende geothermische water, omgeven door een adembenemend vulkanisch landschap. Je vertrekt om 17 uur vanuit Reykjavik en komt om 18 uur aan bij de Blue Lagoon, waar je geniet van een moddermasker met silica en een drankje. Het water blijft hier het hele jaar door tussen de 38 en 40 graden, de optimale temperatuur om je lichaam te ontspannen.

• Tour van de Golden Circle & Sky Lagoon •

Ontdek de ongelooflijke natuurlijke schatten van IJsland, te beginnen met de Golden Circle - het majestueuze Thingvellir National Park, Geysir en de betoverende watervallen van Gullfoss, gevolgd door de Sky Lagoon - een spa-ervaring aan de oceaan met een 75 meter lange infinity pool, wellnessritueel van zeven stappen en zalige, warme geothermische wateren.

Goed om te weten

• Voor de rondleidingen van het noorderlicht en de Golden Circle is het ophalen en afzetten inbegrepen, ofwel bij je hotel ofwel bij een aangewezen bushalte in de buurt.

• Voor het Noorderlicht en de Whale-watching tours moet je zelf de weg naar de oude haven van Reykjavik vinden.

• Het noorderlicht is een natuurlijk fenomeen, dus hoewel je een goede kans hebt om het te zien (en we duimen voor je!), kunnen we niet garanderen dat het zal verschijnen.

• Houd er rekening mee dat de Whale- en dolphing-watching tour een wildlife-tour is, en ondanks de expertise van de bemanning, kunnen waarnemingen van welke aard dan ook nooit voorspeld of gegarandeerd worden.

• Je Blue Lagoon-trip vertrekt om 17.00 uur voor een aankomst om 18.00 uur. Bij aankomst krijg je een drankje en een handdoek, en een masker met silicamodder terwijl je geniet van het thermale water.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

De bezetting kan variëren naargelang het hotel.

Eenpersoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is gebaseerd op de reisdata en reisduur. De definitieve prijs zie je tijdens het boekingsproces.

Kinderkorting

Op basis van twee volbetalende volwassenen kan een korting voor kinderen worden aangeboden, afhankelijk van de gekozen reisdata en verblijfsduur. De definitieve korting en prijs zie je tijdens het boekingsproces.

Derde persoonskorting

De derde persoonskorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. De definitieve prijs zie je in het boekingsproces.

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Kinderbedje

Kinderbedjes zijn niet beschikbaar tijdens deze reis.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op deze reis.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Valuta

In IJsland betaal je met de IJslandse kroon.

Noorderlicht

Houd er rekening mee dat het noorderlicht een natuurverschijnsel is dat moeilijk te voorspellen is en afhangt van de natuurlijke omstandigheden; waarnemingen kunnen dus niet worden gegarandeerd.

Whale & dolphin-watching tour

Houd er rekening mee dat de whale- en dolphin-watching tour een wildlife-tour is, en ondanks de expertise van de bemanning, kunnen waarnemingen van welke aard dan ook nooit voorspeld of gegarandeerd worden.

Transfers

De transfer van de luchthaven van Keflavík naar de Reykjavík Terminal duurt ongeveer 45 minuten. De ophaal- en afzetpunten voor luchthaventransfers en excursies zijn ofwel direct bij het hotel, ofwel bij een nabijgelegen aangewezen bushalte.