• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief
  • Activiteit inclusief

Ontdek het beste van levendig Lissabon

  • Stedentrip
  • 2, 3, 4 of 5 nachten
  • Portugal
prijs vanaf € 369 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 738
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 651 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontsnap naar de levendige hoofdstad van Portugal en geniet van de unieke energie - incl. vluchten, ontbijt & Yellow Bus tour

Lissabon, ooit een handelsstad aan de monding van de rivier de Taag, is uitgegroeid (en groeit nog steeds) tot een fantastisch diverse hotspot, met veel meer trucs in petto dan alleen custardtaarten. Voor een vakantie boordevol levendige kleuren, ontspannen ochtenden en nog meer relaxte nachten, zet je je zinnen op deze stad, waar leven als een relaxte Lissabonaar zowel betaalbaar als gevaarlijk gemakkelijk is.

Kies een aantal hotels en trek eropuit om deze stad van terracotta daken en steile, stenen straatjes te verkennen. Er is geschiedenis, cultuur en cuisine op elke hoek, en na een dag sightseeing komt de stad tot leven met bruisende bars en eigenzinnige restaurants, waar vinho verde aan de orde van de dag is. Als extra bonus is deze reis ook inclusief een hop-on hop-off Yellow Bus tour ticket, waar je in je eigen tempo de beroemdste bezienswaardigheden van Lissabon kunt bezoeken en de perfecte foto's mee naar huis kunt nemen.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 nachten in Lissabon

  • Ontbijt

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf, Eindhoven, Rotterdam naar Lissabon

  • Yellow Bus Tour Lissabon ticket

  • Optionele luchthaventransfers inbegrepen

Levendig Lissabon

Lissabon, gebouwd op een aantal heuvels aan de rand van de Atlantische Oceaan, is een levendige hoofdstad die bekend staat om zijn relaxte sfeer, milde klimaat en bloeiende culturele scene. Dwaal door de geplaveide straten van de oude wijk Alfama om een glimp op te vangen van het plaatselijke leven, bezoek het Mosteiro dos Jerónimos, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en stap in een andere wereld in het Museu do Oriente, waar je schatten aantreft van Portugals banden met Azië. Als de zon ondergaat, is het tijd om het legendarische nachtleven van de stad te proeven, of je nu traditionele Fadomuziek hoort in een intieme bar of de hele nacht danst in een exclusieve club.

Om de schoonheid van de stad in je op te nemen, plan je een tochtje naar de top van de Cristo Rei, een prachtig standbeeld dat meer dan 100 meter hoog staat op de tegenoverliggende oever van de rivier de Tejo en een prachtig uitzicht over de stad biedt. De indrukwekkende nationale kunstcollectie in het Museu Nacional de Arte Antiga is een absolute must voor cultuurliefhebbers. Voor degenen die op zoek zijn naar iets alternatiefs: het grootste deel van de metro van Lissabon functioneert als een gratis kunstgalerie waar werken van hedendaagse kunstenaars worden tentoongesteld die geïnspireerd zijn door de omgeving van de verschillende stations.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Onze tips
  • Hippe foodmarkt

    De Mercado de Ribeira, een van de beste markten van de hoofdstad, is al sinds eind 1800 niet meer weg te denken uit het leven in Lissabon. Binnen is de beroemde Time Out Market een grote eetgelegenheid, compleet met zitjes en een terras, waar hongerige reizigers de beste Portugese delicatessen van de beste koks van het land kunnen proeven.

    Markten Mercado Da Ribeira Markten
  • De Portugese Eiffeltoren

    Stap in deze unieke lift en bewonder Lissabon vanaf 45 meter hoogte.

    Uitzichtpunt Elevador de Santa Justa Uitzichtpunt
  • Prachtig klooster

    Breng een bezoek aan het klooster Mosteiro dos Jerónimos, dat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Hier kun je de verfijnde details bewonderen en even stoppen bij de begraafplaats van de Portugese ontdekkingsreiziger Vasco da Gama.

    Museum Mosteiro dos Jerónimos Museum
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Toeristenbelasting (ongeveer €2 per persoon, per nacht ter plaatse te betalen)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Eenperoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is gebaseerd op reisdata en reisduur. Je ziet de definitieve prijs tijdens het boekingsproces.

Kinderkorting

Helaas is het niet mogelijk om kinderen onder de 12 jaar mee te nemen op deze reis.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op deze reis.

Valuta

De nationale munteenheid van Portugal is de euro (EUR).

Yellow Bus Tour Lisbon

De Yellow Bus Tour Lissabon is 24 uur geldig vanaf het moment van instappen op dag 2. Je ontvangt alle informatie samen met je reisdocumenten tot 5 dagen voor vertrek.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.