• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Epische all-inclusive strandvakantie in Kenia met opt. safari's

  • Vakantie
  • 7, 8, 9, 10, 11 of 12 nachten
  • Diani Beach, Kwale County
prijs vanaf € 1.499 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 2.998
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 82 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek het zijdezachte zand van Diani Beach in Kenia met een all-inclusive verblijf, incl. vluchten, transfers & optionele safari's

Het hagelwitte zand van Diani Beach in Kenia lokt alle soorten reizigers, zowel waterratten, avonturiers als natuurliefhebbers; het is de thuisbasis van prachtige witte zandstranden, maar ook van prachtig koraal en bossen vol wilde dieren. Als je in het Baobab Beach Resort & Spa verblijft, heb je toegang tot alle zon-, zand-, zee- en spasessies die je nodig hebt. Kom tot rust en profiteer optimaal van de toplocatie aan het witte zandstrand van Diani. Als je je ooit kunt losrukken van het luieren in je hangmat, bezoek dan de nabijgelegen monkey sanctuary, en geniet van verse zeevruchten en alle smaken van Kenia.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7, 8, 9 of 10 nachten in Baobab Beach Resort & Spa

  • All-inclusive

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem naar Mombassa

  • Gedeelde retour luchthaventransfer

Betoverend Kenia

Kenia is een land van weelderige en epische landschappen, dat zeker hoog op het verlanglijstje van elke fervente reiziger staat. Iconische beelden schieten direct te binnen; een enkele acaciastruik in silhouet tegen een gloeiende, oranje horizon en een besneeuwde bergketen die een ontzagwekkende achtergrond vormt voor de uitgestrekte woestijnen die een schat aan 's werelds beroemdste wilde dieren herbergen.

• Diani Beach •

Voor een zonovergoten stukje paradijs voldoet Diani Beach, een zes mijl lange, met palmbomen bezaaide kustlijn die de azuurblauwe Indische Oceaan omarmt, aan alle eisen - het is zelfs al vijf jaar achtereen uitgeroepen tot de beste strandbestemming van Afrika. Geniet van de prachtige omgeving terwijl je je stort op tal van activiteiten - van watersporten en snorkelen tot natuurobservatie.

• Ngutuni Sanctuary •

Gelegen tussen Tsavo East en Tsavo West National Park, is dit 10.000 hectare grote privé wildreservaat een fantastische plek om een aantal van de diverse wilde dieren van het land te zien als ze zich verzamelen rond de uitgestrekte drinkplaats.

• Taita Hills Game Sanctuary •

Aan de rand van Tsavo West National Park ligt deze privé wildlife sanctuary, waar honderden beschermde diersoorten vrij rondlopen - van leeuwen en cheeta's tot meer dan 300 soorten majestueuze vogels.

• Tsavo East National Park •

Tsavo East National Park staat wereldwijd bekend om zijn open graslanden, rotsachtige bergkammen en overvloedig wild. Vink de Big Five aan tijdens je inbegrepen game drives, voordat je afsluit met een behandeling.

• Amboseli Nationaal Park •

Amboseli National Park, beroemd om zijn spectaculaire uitzicht op de Kilimanjaro, is een schitterend natuurgebied. Verken de 39.000 hectare ruige vlakten van het park tijdens dagelijkse game drives om olifanten en ander wild in hun natuurlijke omgeving te zien.

Baobab Beach Resort

  • Hotel
  • Diani, Kenia
Lead

Het Baobab Beach Resort, dat op Tripadvisor Certificate of Excellence is bekroond, ligt op het zachte witte zand van het wereldberoemde Diani Beach en is verspreid over 80 hectare tropische tuinen, met uitzicht op de glinsterende Indische Oceaan. Het resort is een oase van rust en sereniteit. De pittoreske locatie ligt op een koraalheuvel en ligt in de schaduw van inheemse kustvegetatie en exotische kokospalmen.

Tot de voorzieningen behoren drie buffetrestaurants, twee à la carte restaurants, zes bars, een amfitheater met live entertainment en een nachtclub. Elders vind je een zalige spa, een hot tub en drie zwembaden met uitzicht op zee, plus tennisbanen en fitnessfaciliteiten. De kamers liggen midden in de tuinen en hebben een eigen terras of balkon, een eigen badkamer, hemelbedden, flatscreen-tv's en verkoelende tegelvloeren.

  • +7
Lees meer
Garden View room

Kamer met tuinzicht

Kamer met tuinzicht

sea facing room lead

Sea Facing kamer

Deluxe room

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Optionele excursies
  • Tsavo East safari: Bezoek Tsavo East, waar je kunt genieten van een game drive door het Dida gebied en langs het River Circuit, waarna je verder gaat langs de Tsavo rivier. Je luncht in Ashnil Aruba Lodge. Na de lunch maak je nog een game drive en keer je terug naar je hotel.

  • Pili Pipa sea safari: Vandaag ga je naar de Shimoni steiger, waar je geniet van een welkomstthee/koffie en koekjes terwijl je een briefing krijgt over de Pilipipa Dhow Voyage naar Kisite's Coral Gardens. Trek je snorkeluitrusting en drijfvesten aan terwijl de gidsen je begeleiden langs het koraalrif, je wijzen op bezienswaardigheden en uitkijken naar dolfijnen, schildpadden, roggen en murenen. Na een drankje en vers fruit wachten nog twee snorkelplekken en zeilen (als het weer het toelaat). Ga naar een privéwoning op Wasini Island voor een Swahili zeebanket, voordat je terugkeert naar je hotel.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Safari's
  • Belastingen
  • Visum
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Inchecken

Vanaf 13:00 - 23:30 uur

Uitchecken

Tot 06:00 - 10:00 uur

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Vroege terugvlucht

Let op, als je terugvlucht erg vroeg is (bijvoorbeeld voor 5 uur 's ochtends), moet je mogelijk een extra nacht boeken op eigen kosten.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd