Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

5*-hotel op Kreta met optioneel privézwembad

  • Vakantie
  • 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 21 of 22 nachten
  • Malia, Kreta
prijs vanaf € 569 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.138
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Elegant adults-only verblijf in een 5*-resort in dorpsstijl nabij de gouden stranden van Kreta, incl. alle reizen & all-inclusive basis

Op Kreta vind je prachtige stranden, oude Minoïsche historische plaatsen zoals Knossos en Phaestos, en charmante dorpjes om te verkennen. Bekijk het allemaal vanuit het vijfsterren Ikaros Beach Luxury Resort & Spa, een resort in dorpsstijl dat toegankelijk is via stenen paden die door met kruiden bezaaide tuinen slingeren. Breng de dagen dromerig door in het met rotsblokken aangelegde zwembad met vrije vorm, met uitzicht op de Middellandse Zee.

Je bent 35 kilometer verwijderd van de historische havenstad Heraklion, waar je het fascinerende archeologische museum kunt bezoeken. De kustlijn kan hier op sommige plaatsen rotsachtig zijn, maar het zandstrand loopt langzaam af in zee, waardoor het ideaal is om te zwemmen. Er is tevens geen tekort aan duikscholen als je de kleurrijke koralen en het tropische zeeleven wilt verkennen.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Ikaros Beach Luxury Resort And Spa: 3, 4, 5, 7, 10, 12, 14, 18 of 21 nachten

  • Welkomstdrankje

  • Fruit en mineraalwater op de kamer, eenmaal per verblijf

  • 15 minuten massage per persoon, per verblijf

  • Ligstoelen, handdoeken en parasols inbegrepen

  • Toegang tot de fitnessruimte

  • Halfpension, met optionele upgrade naar volpension of all-inclusive

  • Gratis upgrade van halfpension naar all-inclusive bij verblijven tussen 1 en 15 april 2024 (te boeken tot 9 maart 2024)

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf, Eindhoven, Rotterdam naar Heraklion

  • Transfer vliegveld-hotel-vliegveld

Highlights van Kreta

Als je alles zou opnoemen wat je in je ideale zonvakantiebestemming zou willen vinden, is de kans groot dat Kreta aan alle voorwaarden voldoet. Voor degenen die graag genieten van heerlijke maaltijden met verse lokale producten, zijn er in bijna elke stad en elk dorp Griekse restaurants te vinden die overheerlijke mediterrane gerechten serveren, zoals olijven, fetakaas, lamsvlees, yoghurt en groenten.

Voor degenen die naar het buitenland reizen om meer te leren over de geschiedenis en cultuur van nieuwe plaatsen, is Kreta de thuisbasis van een aantal opmerkelijke bezienswaardigheden, waaronder het Archeologisch Museum van Heraklion of de indrukwekkende site van Knossos die dateert uit de Bronstijd.

Last but not least, voor degenen die gewoon omringd willen zijn door gebieden van pure natuurlijke schoonheid, variëren de prachtige landschappen van Kreta van ongerepte zandstranden langs elke kust tot de spectaculaire Samariakloof, welke een fantastisch milieuwonder is.

Ikaros Beach Luxury Resort & Spa

  • Hotel
  • Malia, Griekenland

Het vijfsterren Ikaros Beach Luxury Resort & Spa zal je versteld doen staan; dit dorpsverblijf is de thuisbasis van luxe bungalows voor een onvergetelijke mediterrane vakantie. Geniet van de zeebries te midden van wuivende palmen, ontspan bij het buitenzwembad of laat je verwennen met een of twee massages in de spa.

De Aura Spa heeft een prachtig minimalistisch ontwerp en aardetinten, en je kunt zelfs vanuit de sauna genieten van uitzicht op zee. Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad, ontspan in de stoomruimte of geniet van een signature massage in een van de rustige behandelkamers.

Met maar liefst zes restaurants heb je keuze te over. Ga naar Ayeri voor mediterrane delicatessen, of Ouzeri - Kafenion voor verse zeevruchten en een prachtig uitzicht op de oceaan. Je kunt ook de hele dag rustig cocktails drinken in de Aeolos Poolbar of de elegante Veranda.

  • +2
Lees meer

Bungalow met zeezicht

Bungalow met zeezicht en gedeeld zwembad

Classic kamer met tuinzicht

Classic kamer met zeezicht

Classic bungalow met tuinzicht

Superior kamer met zeezicht

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Lokale belastingen (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Inchecken

Vanaf 15:00 - 23:30 uur

Uitchecken

Tot 11:00 uur

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Occupancy

Maximaal 3 personen per kamer

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Adults-only

Houd er rekening mee dat dit hotel vanaf de zomer van 2024 adults-only zal zijn en alleen gasten van 16 jaar en ouder zal accepteren.