• Vlucht inclusief
 • Accommodatie inclusief
 • Huurauto inclusief
 • Transfer inclusief
Nog maar 4 dagen te gaan

Stijlvol design aan de Costa del Sol

 • Anders
 • 3, 4, 5, 7, 9, 10, 12 of 14 nachten
 • Spanje
prijs vanaf € 419 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 838
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 247 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Een rustgevende ontsnapping naar een de zonnestralen van de Costa del Sol - met ontbijt & vluchten

Met 325 dagen zon per jaar doet de prachtige Costa del Sol zeker zijn naam eer aan. Dit prachtige gebied aan de Andalusische kust biedt een perfect verblijf nabij met palmbomen omzoomde promenades en witte zandstranden omspoeld door azuurblauw water, het perfects plaatje die je bij een mediterraans paradijs verwacht. Met kilometers zacht zand om te wandelen, chique visrestaurants op elke hoek, watersportmogelijkheden in overvloed, een overvloed aan golfbanen van wereldklasse en een bruisend nachtleven, is er nergens een betere plek voor een zonnige Spaanse ontsnapping.

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3, 4, 5, 7, 9, 10, 12 of 14 nachten in een hotel aan de Costa del Sol

 • Inclusief ontbijt

 • Huurauto of retour privétransfer luchthaven - hotel

 • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf, Eindhoven, Rotterdam naar Málaga

Málaga

De Costa del Sol overtuigt met een perfecte combinatie van interessant cultuurlandschap, mediterraan badplezier en havenromantiek in Marbella of Málaga. Geniet van de flair in het zonovergoten Middellandse Zeegebied en verken de gevarieerde landschappen tussen het bergachtige achterland en de kilometerslange zandstranden. Vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan de oude stad van Estepona! 

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.