Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Activiteit inclusief

Schitterend Puglia met overnachtingen in landelijke hotels

  • Rondreis
  • Italië
prijs vanaf € 659 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.318
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek de hak van Italië en beleef la dolce vita tijdens een tocht door het platteland - incl. vlucht, huurauto en ontbijt gedurende het hele verblijf

Wie aan Italië denkt, krijgt een schilderachtig beeld voor ogen: lieflijke wijngaarden, betoverende architectuur en kilometerslange schitterende kusten. Dit geldt ook zeker in Puglia, de hak van de beroemde Italiaanse laars, en een van de meest zuidelijke regio's gezegend met een warm klimaat en een traag levenstempo. Bereid je voor om te ontspannen tijdens een verblijf van 7, 10 of 12 nachten, waar je in verschillende hotels op het platteland verblijft en het relaxte Italiaanse leven omarmt, terwijl je de uren wegdroomt tijdens stadswandelingen en boottochten, wijn- of olijfolieproeverijen en liefdevol bereide diners. En met de huurauto is het een koud kunstje om de omgeving te ontdekken.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Drie of vier nachten in Antica Masseria

  • Drie of vier nachten in Masseria Bosco

  • Optioneel drie of vier nachten in Best Western Plus Leone di Messapia Hotel & Conference

  • Inclusief ontbijt

  • Optionele upgrade naar halfpension bij Antica Masseria en Best Western Leone di Messapia

  • Diverse extra's en inclusies in elk hotel

  • Autohuur

  • Retourvlucht van naar Bari

  • Retourvlucht van naar Brindisi

Hotels

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over de hotels waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Reisdetails

Dag 1 - 3: Turi

Je begint je uitje aan de rand van het charmante Turi, een honingkleurig stadje dat groot genoeg is om zijn eigen karakter te hebben, maar toch klein genoeg zodat je het in een paar dagen kunt verkennen en op je eigen tempo door de stad kunt wandelen. Neem na het inchecken in Antica Masseria de tij…

Lees meer

Dag 4 - 7: Avetrana

Als je besluit een auto te huren, dan rijd je door het glooiende landschap van Puglia op weg naar het zuiden naar de gemeente Avetrana, net aan de rand van Lecce. In Masseria Bosco wacht je een rustiek verblijf in een boerderij, maar de zandstranden en het turquoise water van de oceaan zijn helemaa…

Lees meer

Dag 8 - 12: Lecce (optioneel)

Lecce, een van de barokke juwelen in de kroon van Puglia, lonkt. Doe het rustig aan in deze universiteitsstad, waar de hoge honingkleurige muren versierd zijn met wijnranken en gietijzeren balkons. Het is een plaats om te verkennen, of je nu door gouden steegjes slentert en foto's maakt, verborgen …

Lees meer
Optionele activiteiten
  • Voor €31 per persoon kun je een schilderachtige boottocht maken naar Polignano a Mare - een juweeltje aan de kust van de Valle d'Itria, gelegen op een 20 meter hoge kalkstenen klif boven het kristalheldere water van de Adriatische Zee.

  • Voor €35 per persoon kun je genieten van een unieke frantoio-ervaring, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis van de olijfolieproductie, voordat je de kans krijgt om te proeven.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Transfers tussen hotels
  • Vervoer naar en van inbegrepen excursies
  • 90 minuten durende boottour naar Polignano a Mare
  • Begeleide wandeltour door Lecce
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 3 jaar per kamer

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek