• Vlucht inclusief
 • Accommodatie inclusief
 • Transfer inclusief

Reis door de koningssteden van Marokko

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Marokko
prijs vanaf € 789 per persoon
 • totaalprijs vanaf € 1.578
 • ]
 • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 368 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Reis door Casablanca en de koningssteden Marrakech, Rabat, Fez en Meknes. Incl. hotels, ontbijt, 2 stadsrondleidingen & retourvluchten!

Ontdek tijdens deze rondreis de fascinerende koningssteden van Marokko! Reis van Marrakech naar Rabat, vervolgens naar Fez en Meknes en ten slotte naar Casablanca. Al eeuwenlang regeren sultans en koningen deze steden en dat zie je ook aan de prachtige architectuur en de rijke cultuur. Verdwaal in de smalle steegjes en de kleurrijke bazaars en ontdek de fascinerende geschiedenis van de paleizen, moskeeën en andere historische gebouwen. Maar je ogen zijn niet de enige zintuigen die tijdens deze reis verwend zullen worden. De intense geuren van de kleurrijke kruiden, de gezellige drukte en de overheerlijke Marokkaanse keuken zullen je ongetwijfeld weten te prikkelen! Treed in de voetsporen van koningen en koninginnen en ontdek een verloren wereld met een boeiende geschiedenis.

Deze aanbieding is inclusief:
 • 7 nachten in authentieke riads en viersterrenhotel in Marokko

 • Ontbijt

 • Stadsrondleiding in Marrakech (dag 2)

 • Stadsrondleiding in Fez (dag 5)

 • Alle transfers

 • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem naar Marrakech

Reisdetails

Dag 1-2: Marrakech

Omringd door twee bergketens en sinds het begin der tijden drukbezocht door handelaren, koningen, kunstenaars en reizigers uit alle hoeken van de wereld … Welkom in de koningsstad Marrakech! Er heerst een constante, charmante chaos en een authenticiteit die je bijna nergens anders vindt - deze stad…

Lees meer
Riad in Marrakech's Medina  of vergelijkbaar

Dag 3: Rabat

Op dag 3 word je 's ochtends na het ontbijt opgepikt bij het hotel en rijd je naar Rabat. Deze stad ligt op ca. 330 km van Marrakech en is misschien niet de grootste van het land, maar wel degene met de meeste geschiedenis. Hier volgen de mausolea, moskeeën, markten en paleizen elkaar in snel tempo…

Lees meer
Riad Sidi Fatah  of vergelijkbaar

Dag 4-5: Meknes, Volubilis en Fez

Op dag 4 moet je vroeg opstaan, want er staat veel op het programma tijdens de 275 km lange reis naar drie koningssteden van Marokko! De eerste bestemming is de koningsstad Meknes. Hier zie je de medina en een van de mooiste poorten van Marokko: Bab Mansour, over de hele wereld bekend om zijn ongel…

Lees meer
Riad Lalla Zoubida  of vergelijkbaar

Dag 6: Casablanca

Denk je ook meteen aan Humphrey Bogart en Ingrid Bergman als je de naam Casablanca hoort? De legendarische film uit 1942 heeft ongetwijfeld gezorgd voor heel wat naamsbekendheid, maar daarbovenop is dit ook de grootste stad van Marokko. Vandaag reis je ca. 300 km vanuit Fez naar Casablanca. Eenmaal…

Lees meer
Oum Palace Hotel & Spa  of vergelijkbaar

Dag 7: Marrakech

Op dag 7 zal je worden opgehaald bij het hotel en teruggebracht naar Marrakech voor de laatste dag van je rondreis door de koningssteden van Marokko. Misschien heb je de voormalige Koranschool, Medersa Ben Youssef, of het indrukwekkende Bahiapaleis nog niet gezien?

Geniet aan het eind van de mi…

Lees meer
Riad in Marrakech's Medina  of vergelijkbaar
Optionele excursies

Als je je reis nog memorabeler wilt maken, kun je deelnemen aan de volgende optionele excursies. De excursies kunnen worden geboekt en betaald tijdens het boekingsproces.

• Ballonvaart en kamelentocht incl. ontbijt met een Marokkaanse familie (dag 2) • Je begint de dag met een licht Berbers ontbijt alvorens je in de heteluchtballon klimt en de zonsopgang boven het Atlasgebergte aanschouwt. Daarna rijd je op een kameel door de palmvallei van Marrakech en vervolgens keer je met een terreinwagen terug naar de stad.

Je wordt om 05.00 uur bij het hotel opgehaald. Als je aan deze excursie wilt deelnemen, wordt de stadsrondrit in Marrakech naar de namiddag verschoven. De tocht duurt 4 uur, waarvan je 40 minuten in de lucht bent. Transfer, ontbijt, snacks en een souvenircertificaat zijn inbegrepen. Let op: De excursie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, en ook niet voor personen met hartproblemen of beperkte mobiliteit.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
 • Toeristenbelasting ca. €2,50 per persoon per nacht (ter plekke te betalen)
 • Fooien voor chauffeurs en gidsen
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is gebaseerd op de reisdata en -duur. De definitieve prijs zie je tijdens het boekingsproces.

Kinderkorting

Op basis van twee volbetalende volwassenen per kamer, krijgen reizigers een korting op hotelovernachtingen voor kinderen van 12 jaar en jonger. Dit is afhankelijk van de gekozen reisperiode en of het kind in een apart bed slaapt. Let op: kinderen tot 12 maanden krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen stoel- of bagagetoeslag.

Derdepersoonskorting

De derdepersoonskorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. De definitieve prijs zie je in het boekingsproces.

Babybed

Helaas is het niet mogelijk om in alle hotels een babybed te lenen.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Paspoort

Wanneer je naar Marokko reist, heb je een internationaal paspoort nodig. Je paspoort dient na de datum van je vertrek uit Marokko nog minimaal 90 dagen geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Vaccinaties

Wanneer je naar Marokko reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio en Hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies.

Valuta

In Marokko betaal je met de Marokkaanse dirham (MAD).

Groepsreizen

Tijdens deze reis kunnen vervoer en excursies plaatsvinden in groepen van internationale reizigers.

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd.

Standaarden

Houd er rekening mee dat de kwaliteitsnormen van hotels, faciliteiten, vervoer en wegen in Marokko mogelijk niet overeenkomen met de Europese kwaliteitsnormen.

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dagen voor vertrek.

Vervoer tussen de luchthaven en het hotel

Op de luchthaven van Marrakech wacht je chauffeur op je met een bord met je naam. Je ontvangt meer informatie over het vervoer samen met je reisdocumenten.

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd