Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Transfer inclusief

Elegant 5*-landhuis op Madeira met prachtig panoramisch uitzicht

  • Vakantie
  • Funchal, Madeira
prijs vanaf € 579 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.158
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontsnap naar het zonnige Madeira en verblijf in een gerestaureerd landhuis op een heuvel boven Funchal, inclusief vluchten en autohuur of transfers

Op de hellingen van de wijnstreek van Madeira, omringd door wijngaarden, ligt Quinta das Vistas: een prachtig gerestaureerd landhuis met adembenemend panoramisch uitzicht. Het vijfsterrenhotel combineert ouderwetse charme met moderne afwerking en beschikt over een verwarmd buitenzwembad en zonneterras met uitzicht over de Atlantische Oceaan en de Desertas Islands.

Madeira is een eiland van overvloedige schoonheid, van subtropische vulkanische hoogten tot pittoreske kustdorpjes en nabijgelegen eilandjes. Aan het eind van een drukke dag exploreren mag je de live fadobands in de bars en restaurants van het nabijgelegen Funchal niet missen - een intieme glimp van het traditionele Madeira. Terug in het hotel tref je een sfeervolle piano bar, een bar aan het zwembad en een gastronomisch restaurant met terras, waar creatieve Madeiraanse gerechten worden geserveerd naast glinsterende uitzichten.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Hotel Quinta das Vistas: 5, 6, 7, 8, 10, 11, 14 of 15 nachten

  • Ontbijt

  • Welkomstdrankje

  • Gegarandeerd één uur later uitchecken

  • Huurauto of gedeelde transfers luchthaven - hotel

  • Retourvlucht van naar Funchal

Bloemeneiland Madeira

'Beste eilandbestemming van Europa'. Madeira is er al twee keer op rij tot benoemd! En dat is meer dan terecht. Zodra je voet zet op het eiland, waan je je in het paradijs. Zover het oog reikt, zie je groene heuvels, steile kusten en kleurrijke bloemen. Ja, je bent beland in een groene oase van rust in de Atlantische Oceaan, een vulkanisch eiland vol grillige bergtoppen en weelderige vegetatie. Dit eiland draagt niet voor niets de bijnaam 'Bloemeneiland'! De temperatuur is hier het hele jaar door zacht, de kleuren van exotische bloemen altijd stralend en de Atlantische Oceaan keer op keer uitnodigend. Tel daar een hotel met een schitterend uitzicht bij op en je vakantie is compleet. Smul van lokale lekkernijen, geniet van de gastvrijheid van de bevolking en laat je verrassen door de overweldigende natuurpracht die dit paradijselijke eiland rijk is.

Hotel Quinta das Vistas

  • Hotel
  • Funchal, Portugal
Lead

Voor een onvergetelijke ervaring op het Portugese eiland Maderia hoef je niet verder te zoeken dan Quinta das Vistas: het pand is tot in de puntjes gerestaureerd en omgetoverd tot een chique boetiekhotel. Het ligt op een heuvel boven Funchal, met verreikende vergezichten over de stad, de bergen en de kust. Geniet van dit prachtige uitzicht vanaf vele uitkijkpunten, waaronder het buitenzwembad omzoomd met ligstoelen en palmbomen.

Fijnproevers zullen genieten van een culinaire ervaring in La Belle Terrasse, dat verse, moderne gerechten serveert in een openluchtruimte met een spectaculair uitzicht op de kust. Geniet van een lekker wijntje bij de charmante Piano Bar, of kies voor lichte hapjes en cocktails bij de relaxte Pool Bar.

  • +5
Lees meer
Double Room Panoramic

Panoramic Tweepersoonskamer

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek