• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Transfer inclusief

5*-Strandvakantie in Chalkidiki met bekroonde spa

  • Vakantie
  • 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 of 21 nachten
  • Paliouri, Makedonia Thraki
prijs vanaf € 629 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.258
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 190 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Vijfsterrenluxe in een milieuvriendelijk strandresort in Chalkidiki, met een bekroonde spa en chefs, incl. ontbijt & vluchten

Als je op zoek bent naar het luxe strandleven en eersteklas ontspanning, dan is het bekroonde Miraggio Thermal Spa Resort echt iets voor jou. De kiezelstranden, het kristalheldere water van de Egeïsche Zee en de privéjachthaven - diep genoeg voor de meest chique jachten - maken dit resort tot een absolute topper. Tot de verleidingen van het resort behoren drie buitenzwembaden, een wonderlijke spa - die onlangs een Thermal Spa Award won - en verfijnde eetgelegenheden met gerenommeerde chefs aan het roer. Elke kamer is voorzien van een trendy inrichting met zachte kleurschakeringen en mooie badkamers.

Het resort ligt in het charmante kustplaatsje Paliouri, met smalle straatjes vol 19e-eeuwse huizen en winkels die de honing en olijfolie verkopen waar het dorp bekend om staat. Geschiedenisliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de omgeving, waar zich de ruïnes van de oude stad Theramvos bevinden.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5 tot 21 nachten in Miraggio Thermal Spa Resort

  • Ontbijt, halfpension of volpension (geserveerd in het hoofdrestaurant)

  • Welkomstdrankje

  • Fles wijn op de kamer bij aankomst

  • Retourvlucht van Amsterdam, Brussel Zaventem, Düsseldorf naar Thessaloniki

  • Optioneel privé luchthaventransfers of huurauto

Chalkidiki - een Grieks paradijs

Het schiereiland Chalkidiki biedt kilometerslange zandstranden, turquoise wateren, ongerepte natuur en duizenden jaren geschiedenis, en niet te vergeten het heerlijke Griekse eten! In dit kleine stukje paradijs heb je gegarandeerd geen enkele moeite om te ontspannen! Langs de kust strekken zich 522 kilometer aan stranden uit die goed beschermd zijn tegen zowel wind als hoge golven. In de beboste bergen die zich uitstrekken van het achterland tot aan de kust, vind je verschillende idyllische dorpjes die je met de auto of te voet kunt bezoeken. Chalkidiki is ideaal om te voet te ontdekken en de lokale bevolking staat bekend om hun gastvrijheid. Het is onmogelijk om niet betoverd te worden door de schoonheid van Chalkidiki, dus tour door de omgeving met je auto en geniet van de heerlijke geuren die onderweg naar je toe waaien vanuit de olijf- en citroenboomgaarden. Dat mensen al millennia op Chalkidiki hebben gewoond en gewerkt, blijkt uit de vele archeologische vindplaatsen en musea in het gebied waar geschiedenisliefhebbers hun hart op kunnen halen. Als het op eten aankomt, zijn er tal van echte tavernes die Griekse specialiteiten serveren, bereid volgens oude bewezen recepten. Geniet van lekkernijen zoals olijfolie, zeevruchten en unieke kazen. Na het eten kun je proosten met een glaasje ouzo en uitkijken over de zee terwijl de zon ondergaat.

Miraggio Thermal Spa Resort

  • Hotel
  • Paliouri, Griekenland
Lead

Miraggio Thermal Spa Resort ligt op 330 hectare privégrond aan een 500 meter lang wit zandstrand op het schiereiland Kassandra in Halkidiki en kijkt uit over het turkoois gekleurde water van de Egeïsche Zee - de ultieme omgeving voor Griekse strandidylles. Met een streven naar duurzaamheid kun je milieuvriendelijke principes verwachten zonder afbreuk te doen aan luxe, stijl of comfort.

Het kenmerkende buffetrestaurant Kritamo biedt een inspirerende selectie van internationale gerechten en traditionele Griekse gerechten. Er is ook het Italiaanse restaurant voor klassieke à la carte gerechten, Toroneo voor verse zeevruchten en lokale specialiteiten, en de bar bij het zwembad om de hele dag te snacken. En de selectie van relaxte bars is net zo indrukwekkend.

Dan is er nog de sensationele, bekroonde spa - een heiligdom van drie verdiepingen voor alles wat waterig en wonderlijk is, met een groot zeewater thalassotherapiebad en vier aparte thermale baden. Er is ook een thermische suite uitgerust met stoombaden, een Finse sauna, kruidensauna en nog veel meer, plus een drijvende sauna in de jachthaven voor wie direct in zee wil springen om af te koelen. Met zeven behandelkamers kun je je heerlijk laten verwennen met een keur aan massages en therapieën.

  • +2
Lees meer
Superior Garden view room main

Superior kamer met tuinzicht

Deluxe Garden view room main

Deluxe kamer met tuinzicht

Deluxe Side Sea View Main

Deluxe kamer met gedeeltelijk zeezicht

Deluxe Sea View room main

Deluxe kamer met zeezicht

Deluxe Pool Front room main

Deluxe Pool Front kamer

Club Sea View room main

Club kamer met zeezicht

Club Sea View Private Pool room main

Club kamer met zeezicht en privézwembad

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Lokale belastingen (ter plaatse te betalen)
  • Toegang tot de spa
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Inchecken

Vanaf 14:30 - 00:00 uur

Uitchecken

Tot 11:30 uur

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Clubpakket voordelen

Gasten die in een Club categorie kamer verblijven kunnen genieten van de volgende extra's: - Een welkomstgeschenk
- Een Thalasso circuitervaring - Ontbijt in restaurant Eliá
- Luxe Miraggio geschenken (strandtas, pet)
- Turndown service
- Kussen- en matrassenmenu van Coco-Mat
- Privétoegang tot het strand met VIP-service
- Luxe badkamerproducten van Αbahna
- Toegewijde conciërge
- Gratis retour luchthaventransfers (uitgesloten wanneer je kiest voor privé luchthaventransfers of huurauto)

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Check-in

Vanaf 15.00 uur

Check-uit

Tussen 7.00 en 11.00 uur