• Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief
  • Activiteit inclusief
Tijdelijke aanbieding

IJsland in een notendop: winterverblijf met noorderlichtexcursie

  • Ervaring
  • 3, 4, 5, 6, 7 of 8 nachten
  • IJsland
prijs vanaf € 479 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 958
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen
Al 8543 keer geboekt

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Een betoverende reis naar IJsland om het noorderlicht en andere betoverende landschappen te zien, incl. vluchten & vervoer

De winter in IJsland is als geen ander - gevuld met ijs en sneeuw, dramatische vulkanische terreinen, stomende geisers en natuurlijk het dansende noorderlicht dat de donkere winternachtelijke hemel vult. Tijdens deze spannende vakantie in IJsland geniet je van een ontspannen verblijf in de stijlvolle stad Reykjavik; met een grote selectie hotels waaruit je kunt kiezen, creëer je de perfecte vakantie op maat.

Je bent perfect gesitueerd om optimaal te genieten van alles wat dit fascinerende land te bieden heeft. Zelfs degenen die hier al eerder zijn geweest, vinden altijd wel iets nieuws, omdat de landschappen veranderen en vulkanen uitbarsten. Reis naar de iconische Golden Circle route, kijk uit naar majestueuze walvissen op zee en houd je ogen gericht op de hemel voor een glimp van de magische Aurora Borealis, of neem een duik in het geothermische water van de Blue Lagoon - IJsland is een plek om van te dromen.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 4, 5 of 7 nachten in Reykjavik

  • Ontbijt inbegrepen bij geselecteerde hotels

  • Noorderlicht tour met Aurora Borealis & sterrenkijken, met optionele upgrade naar een cruise

  • Optionele aanvullende excursies (beschikbaarheid afhankelijk van gekozen pakket en verblijfsduur)

  • Retourvlucht van je geselecteerde luchthaven naar Keflavik

  • Retour luchthaventransfers

  • Afhankelijk van je hotel geniet je tijdens je verblijf ook van een reeks extra voordelen

Ontdek de wonderen van IJsland

Maak van je verblijf in IJsland een onvergetelijke ervaring met excursies die zijn ontworpen om je het beste van het land te laten zien, inclusief de ongelooflijke natuurlijke bezienswaardigheden, prachtige landschappen en onvergetelijke bezienswaardigheden.

• Noorderlicht & Sterrenkijken Tour •

Deze tour neemt je mee op zoek naar het prachtige noorderlicht en de fonkelende sterren en sterrenbeelden aan de donkere winterhemel van IJsland. Je wordt begeleid door een ervaren gids die je kan helpen bij het identificeren van wat je ziet en die je van dichtbij kan bekijken met een astronomische telescoop. Je krijgt zelfs tips over hoe je het noorderlicht op de gevoelige plaat kunt vastleggen. Zorg ervoor dat je je goed aankleedt met warme lagen en winterlaarzen.

Optionele upgrade: Je kunt tijdens het boekingsproces kiezen voor een upgrade naar een Noorderlichtcruise. Tijdens deze onvergetelijke cruise reis je verder dan het stadslicht en zie je de donkerste hemel vanaf het water, op jacht naar het betoverende noorderlicht boven de golven.

• Noorderlicht per boot •

Ga op zoek naar de Aurora Borealis op deze onvergetelijke wintercruise, die je de beste kans geeft om het noorderlicht te zien aan de donkere, heldere hemel, ver weg van de stadslichten. Vaar uit vanuit de Oude Haven van Reykjavik en kijk vol ontzag hoe het licht verandert in intensiteit, kleur en beweging, terwijl je deint op het zachte kabbelen van de oceaan eronder - een opwindende en unieke ervaring gegarandeerd.

• Golden Circle & Secret Lagoon Tour •

Bekijk enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van IJsland met een tocht naar de adembenemende Golden Circle. Je maakt een schilderachtige tour langs drie van de natuurlijke wonderen van IJsland. Treed in de voetsporen van de Vikingen in het Nationaal Park Þingvellir, dat op de UNESCO-lijst staat, luister naar de bulderende Gullfoss waterval en zie de opwindende Geysir met stoom in de lucht uitbarsten. Naast de prachtige Golden Circle kun je ook baden in de geothermische warmwaterbron bij de Secret Lagoon.

• Whale Watching Cruise •

Maak een boeiende tocht naar Faxaflói Bay om een glimp op te vangen van IJslands oceaanbewoners - de majestueuze bultrug, dwergvinvissen, dolfijnen, bruinvissen en andere soorten. Het omringende land en de lucht zitten ook vol met een verscheidenheid aan inheemse vogels, waaronder papegaaiduikers, zeekoeten en andere, waardoor deze speciale tour een must is voor alle dierenliefhebbers. Naast de tour kun je ook een drijvende tentoonstelling over wilde dieren bezoeken om meer te leren over de dieren die je te zien krijgt.

• Zuidkust Tour •

Verken de prachtige zuidkust van IJsland, waar je de schitterende watervallen, verbluffende zwarte stranden, gletsjers en het vulkaanlandschap te zien krijgt tijdens een tour met gids. Je krijgt de dramatische zandstranden en enkele van de krachtigste watervallen in de omgeving te zien, waaronder de Skógafoss waterval en de 60 meter hoge Seljalandsfoss waterval.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Goed om te weten

• Het noorderlichtseizoen loopt van begin september tot eind april.

• Alle excursies (behalve cruises) zijn inclusief ophalen en wegbrengen bij je hotel of een bushalte in de buurt.

• Houd er rekening mee dat gasten voor de noorderlicht- en whale watching cruises op eigen gelegenheid naar Reykjavik's Old Harbour moeten komen.

• Het noorderlicht is een natuurlijk fenomeen, dus hoewel je een goede kans hebt om het te zien (en we zullen voor je duimen), kunnen we niet garanderen dat het ook zo zal zijn!

• Houd er rekening mee dat de whale watching cruise een wildlife tour is, en ondanks de expertise van de bemanning kunnen waarnemingen nooit worden voorspeld of gegarandeerd.

• Je Blue Lagoon trip vertrekt om 17.00 uur voor een aankomst om 18.00 uur. Bij aankomst krijg je een drankje en een handdoek, en een silicamoddermasker terwijl je geniet van het thermale water.

• Houd er rekening mee dat de noorderlichtcruise niet op kerstavond of oudejaarsavond plaatsvindt en op een andere datum voor je wordt geboekt.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • 350 ISK toeristenbelasting (vanaf 1 januari tot 1 april 2024)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

De bezetting kan variëren naargelang het hotel.

Eenpersoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is gebaseerd op de reisdata en reisduur. De definitieve prijs zie je tijdens het boekingsproces.

Kinderkorting

Op basis van twee volbetalende volwassenen kan een korting voor kinderen worden aangeboden, afhankelijk van de gekozen reisdata en verblijfsduur. De definitieve korting en prijs zie je tijdens het boekingsproces.

Derde persoonskorting

De derde persoonskorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. De definitieve prijs zie je in het boekingsproces.

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Kinderbedje

Kinderbedjes zijn niet beschikbaar tijdens deze reis.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op deze reis.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Valuta

In IJsland, de nationale munteenheid is de IJslandse kroon.

Noorderlicht

Houd er rekening mee dat het noorderlicht een natuurverschijnsel is dat moeilijk te voorspellen is en afhangt van de natuurlijke omstandigheden; waarnemingen kunnen dus niet worden gegarandeerd.

Whale-watching tour

Houd er rekening mee dat de whale-watching tour een wildlife-tour is, en ondanks de expertise van de bemanning, kunnen waarnemingen van welke aard dan ook nooit voorspeld of gegarandeerd worden.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Extra nachten o.w.v. vlucht

Houd er rekening mee dat er door de tijd en duur van je vlucht een extra nacht aan je reis kan worden toegevoegd

Luchthaventransfer

De gedeelde transfer van de luchthaven van Keflavík naar de Reykjavík Terminal duurt ongeveer 45 minuten, met nog eens 30 minuten om je bij je hotel of het dichtstbijzijnde ontmoetingspunt af te zetten. In het geval van Hotel Holt ligt de bushalte iets verder weg - bushalte #2 is ongeveer 10 minuten lopen van het hotel op een lichte helling.