Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

Geniet van wellness en wijn in Zuid-Tirol

  • Anders
  • Italië
prijs vanaf € 219 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 438
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Wellness, Italiaanse wijn en frisse berglucht! Geniet van het perfecte toevluchtsoord in Zuid-Tirol in een luxueus spahotel met ontbijt of halfpension

Ontsnap naar de majestueuze Dolomieten met dit perfecte toevluchtsoord in Zuid-Tirol, waar de weelderige groene heuvels bedekt zijn met wijngaarden, bergtoppen erbovenuit torenen en je frisse, geurige lucht inademt. Je staat gegarandeerd versteld wanneer je hier een glimp opvangt van de adembenemende natuurlijke schoonheid, maar om je verblijf nog onweerstaanbaarder te maken, kom je ook tot rust in een prachtige spahotel. Geniet van een verkwikkende wandeling of fietstocht in de heuvels, proef de heerlijke lokale wijnen en decadente gerechten waar de regio bekend om staat, en kom in stijl tot rust met een relaxerende massage of bubbelbad. Tijd om er eens even helemaal tussenuit te knijpen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 4, 5, 7 of 10 nachten in Zuid-Tirol

  • Ontbijt of halfpension

Zuid-Tirol: een natuurlijk paradijs

Met de majestueuze, met sneeuw bedekte toppen van de Dolomieten, prachtige valleien, groene bossen en heldere meren en beken, lijkt het landschap van Zuid-Tirol op een een sprookjesdecor ...

Als je van het buitenleven houdt, is dit de perfecte plek. Geniet van ontspannen wandelingen door de natuur, waar je charmante dorpjes en kerktorens vindt, evenals het prachtige Gardameer. Van rustige wandelingen tot avontuurlijke skipistes, er is voor elk wat wils.

Natuurlijk is een reis naar Zuid-Tirol niet compleet zonder de lokale wijn te proeven - met meer dan 5.300 hectare aan wijngaarden in de regio zijn er tal van heerlijke witte en rode variëteiten om van te genieten. Vergezeld van de rijke smaken van de lokale keuken, met exquise kazen, verse pasta, vleesstoofschotels en dumplings, is het een waar gastronomisch paradijs.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting te betalen in het hotel (ca. €2,- per persoon, per nacht)
  • Vervoer
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende personen kan een kinderkorting worden aangeboden. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Travel documents

You will receive your travel documents 5 days prior to departure at the latest