Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

5-sterren luxe in een dromerige baai op Kreta

  • Vakantie
  • Crete
prijs vanaf € 619 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.238
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Verblijf in een elegante bungalow bij de idyllische Mirabello Baai incl. ontbijt of halfpension, retourvlucht, fles wijn, 1 cocktail en evt. 1 lunch

Het schitterende blauwe water van de Mirabello Baai glinstert in de zon en jij kunt van dit prachtige uitzicht genieten vanaf je privéterras met een verfrissende cocktail erbij. Het is tijd om deze droom waar te maken in het Minos Beach Art Hotel. Dit 5-sterrenresort wordt omringd door de levendige groene landschappen van het Griekse eiland Kreta en verder is het strandresort voorzien van vijf uitstekende restaurants, drie bars en een luxe spa voor weldadige verwennerij. Het resort betovert je met een mix van traditionele elementen, geurige tuinen en hedendaagse kunst. Dit verblijf zul je zeker weten nooit meer vergeten.

Ontdek de hoogtepunten van het eiland zoals het paleis van Knossos of het voor de kust gelegen eiland Spinalonga en ga op jacht naar verborgen schatten zoals het traditionele dorp Kritsa. Heb je zin in avontuur? Dan kun je hier duiken, windsurfen, wandelen of waterskiën. Weer opladen na al die activiteiten kan in Agios Nikolaos bij het zwembad van het hotel, op de twee privéstranden met bar of op een ligstoel bij zee. De prachtige tuinen van het hotel ruiken heerlijk en ze vormen een bijzondere openluchtgalerie met hedendaagse kunstwerken van Griekse en internationale kunstenaars.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Minos Beach Art Hotel: 3, 5, 7, 10 of 14 nachten

  • Ontbijt (optionele upgrade naar halfpension mogelijk)

  • 1 fles wijn en 1 fles mineraalwater op de kamer

  • 1 cocktail in de Pure Lounge Bar per persoon per verblijf

  • 1 lunch in restaurant Terpsis (bij een verblijf van 5 nachten of meer; exclusief drankjes)

  • Retourvlucht van naar Heraklion

De magische Mirabello Baai op Kreta

Het grootste eiland van Griekenland rijst op uit zee met bergtoppen van bijna 2500 meter hoog. De natuurlijke schoonheid van Kreta zal je betoveren als je hier op vakantie gaat: van de heuvels in het oosten tot de imposante klif van Chania in het westen, elk stukje van dit eiland brengt een nieuwe ontdekking met zich mee. Maak kennis met schitterend Mirabello, de grootste baai van de Griekse eilanden, in het noordoosten van het zonnige eiland. Hier wisselen lange zandstranden, afgelegen baaien en mooie havenstadjes zoals Agios Nikolaos met het legendarische Voulismeni-meer en een kleine haven elkaar af. Het eilandfort van Spinalonga is ook te vinden aan de kust. Deze bijzondere plek mag je niet missen in de Mirabello Baai.

Minos Beach Art Hotel

  • Hotel
  • Crete, Griekenland

Als deel van de Small Luxury Hotels of the World weet het Minos Beach Art Hotel je te betoveren met 5-sterren comfort voor al je zintuigen. Geurige tuinen met mooie sculpturen maken het strandresort met traditionele architectuur, een minimalistische boho chic stijl en hedendaagse kunstwerken van Griekse en internationale kunstenaars helemaal compleet. De spa, het zwembad en het exclusieve privéstrand bij het resort bieden je alles wat je nodig hebt voor ultieme ontspanning. Je smaakpapillen kun je verwennen met de bijzondere smaken van Kreta, de Mediterrane keuken en internationale keukens in de 5 restaurants in het resort.

  • +6
Lees meer
Sea View Bungalow

Bungalow met zeezicht

Ontspan tussen de geurige hoteltuinen en geniet van het uitzicht op de golven van de Mirabello Baai vanaf je eigen terras bij je bungalow. De inrichting van de bungalows voorzien je in alles wat je nodig hebt om te ontspannen. Traditionele designelementen gecombineerd met een zacht kleurpalet creëren een prettige atmosfeer in de ruime slaapkamer. Airconditioning, Wifi, een tv en slippers en badjassen in de badkamer maken het 5-sterrencomfort helemaal compleet.

View

Bungalow bij het water met zonnebedden

Exclusief tot in het kleinste detail: de bungalows aan het water bieden niet alleen een fantastisch uitzicht op de Mirabello Baai, maar hebben ook een aangrenzend zonneterras met ligstoelen en parasols die voor je zijn gereserveerd. De inrichting van de bungalows voorzien je in alles wat je nodig hebt om te ontspannen. Traditionele designelementen gecombineerd met een zacht kleurpalet creëren een prettige atmosfeer in de woonkamer en ruime slaapkamer. Airconditioning, Wifi, een tv en slippers en badjassen in de badkamer maken het 5-sterrencomfort helemaal compleet.

Onze tips
  • Het charmante meer

    Het Voulismeni-meer is ongeveer 65 m diep en er bestaan allerlei legendes en mythes over deze plek. Vissers gebruiken het als een haven en locals en bezoekers genieten hier graag van de rustige cafés en tavernes in de omgeving van het meer.

    Uitzichtpunt Voulismeni-meer Uitzichtpunt
  • Spinalonga

    Het Venetiaanse fort op het eiland Spinalonga, ten noorden van Agios Nikolaos, is een in het oog springende plek. Het onbewoonde eiland, ook wel Kalydon genoemd, kun je van begin april tot eind oktober bezoeken. Spinalonga is vanuit Agios Nikolaos in een uur met de boot te bereiken.

    Museum Spinalonga Museum
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 2 volwassenen en 1 kind (2-12 jaar) per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden krijgen kinderen korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek