Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Vijfsterrenparadijs aan de oceaan in Sri Lanka

  • Vakantie
  • Galle
prijs vanaf € 1.259 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 2.518
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Perfecte ontspanning in het luxe 5*-resort Jetwing Lighthouse in Gallen met halfpension, restaurantkorting en heen- en terugvlucht

Dankzij zijn ligging op een heuvel direct aan de Indische Oceaan biedt Jetwing Lighthouse het perfecte uitzicht op de idyllische golven. Hier kun je genieten van de voordelen van een 5* -verblijf ontworpen door de architect Geoffrey Bawa, middenin tropische droomlandschappen. Ook vanuit je kamer geniet je van de zachte zeebries en de kabbelende golven vanop je eigen balkon of terras - het ideale toevluchtsoord biedt na avontuurlijke dagen. Geniet van een fruitige cocktail terwijl je naar de rustgevende water kijkt.

Profiteer van de gunstige ligging van het resort voor het verkennen van de historische stad Galle, een handelsstad met koloniale gebouwen en een bewogen geschiedenis. Ontdek de flora en fauna van de tropen tijdens spannende boottochten en wandelingen en laat je betoveren. Yogalessen en wellness in het hotel zorgen dan weer voor innerlijke rust - samen met het luxe comfort van je resort.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7, 10, 12, 14 of 16 nachten in Jetwing Lighthouse

  • Halfpension (upgrade naar volpension mogelijk)

  • 10% korting op eten en drinken

  • Retourvlucht van naar Colombo

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk een extra reisdag in het vliegtuig of onderweg is

De regio Galle

Gelegen net buiten de zuidkust van India, is het druppelvormige eiland Sri Lanka een paradijs van torenhoge regenwouden, gouden zandstranden, historische tempels en een heerlijke keuken. Deze bestemming heeft een van de wildste, groenste landschappen in de regio van de Indische Oceaan. Je bevindt je op korte afstand van de fascinerende stad Galle - een exotische oude handelspost met Nederlandse koloniale gebouwen en gezellige cafeetjes die inmiddels tot het UNESCO-werelderfgoed behoort.

Jetwing Lighthouse

  • Hotel
  • Galle, Sri Lanka
Jetwing Lighthouse, Sri Lanka

Dit hotel in Galle wordt gekenmerkt door stijlvolle architectuur en aandacht voor detail. Gebouwd door Geoffrey Bawa in de stijl van tropisch modernisme, onthult het resort steeds nieuwe ontdekkingen voor designfans. Verder kijk je vanuit hier vanaf een heuvel uit over de Indische Oceaan. Met gemiddelde temperaturen tussen de 24 en 32 graden houd je het hoofd koel dankzij het buitenzwembad en de wellnessruimte. Verwen je smaakpapillen in een van de 5 gastronomische restaurants, bars en cafés. Geniet één keer per week van authentiek live-entertainment of vind je innerlijke rust tijdens een yogales (tegen betaling).

  • +8
Lees meer
Luxury-Zimmer im Hauptflügel, Jetwing Lighthouse

Luxe tweepersoonskamer

Vorstelijk hout, elegante meubels en de alomtegenwoordige zeebries: in de luxe kamers in de hoofdvleugel laat je je verwennen met moderne tropische luxe, die de invloeden van Galle weerspiegelt in een uitnodigende mix van dessins. Je eigen balkon biedt uitzicht op de Indische Oceaan of de prachtige tuinen. Het comfort wordt aangevuld door een chique badkamer, airconditioning, minibar, wifi en tv.

Suite

Optionele excursies

Als je je reis nog memorabeler wil maken, kun je de volgende optionele excursies bijboeken. Alle excursies kunnen tijdens het boekingsproces worden geboekt en betaald.

• Excursie naar het fort van Galle • Het fort van Galle is een indrukwekkend voorbeeld van de gevarieerde geschiedenis van het eiland. Na honderden jaren van handel hier, legden de Portugezen in de 16e eeuw de eerste steen voor het gebouw, dat op zijn beurt in 1640 door de Nederlanders werd veroverd. Zij bouwden de vestingarchitectuur die tot op de dag van vandaag bewaard is gebleven, maar in 1796 werd overgenomen door Britse kolonialisten. Het gebied staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en je kunt er kerken, de haven, de oude vuurtoren, de Engelse poort en enkele Nederlandse gebouwen zien. Duur: ca. 3,5 uur Kosten: $25 per persoon (inclusief transfers) Exclusief: toegang en fooien

• Bootsafari op de Mahamodara rivier • Dompel jezelf onder in de fascinerende flora en fauna van Sri Lanka. Je reist 12 km langs de Mahamodara-rivier naar de Wakwella-brug - een route waar je talloze watervogels kunt spotten, zoals de paarse zilverreiger en de grote zilverreiger. Parkieten, parelhalsduiven en felgekleurde baardvogels zijn ook te zien, en je kunt zelfs roofvogels, zwartstaarthagedissen en witbaard-langoeren spotten. Op je tocht door de natuur reis je door een prachtig, exotisch landschap met mangroven en waterlelies. Duur: ca. 3,5 uur Kosten: $35 per persoon Exclusief: fooi

• Kustwandeling Jetwing Lighthouse • Tijdens een begeleide wandeling leer je een deel van de 1700 km lange kustlijn van Sri Lanka kennen. Je tocht begint op slechts een paar meter van het hotel, waar je de biologische diversiteit voor en in de Indische Oceaan kunt ervaren. Voor de kust zijn riffen en rotsachtige stukken de thuisbasis van talloze wezens zoals heremietkreeften, zee-egels, allerlei soorten mosselen en zeesterren. Duur: ca. 1 uur (afhankelijk van de getijden) Kosten: $10 per persoon Exclusief: fooi

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 20.
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 2 volwassenen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende personen krijgen kinderen korting op het hotelverblijf. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Sri Lanka nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar Sri Lanka reist, is een visum vereist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Vaccinaties

Wanneer je naar Sri Lanka reist, worden vaccinaties tegen DTP, buiktyfus en Hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta

De nationale munteenheid van Sri Lanka is de Sri Lankaanse roepie (LKR)

Kwaliteitsnormen

Houd er rekening mee dat de kwaliteitsnormen van hotels, faciliteiten, vervoer en wegen niet altijd voldoen aan de normen die je gewend bent