Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Op zoek naar authentiek Vietnam

  • Rondreis
  • Vietnam
prijs vanaf € 1.769 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 3.538
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Maak een onvergetelijke rondreis door het echte Vietnam incl. hotels met ontbijt, optionele homestay, excursies met gids, transfers en retourvlucht

Wil je meer zien van Vietnam dan typische plaatjes die recht van ansichtkaarten lijken te komen? Dan is deze rondreis je op het lijf geschreven. Treed buiten de gebaande paden en ontdek de verborgen parels van Hanoi en historisch Hoi An. Ervaar vervolgens de warmte en gastvrijheid van de lokale bevolking en ontdek de geheimen van de traditionele ambachten in Mai Chau. Verken daarna het serene platteland en de vredige valleien, eventueel met bijzondere optionele excursies, en zie een kant van Vietnam die maar weinig toeristen te zien krijgen. Je kunt zelf kiezen of je bij de Mekong in een homestay tussen de lokale dorpelingen of in een lodge wilt overnachten om je reis helemaal geknipt voor jou te maken. Geniet van de combinatie van landelijke schoonheid met de bruisende drukte van onder andere Ho Chi Minh City (ook bekend als Saigon) en ontdek historische bezienswaardigheden. Ga je voor de rondreis van 17 nachten? Dan sluit je je Vietnamese avontuur af in stijl met een paar ontspannen dagen aan het strand. Tijd om op zoek te gaan naar de onontdekte plekken van Vietnam!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis Vietnam: 13 of 17 nachten

  • Dagelijks ontbijt

  • Halfpension (dag 2, 4, 12 & 13)

  • Volpension excl. drankjes (dag 3, 5, 7 en 11)

  • Privé-wandeltour Verborgen Hanoi met gids (dag 2)

  • Fietstocht (dag 3)

  • Halong Bay cruise (dag 5-6)

  • Verborgen Hoi An wandeltocht met gids (dag 8)

  • Cai Rang drijvende markt en workshops tour (dag 11)

  • Mekong rivier boottocht (dag 12 alleen met homestay optie)

  • Ho Chi Minh City privé tour met gids (dag 13)

  • Nachttrein van Hanoi - Danang (optionele upgrade naar vluchten beschikbaar)

  • Alle transfers

  • Vlucht van naar Hanoi en terug van Ho Chi Minh-stad naar

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra reisdagen/nachten in het vliegtuig of onderweg zijn

Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wilt maken, kun je onder andere de volgende optionele excursies boeken. Alle excursies kunnen tijdens het boekingsproces worden geboekt en betaald. Tijdens het boekingsproces zie je alle mogelijkheden.

• Hanoi kookles (dag 2, 4 uur): Je begint je les op een van de wereldberoemde markten van Hanoi, vol met verkopers die allerlei soorten producten, specerijen en kruiden verkopen die je zelden in het Westen ziet. Vervolgens ga je voor je les naar het Hanoi Cooking Centre, waar je instructeur de basis van de Vietnamese kookstijl uitlegt, voordat je aan de slag gaat met je eigen creatie! Geniet daarna van je maaltijd met een biertje of wijn. Inclusief: privétransfer en recept om mee naar huis te nemen.

• Avondtour waterpoppenshow en diner in Hanoi (dag 4, 3,5 uur) Geniet van een avond bij de beroemde Water Puppetry Show in Hanoi met traditionele verhalen die tot leven worden gebracht met zang en dans. Daarna geniet je van een authentiek Hanoiaans diner met de lokale lekkernij Cha Ca en een kop koffie in een gezellig café. Inclusief: privétransfer vanaf hotel.

• Rondleidingen over het platteland van Hoi An • (dag 9, 6 uur) Geniet van het rustige platteland rond Hoi An met een van de speciale tours die beschikbaar zijn. Bezoek het groentedorp, ontdek de geheimen van lokale vissers of proef op de fiets van het plattelandsleven.

• Wandeltour Can Tho streetfood • (Dag 10, 3,5 uur) Tijdens deze overheerlijke wandeltocht maak je kennis met enkele van de beroemdste gerechten van Can Tho en maak je kennis met het Vietnamese straatleven. Incl. privétransfer vanaf hotel

• Saigon Dineren in het donker • (Dag 13, 2 uur) Ervaar heerlijk Vietnamees eten op een bijzondere manier - in het donker! Tijdens deze ervaring proef je ieder ingrediënt extra goed. Perfect voor fijnproevers!

• Vespatour door Saigon • (dag 13, 4 uur) De Vespa is het iconische voertuig van Saigon en er is geen betere manier om de stad te zien. Ontdek het gevarieerde nachtleven en het heerlijke streetfood van de stad, terwijl je gids je door verborgen steegjes en hoekjes leidt die geliefd zijn bij de lokale bevolking. Sluit af met een traditionele koffie en wat livemuziek op een van de beste locaties van de stad, voor een avond om nooit te vergeten! Inclusief: Vespa's, chauffeurs, Engelssprekende gids, diners, 1 drankje inbegrepen bij een bar

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 20.
  • Fooi voor chauffeurs en gidsen: aanbevolen €2 voor chauffeur per dag / €3 voor gids per dag
  • Fooi tijdens excursies: Halong baai nachtbootbestuurder €5; cyclo-bestuurder - €2
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalende personen krijgen kinderen t.e.m. 11 jaar korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vaccinaties

Wanneer je naar Vietnam reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en Hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Vietnam nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar Vietnam reist, is een visum vereist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Valulta

In Vietnam betaal je met de Vietnamese dong (VND)

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dagen voor vertrek.