Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

Betoverend IJsland: Vuur, ijs en het Noorderlicht

  • Rondreis
  • IJsland
prijs vanaf € 869 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.738
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Adembenemende gletsjers, watervallen en vulkanen - IJsland heeft het allemaal! Incl. hotels met ontbijt en excursies met gids

Welkom in het land van ijs, vuur en oerkrachten van de aarde! IJsland laat je versteld staan met bijzondere tegenstellingen. Denk aan spectaculaire watervallen en stomende geisers in een bevroren landschap, bijzondere zwarte zandstranden met de koude witte golven van de Atlantische Oceaan, lange donkere nachten die tot leven komen door de prachtige kleuren van de aurora borealis en een betoverende gletsjerlagune met ijs dat glinstert als juwelen. Bewonder tijdens deze onvergetelijke reis de Jökurlsarlon-lagune, de iconische Golden Circle-route en met een beetje geluk zelfs het Noorderlicht. Ook ontdek je meer over de vulkanen op IJsland met een bezoek aan een speciale expositie en je ziet de wilde paarden waar IJsland onder andere bekend om staat. Waar wacht je nog op? Dit is de reis naar IJsland van je dromen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 4 nachten in IJsland

  • Ontbijt

  • Golden Circle Tour

  • Vulkanen & watervallen Tour

  • Noorderlicht Tour

  • Blue Lagoon Tour

  • Jökulsárlón gletsjerlagune Tour

  • Toegang tot Lava Center en expositie

  • Bezoek kassen en stallen van Friðheimar

  • Engelse en Duitse gids op dag 2, 3 & 4

  • Alle transfers (dagen 2 - 4)

  • Let op: Luchthaventransfers zijn optioneel en kunnen tijdens het boekingsproces worden toegevoegd

Reisdetails

Dag 1: Welkom in IJsland

Een land van ijs en vuur, dramatische mythen en ongetemde schoonheid... IJsland barst van de verrassende schatten die je sprakeloos zullen achterlaten. Van de onvergetelijke aanblik van IJslandse gletsjers die glinsteren over een uitgestrekte lagune, tot de sterke krachten van de ondergrondse hitte…

Lees meer
Reykjavik Klettur Hotel

Dag 2-3: Glinsterende gletsjers en inktzwart zand

Dag 2: - Golden Circle Tour - Bezoek aan de Fridheimar Greenhouses - Noorderlichttoer (op dag 2 of 3, afhankelijk van de weersvoorspelling)

Gletsjers die glinsteren als juwelen, vulkanisch zwart zand en de oerenergie van de aarde - dat alles ligt in het verschiet. Met vervoer en een deskundig…

Lees meer
Hótel Vík í Mýrdal

Dag 4: Vulkanen, watervallen & de Blue Lagoon

Dag 4: - Volcaanen en watervallen excursie - Toegang tot het Lava Centre - Bezoek aan Blue Lagoon Resort (toegang tot de thermale baden optioneel en tegen betaling)

Na al het ijs volgt het vuur - en vandaag leer je meer over de diepe, oeroude hitte die in het hart van de aarde borrelt. Bezoek…

Lees meer
Reykjavik Klettur Hotel
Inbegrepen excursies

• Golden Circle tour • (dag 2) Ontdek de beroemde Golden Circle van IJsland met de schoonheid van Thingvellir National Park, de imposante Geysir en de brullende Gulfoss-waterval.

• Bezoek aan Friðheimar • (dag 2) Maak kennis met de IJslandse geothermische landbouw met een bezoek aan de speciaal ontworpen kassen in Friðheimar. Je bekijkt de tomatenranken die hierbinnen worden gekweekt en krijgt de kans om wat smakelijke lekkernijen te proeven. Je bezoekt ook de stallen, waar generaties prijswinnende IJslandse paarden zijn grootgebracht.

• Noorderlicht tour • (dag 2/3, afhankelijk van de omstandigheden) De aurora borealis is onvoorstelbaar om te zien, en met de hulp van je deskundige gidsen ga je op zoek naar de beste plekken in de omgeving om dit natuurfenomeen met eigen ogen te zien. Houd je camera bij de hand en bereid je voor om versteld te staan!

• Jökulsárlón gletsjerlagune tour • (dag 3) Rijd naar het prachtige Skaftafell Nation Park en de gletsjerlagune, waar losse ijsbergen over het diepste meer van IJsland drijven en een spectaculair uitzicht vormen.

• Vulkanen & watervallen tour • (dag 4) Je rijdt langs de levendige groene heuvels, zwarte vulkanische zandstranden en schilderachtige gletsjers langs de zuidkust. Je zult daarbij enkele van de mooiste watervallen van IJsland in de omgeving zien. Tijd om mooie foto's te maken!

• Blue Lagoon tour • (dag 4) Rijd door de schilderachtige lavavelden van het schiereiland Reykjanes, waar je de prachtige Blue Lagoon vindt. Toegang tot de Blue Lagoon en een rustgevend silica-moddermasker kun je bijboeken en betalen tijdens het boekingsproces.

• Toegang tot het Hvolsvöllur Lava Center • (dag 4) Bezoek het beroemde Hvolsvöllur Lava Center om hun innovatieve Volcano & Earthquake-tentoonstelling te ervaren. Moderne interactieve displays brengen de krachten van de aarde tot leven en geven je een nieuwe kijk op de vulkanen, lavastromen en aardbevingen die IJsland hebben gevormd

Alle excursies zijn inclusief gids en vervoer

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Luchthaventransfers (bij te boeken tijdens het boekingsproces)
  • Vluchten
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 2 pers. per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Babybed

Helaas niet beschikbaar

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Travel documents

You will receive your travel documents 5 days before departure. Vouchers, documents and further travel information will be given to you upon arrival.

Valuta

In IJsland wordt er betaald met de IJslandse Kroon (ISK)

Noorderlicht

Houd er rekening mee dat het noorderlicht een natuurlijk fenomeen is dat moeilijk te voorspellen is en afhankelijk is van natuurlijke omstandigheden. Het zien van het noorderlicht kan dus niet worden gegarandeerd.

Luchthaventransfers

Optionele transfers voor gedeelde bus of privéluchthaventransfers voor enkele reizen of retourreizen kunnen worden bijgeboekt tijdens het boekingsproces. Stuur de volgende informatie (het liefste in het Engels) ten minste 14 dagen voor aankomst naar booking@snaeland.is. - Hoofdboeker voornaam + achternaam - boekingsreferentienummer - vluchtnummer en vluchttijden

Neem contact op met onze klantenservice als je hulp nodig hebt.