Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

De ster op elke bucketlist: IJslands noorderlicht

  • Stedentrip
  • IJsland
prijs vanaf € 199 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 398
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Krijg het prachtige IJsland en het magische noorderlicht te zien! Incl. hotel met ontbijt en noorderlicht-excursie

Bevroren watervallen, explosieve geisers, machtige gletsjers en vulkanische zwarte zandstranden: dat is IJsland! Tijdens dit winteravontuur verblijf je in de hoofdstad van IJsland, Reykjavik, waar je kunt ontspannen in de prachtige Blue Lagoon en kunt genieten van de geschiedenis, cultuur en heerlijk eten. Op de tweede dag ervaar je het hoogtepunt van deze reis - je maakt een excursie waarop je op zoek gaat naar het magische noorderlicht. Helder noorderlicht zorgt voor een heus schouwspel in de lucht en met een beetje geluk kun je deze voorstelling met eigen ogen bekijken. Eén ding is zeker: deze bucketlist-ervaring krijgt zeker meer dan 5 sterren! Dus waar wacht je op? Maak je klaar voor de IJslandse pracht en praal!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 4, 5 of 6 nachten in Reykjavik, IJsland

  • Ontbijt

  • Noorderlicht-excursie en sterren kijken

Eiland van vuur en ijs

Machtige gletsjers, actieve vulkanen, eindeloze landschappen en legendes van elven, trollen en feeën - geen enkel ander Europees land herbergt meer fabels en verhalen dan IJsland. Met bijna 130 vulkanen, waarvan er ongeveer 30 als actief worden beschouwd en de gigantische gletsjers van het eiland, waarvan sommige tot 900 meter dik zijn, domineren de elementen vuur en water (of ijs) het uiterlijk van deze fascinerende eilandstaat.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Inbegrepen excursie: Het noorderlicht en sterren kijken

Beleef een magische nacht en bekijk het noorderlicht en de sterren aan de IJslandse nachthemel! Tijdens deze noorderlichttour op dag 2 ontvang je eerst professionele informatie over het noorderlicht en de sterren aan de poolhemel aan boord van een comfortabele bus en ga je vervolgens zelf op zoek naar hen. De experts ter plaatse bekijken de voorspelling van het noorderlicht in detail, dus de kans om het te spotten is groot. Je kunt foto's maken van de nachtelijke hemel en het noorderlicht en ze bekijken door een telescoop. Kijk uit naar een absoluut magische ervaring die je nooit zult vergeten!

Inclusief: Transfer (je wordt opgehaald bij het hotel en weer afgezet), speciaal opgeleide noorderlicht gids, audiogids (in 10 talen), gratis wifi en USB-verbinding in de bus, gebruik van camerastatief en astronomische telescoop, gratis sterrenkaart, extreem warme "Aurora jassen" en warme en waterdichte winterlaarzen te huur.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Vervoer
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende personen kan een kinderkorting worden aangeboden. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Valuta

De nationale valuta in IJsland is de IJslandse kroon

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Noorderlicht

Houd er rekening mee dat het noorderlicht een natuurlijk fenomeen is dat moeilijk te voorspellen is en afhankelijk is van natuurlijke omstandigheden. Het zien van het noorderlicht kan dus niet worden gegarandeerd.