Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

5*-suites met zeezicht op Lanzarote

  • Vakantie
  • Arrecife
prijs vanaf € 479 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 958
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Zonnige dagen in een glamoureus 5*-hotel op Lanzarote - inclusief vluchten, privétransfers, halfpension, 1x toegang tot de spa en korting

Het Arrecife Gran Hotel & Spa ligt in het centrum van Arrecife, de hoofdstad van het Canarische eiland Lanzarote. Dit vijfsterrenhotel kun je niet missen, want met 17 verdiepingen vormt het het hoogste gebouw op het vulkanische eiland. Dankzij de ligging direct aan het El Reducto-strand, een van de langste en mooiste stranden van Lanzarote, geniet je van een adembenemend uitzicht over de zee en over de daken van Arrecife. Je wordt verwelkomd in dit moderne hotel via de grote en weelderige lobby, in een sfeer van luxe en exclusiviteit.

Aan de voet van het hotel nodigen het strand en de zee je uit om lange, ontspannende uren in de zon door te brengen. Ook het uitgestrekte park dat het hotel omringt, evenals de luxe spa en het overdekte zwembad op de tweede verdieping, zijn zeker een bezoek waard, vooral vanwege het adembenemende uitzicht op zee. Het restaurant Altamar op de bovenste verdieping van het hotel is ook een echte aanrader. Hier proef je de authentieke Canarische keuken, bereid door professionals en à la carte geserveerd. Met het adembenemende panoramische uitzicht op zee, de stad en het eiland, is het restaurant de perfecte plek om met een glas wijn van de zonsondergang te genieten.

De voormalige vissersplaats Arrecife vormt het culturele en economische centrum van Lanzarote. De kronkelende oude stad en de waterkant met zijn maritieme flair zijn twee van de belangrijkste attracties van de stad. Ongeveer 30 km ten westen van het hotel ligt het Timanfaya National Park, waar je tekenen van vulkanische activiteit kunt zien, en op slechts 30 km ten noorden van het hotel vind je de vulkanische grot Jameos del Agua. Behalve dat het een ongelooflijke blikvanger is op zich, is het ook de thuisbasis van zeldzame albinokrabben, die zich speciaal hebben aangepast aan de unieke omgeving!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 4, 5, 7 of 10 nachten in het Arrecife Gran Hotel & Spa

  • Halfpension

  • 1x toegang tot de spa per persoon per verblijf

  • 10% korting op spabehandelingen

  • Privé luchthaventransfers

  • Retourvlucht van naar Arrecife

Arrecife

Lanzarotes huvudstad Arrecife, är full av spännande kultur och historia. Namnet betyder "rev" på spanska och kommer från de vulkaniska klippformationer som omfamnar stadens pittoreska hamn. Arrecife blev öns huvudstad år 1852 och är idag ett omtyckt besöksmål som erbjuder något för alla. Här finns ett flertal historiska sevärdheter för den som vill lära sig mer om stadens förflutna. Varmt rekommenderat är ett besök till det anrika slottet Castillo de San Gabriel och dess Museo de Historia de Arrecife eller en tur till Castillo de San José för spännande historia och vacker konst. Arrecife erbjuder även ett brett shoppingutbud, med många trevliga butiker och välkända varumärken. Stadens strand, Playa del Reducto, är ytterligare en anledning till att besöka staden. Den härliga sandstranden lockar med finkornig sand och turkosblått hav, perfekt då du behöver en sightseeingpaus.

Arrecife Gran Hotel & Spa

  • Hotel
  • Arrecife, Spanje
Lead

Met een locatie aan het strand en een uitgestrekt park net buiten de deur, biedt het vijfsterren Arrecife Gran Hotel & Spa je genoeg manieren om van je dag te genieten. Het fraai vormgegeven zwembad, met een stijlvolle glazen overkapping, nodigt uit voor een ontspannen duik, terwijl de Aquaplus Spa luxe behandelingen biedt om je zorgen weg te nemen. Het diner wordt geserveerd in een gloednieuw à-la-carterestaurant, waar je geniet van gastronomische gerechten geserveerd met een adembenemend uitzicht op het strand.

  • +11
Lees meer
Suite sea view

Suite met zeezicht

De suites van 45 m² groot met zeezicht hebben een indrukwekkende moderne stijl en een luxueus gevoel van comfort. De suites hebben grote ramen met een panoramisch uitzicht over de stad en het El Reducto-strand, een van de langste witte stranden van het eiland. Een schuifdeur scheidt de slaapkamer van de woonkamer en zorgt voor aangename privacy.

Onze tips
  • Een nationaal park met maanlandschappen

    In Parque Nacional de Timanfaya geniet je van maar liefst 5000 hectare maan- en woestijnlandschappen met lavavelden en kraters. Je kunt op veel plaatsen excursies naar het park boeken!

    Park Parque Nacional de Timanfaya Park
  • Costa de Papagayo

    Trek naar de ongerepte stranden van de Costa de Papagayo. Tussen de kliffen liggen baaitjes met beschutte stranden, inclusief kristalhelder water. Grote toeristische voorzieningen zijn hier uitgebleven, des te pittoresker zijn deze playas!

    Strand Costa de Papagayo Strand
  • Vulkanische grotten

    Verken de Jameos del Agua, een complex van oorsprong vulkanische grotten. Je kunt eerst de Cueva de los Verdes bezoeken, een lavatunnel van 6 km en daarna een bezoekje brengen aan de Jameos. Het bestaat uit o.a. een ondergronds meer, restaurant, tuinen, museum en auditorium.

    Bezienswaardigheid Jameos del Agua Bezienswaardigheid
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 15.
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind, 1 extra kind is ook mogelijk

Kinderkorting

Op basis van 2 volledig betalende volwassenen per suite zijn er geen extra accommodatiekosten voor een kind van 0 tot 11 jaar.

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek