Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

Zoek de verschillen in Dublin en Belfast

  • Stedentrip
  • Ierland, Verenigd Koninkrijk
prijs vanaf € 369 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 738
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ga op Iers avontuur met deze dubbele citytrip naar Dublin en Belfast incl. hotels met ontbijt, boeiende excursies en treinticket

Op deze dubbele citytrip maak je niet alleen kennis met twee verschillende Ierse steden, maar ook met twee totaal verschillende delen van Ierland. Dublin ligt namelijk in de zelfstandige Republiek Ierland en Belfast ligt in Noord-Ierland, het gebied dat tot het Verenigd Koninkrijk behoort. Dat merk je tijdens je reis doordat je in Dublin met de euro betaalt en in Belfast met de Britse pond... en misschien ontdek je nog wel meer verschillen tijdens het verkennen van beide steden. Dublin en Belfast hebben daarnaast ook genoeg dingen gemeen waaronder de vele gezellige pubs en de gastvrije bevolking. Bij je reis is een retour treinrit inbegrepen tussen de twee steden en verder ga je op leuke excursies om Ierland nog beter te leren kennen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in Dublin

  • 2 of 3 nachten in Belfast

  • Ontbijt

  • Toegang Guinness Storehouse

  • Toegang Titanic museum Belfast (bij 4-daagse reis)

  • Black Taxi Tour Belfast (bij 6-daagse reis)

  • Dagexcursie Giants Causeway (bij 6-daagse reis)

  • Ticket Hop on hop off bus Dublin (bij 6-daagse reis)

  • Treinrit retour 2e klasse tussen Dublin en Belfast

Dag 1: Sfeervol Dublin

Welkom in Ierland! Je begint je dubbele citytrip in de charmante hoofdstad Dublin. Deze stad barst van de prachtige historische bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn zoals Saint Patrick's Cathedral, Christ Church Cathedral en Dublin Castle. Duik hier eventjes terug in de tijd en zet je on…

Lees meer
Academy Plaza Hotel  of vergelijkbaar

Dag 2-3: Uniek Belfast

Op dag 2 is het tijd voor een bezoek aan een van de hoogtepunten van Dublin: het Guinness Storehouse. Duik in de wereld van dit wereldberoemde biermerk op de plek waar al meer dan 250 jaar Guinness wordt gebrouwen. Je mag op eigen houtje op pad gaan in het museum van maar liefst zeven verdiepingen …

Lees meer
Ramada by Wyndham Belfast City Centre  of vergelijkbaar

Dag 4: Terug naar Dublin

Geniet vandaag nog even van Belfast en stap daarna weer in de trein terug naar Dublin. Daar kun je de dag besteden zoals je zelf wilt en de laatste bezienswaardigheden bekijken waar je nog niet aan toe was gekomen. Wil je deze laatste dag extra bijzonder maken? Ga dan voor een van de optionele excu…

Lees meer
Academy Plaza Hotel  of vergelijkbaar

Dag 1: Sfeervol Dublin

Welkom in Ierland! Je begint je dubbele citytrip in de charmante hoofdstad Dublin. Deze stad barst van de prachtige historische bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn zoals Saint Patrick's Cathedral, Christ Church Cathedral en Dublin Castle. Duik hier eventjes terug in de tijd en zet je on…

Lees meer
Academy Plaza Hotel  of vergelijkbaar

Dag 2-4: Uniek Belfast

Op dag 2 is het tijd voor een bezoek aan een van de hoogtepunten van Dublin: het Guinness Storehouse. Duik in de wereld van dit wereldberoemde biermerk op de plek waar al meer dan 250 jaar Guinness wordt gebrouwen. Je mag op eigen houtje op pad gaan in het museum van maar liefst zeven verdiepingen …

Lees meer
Ramada by Wyndham Belfast City Centre  of vergelijkbaar

Dag 5-6: Terug naar Dublin

Geniet vandaag nog even van Belfast en stap daarna weer in de trein terug naar Dublin. Daar kun je de rest van de dag en de volgende dag besteden zoals je zelf wilt en de laatste bezienswaardigheden bekijken waar je nog niet aan toe was gekomen. Bij je reis is een ticket inbegrepen voor de Hop on h…

Lees meer
Academy Plaza Hotel  of vergelijkbaar
Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wilt maken, kun je de volgende optionele excursies boeken. Alle excursies kunnen tijdens het boekingsproces worden geboekt afhankelijk van de duur van je reis. De excursies zijn in het Engels. In je reisdocumenten vind je terug op welke datum je excursie precies plaatsvindt.

• Showdiner Merry Ploughboys Dublin (dag 1, 4, 5 of 6) • Geniet van een avond met typisch Iers vermaak tijdens dit showdiner in een typisch Ierse pub in Dublin. Echte Ierse muzikanten brengen hun muziek ten gehore en verder krijg je Ierse dans te zien. Ondertussen kun je smullen van een lekker diner. Dit showdiner is inclusief vervoer.

• Excursie Pearse Lyons Whiskey destilleerderij Dublin (dag 1, 4, 5 of 6) • Duik in de wereld van Ierse Whiskey met deze rondleiding door de Pearse Lyons Whiskey destilleerderij. Deze destilleerderij is gevestigd in een oude kerk in het centrum van Dublin. Een gids vertelt je ongeveer een uur lang alles over het proces van whiskey maken en je sluit de tour natuurlijk af met een whiskeyproeverij. Deze excursie is inclusief gids en proeverij.

• Kroegentocht met traditionele Ierse muziek Dublin (dag 1, 4, 5 of 6) • Tijdens deze kroegentocht langs typische Ierse pubs word je meegenomen door twee professionele muzikanten die nummers zullen spelen en je meer vertellen over de geschiedenis van Ierse muziek en de invloed daarvan op moderne muziek. Deze tour duur ongeveer 75 minuten en is inclusief 2 gidsen.

• Black Taxi Belfast tour (dag 2 of 3, alleen bij 4-daagse reis) • Ga op stadstour met een typische Black Taxi om meer te leren over de geschiedenis van Belfast. De gids laat je de mooiste plekjes van de stad zien en vertelt je allerlei interessante feitjes. Deze tour is beschikbaar voor minimum 2 personen.

• Dagexcursie Giant's Causeway vanuit Belfast (dag 2 of 3, alleen bij 4-daagse reis) • Maak deze dagtrip naar Giant's Causeway aan de noordoostkust van Noord-Ierland. Deze adembenemende rotsformatie staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en het werd gebruikt als decor voor de serie Game of Thrones. Geniet hier van prachtige uitzichten en de frisse zeelucht.

• Tickets Hop on hop off bus Belfast (dag 2, 3 of 4) • Met de Hop on hop off bus verplaats je je gemakkelijk tussen de bezienswaardigheden van Belfast. Het ticket is 24 uur geldig vanaf het eerste gebruik.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Eventuele fooien voor gidsen en chauffeurs
  • Vluchten
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 2 volwassen en 1 kind t.e.m. 11 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volledig betalenden verblijven kinderen jonger dan 3 jaar gratis in de hotels en kinderen van 3 t.e.m. 11 jaar krijgen korting op de hotelprijs. Ga verder in het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Valuta

In de Republiek Ierland wordt er betaald met de euro en in Noord-Ierland wordt er betaald met de Britse pond

Optionele excursies

Eventueel geboekte optionele excursies kunnen plaatsvinden op verschillende dagen. In je reisdocumenten vind je de precieze datum en tijd van je excursie.