• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief transfer
 • Inclusief activiteit

Het majestueuze Sint-Petersburg

 • Citytrip
 • 3, 4, 5 of 7 nachten
 • Rusland
Nu vanaf € 379
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen

Ontdek vorstelijk Sint-Petersburg incl. verblijf in een 4- of 5-sterrenhotel met ontbijt, excursie, transfers en heen- en terugvlucht!

Sint-Petersburg lijkt recht uit een Russisch literair epos te komen. Pronkend met vorstelijke paleizen, prachtige kathedralen, klassieke sculpturen en dramatische architectuur, is het haast onmogelijk om niet onder de indruk te zijn wanneer je hier rondloopt. Ontdek deze unieke stad en dompel jezelf onder in eeuwen geschiedenis, traditie en cultuur, waaronder de weelderige Kerk van de Verlosser op het Bloed en het Hermitage Museum dat uitpakt met een van 's werelds grootste kunstcollecties. Dwalend door het Peterhof-paleis en de omliggende tuinen met fonteinen voel je je al gauw als een Russische aristocraat. Tijdens een inbegrepen bezoek aan het Fabergé-museum krijg je de kostbare schatten die voor de Russische royals gemaakt werden te zien, terwijl in de zomermaanden een riviercruise de perfecte manier is om de prachtige stadspanorama's en romantische bruggen te bewonderen. Naast het verkennen van deze fascinerende stad, moet je ook zeker een paar lokale delicatessen proeven, waaronder heerlijke blini-pannenkoeken, stevige stoofschotels en knoedels, gevolgd door een geurige kop traditionele Russische thee. Sint-Petersburg staat in Rusland bekend als de stad van de liefde, dus bereid je voor om je hart hier te verliezen!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3, 4, 5 of 7 nachten in een 4- of 5-sterrenhotel in Sint-Petersburg
 • Ontbijt
 • Rivier- en kanaalcruise (tussen 20 april en 15 oktober)
 • Fabergé Museum-bezoek (tussen 16 oktober en 30 april)
 • Privétransfer van en naar de luchthaven
 • Heen- en terugvlucht van Amsterdam, Zaventem, Düsseldorf naar Saint Petersburg
Welkom in de tsarenstad Sint-Petersburg

Als er een stad is die tot de verbeelding spreekt, dan is het wel Sint-Petersburg. De kerken en paleizen met al het goudwerk en de kleurrijke versieringen lijken zo uit een sprookje geplukt en stralen met veel overtuiging de grandeur van weleer uit. Wie een beetje op de hoogte is van Russische geschiedenis, weet dat het tsarenleven niet een en al rozengeur en maneschijn was, maar toch ligt de nadruk bij het gros van de bezienswaardigheden op pracht en praal. Het bekendste voorbeeld: de Hermitage. Dit museum is gevestigd in het Winterpaleis en omvat meer dan 3 miljoen kunstobjecten die de tsaren tijdens hun regime wisten te vergaren.

Verder zijn er talloze pleinen, paleizen, straten en kerken die je niet mag missen tijdens je bezoek. De Kerk van de Verlosser op het Bloed is het icoon voor Sint-Peterburg. Wie toch in aanraking wil komen met de eerder donkere pagina's uit de geschiedenis van de stad, bezoekt de Petrus-en-Paulusvesting, gelegen op een eiland op de rivier de Neva tegenover het Winterpaleis. Het gigantische fort omvat onder meer een goed gedocumenteerd oorlogsmuseum en er worden dagelijks nog steeds kanonnen gevuurd. Zo zie je maar, Sint-Petersburg, zo is maar één!

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Inbegrepen excursies

Ontdek de charmes van Sint-Petersburg met een inbegrepen excursie. Tussen april en oktober kun je genieten van de bezienswaardigheden van de stad tijdens een ontspannen cruise, en tussen oktober en april kun je de koninklijke schatten van het iconische Fabergé-museum bewonderen.

• Rivier- en kanaalcruise •
Maak een mooie cruise langs de rivier en de grachten, terwijl je de grootsheid van de stad vanuit een ander perspectief kunt zien. Bewonder de vele romantische bruggen en het panoramische uitzicht over Sint-Petersburg terwijl je luistert naar een audiogids.
Duur: 1,5 uur.
Beschikbaar tussen 20 april en 15 oktober.

• Bezoek Fabergé Museum •
Bezoek het legendarische Fabergé-museum, het bekendste privémuseum in Rusland. Hier vind je de grootste collectie schatten die door de beroemde juwelier Carl Fabergé zijn gecreëerd, waaronder elf iconische Fabergé-paaseieren, die ooit toebehoorden aan de familie Romanov, en nog veel meer prachtige items.
Je kunt het museum tussen 10:00 en 19:30 uur bezoeken.
Duur: 1,5 uur.
Beschikbaar tussen 16 oktober en 30 april.

Om je reis nog memorabeler te maken, kun je ook diverse optionele excursies bijboeken tijdens het boekingsproces.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Visumkosten
 • Eenmalige verplichte registratiekosten (ca. € 3 - 4 te betalen in het hotel bij het inchecken)
 • Eventuele fooi
Betaling

Als je deze reis minimaal 42 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Bezetting

Max. 3 personen per kamer

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende personen krijgen kinderen onder 11 jaar korting op het verblijf. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Derdepersoonskorting

O.b.v. twee volledig betalende volwassenen per kamer krijgt een derde volwassene korting op de accommodatie. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Rusland nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je naar Rusland reist is een visum vereist. Dit visum dien je aan te vragen bij de Russische ambassade en de verwerkingstijd is maximaal 20 werkdagen.Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Vaccinaties

Wanneer je naar Rusland reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta

De nationale munteenheid van Rusland is de Russische roebel (RUB)

Groepsgrootte

Tijdens deze reis worden het vervoer en de excursies mogelijk gedeeld met internationale reizigers

Route-afwijkingen

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Similar accommodation

In case the above mentioned hotels are unavailable, you'll stay in comparable hotels in the nearby surroundings. You'll receive the final accommodations with your travel documents, 5 days before departure at the latest.

Luchthaventransfer

Je ontvangt alle informatie over de luchthaventransfer van en naar Sint-Petersburg samen met je reisdocumenten

Excursies

Bij aankomst in Sint-Petersburg kreeg je je kaartjes voor de excursies. Je dient deze te presenteren voordat je op excursie gaat

Extra nights

Please note that there may be an additional night(s) in transit due to flight schedules.