Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Eilandhoppen over de Griekse Sporaden

  • Rondreis
  • Griekenland
prijs vanaf € 799 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.598
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek de Griekse eilanden de Sporaden vanuit Athene incl. 4-sterrenhotels met ontbijt, transfers, tickets voor de veerboot en retourvlucht

Combineer een citytrip naar Athene met zon, zee en strand op drie prachtige eilanden van de Griekse Sporaden! Tijdens deze rondreis maak je eerst kennis met de historische en culturele schatten van Athene en je treedt in de sporen van het oude Griekenland. Vervolgens is het tijd voor je eilandavontuur op Skyros, Alonissos en Skopelos. Deze eilanden in de Egeïsche Zee liggen vrij verborgen en zijn nog steeds onbekend bij het grote publiek. Paradijselijke stranden, charmante kustplaatsen en de heerlijke Griekse keuken bieden alle ingrediënten die je nodig hebt voor een ontspannen vakantie weg van de toeristische drukte. Je verblijft in 4-sterrenhotels met inbegrepen ontbijt en het vervoer van eiland naar eiland is ook al voor je geregeld. Je hoeft zelf dus niet anders te doen dan genieten van zon, zee en het rustige Griekse leven. Hebben de vakantiekriebels je al te pakken? Op naar Griekenland!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis Athene en de Sporaden: 10 nachten

  • Ontbijt

  • Privé-transfer van de luchthaven naar het hotel in Athene en van het hotel in Athene terug naar de luchthaven

  • Veerboottransfer tussen de eilanden

  • Transfers tussen de veerboothavens en de hotels

  • Retourvlucht van naar Athene

Reisdetails

Dag 1-2: Athene

Welkom in Athene! Je trip naar de Griekse Sporaden begint met een bezoekje aan de hoofdstad van Griekenland. Ooit was dit de woonplaats van de grote filosofen en ook nu kun je je hier nog makkelijk inbeelden hoe het leven in het oude Griekenland eruitzag. Nadat je van het vliegveld naar het hotel b…

Lees meer
Hotel Fresh  of vergelijkbaar

Dag 3-6: Alonissos

Op dag 6 ga je weer vroeg eropuit, want je neemt vandaag de ferry naar Alonissos. Je wordt opgehaald bij je hotel en naar de haven gebracht. Vanaf hier neem je boot voor een tocht langs de onbewoonde eilanden Skantzoura en Adelfi naar de prachtige haven van Patitiri in Alonissos.

Dit tweede eila…

Lees meer
Marpunta Resort by Santikos Collection  of vergelijkbaar

Dag 7-9: Skopelos

Op dag 8 neem je de veerboot naar het laatste eiland van je eilandentocht over de Sporaden: Skopelos. Dit eiland van de noordelijke Sporaden wordt gekenmerkt door het ongerepte, wilde landschap. Je vindt hier tal van natuurlijke stranden en baaien, waarvan sommige verborgen en echte insidertips zij…

Lees meer
Adrina Beach Hotel  of vergelijkbaar

Dag 10: Athene en terugreis op dag 11

Vandaag reis je terug naar Athene. Je verblijft hier nog een laatste nacht zodat je de stad en haar historische schatten verder kunt verkennen. Bezoek de vlooienmarkt Monastiraki in het stadscentrum of breng een bezoek aan de vele musea om je onder te dompelen in het oude Griekenland en de Griekse …

Lees meer
Hotel Fresh  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 20.
  • Toeristenbelasting € 3, - per kamer per dag (ter plaatse te betalen bij de hotels)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalende personen krijgen kinderen korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Let op: Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Transfers

Vervoer tussen je hotel en de veerhaven is inbegrepen bij je reis. Bij de receptie van je hotel kun je je exacte tijdstip van vertrek regelen. Je chauffeur zal dan op je wachten in de lobby om je naar de haven te brengen.

Bij aankomst in de volgende haven wacht er weer een chauffeur op je op de plek waar de veerboot aanmeert. Je chauffeur houdt een bordje vast met de naam van het hotel waar je verblijft.

Let op: Je dient uiterlijk 20 minuten voor vertrek aan boord van de veerboot te zijn. Vertrektijden kunnen veranderen afhankelijk van de weersomstandigheden.

Voor Economy Class veerboottickets tussen de eilanden geldt het volgende: op sommige veerboten krijg je een stoelnummer, op andere kun je je stoel zelf kiezen

Veerboottickets

Alle veerboottickets kunnen worden opgehaald bij de receptie in je eerste hotel in Athene. Bij het afhalen van tickets heb je mogelijk je reisdocumenten en/of legitimatie nodig

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Routeafwijkingen

Mocht er zich een onvoorziene situatie voordoen, dan behouden wij ons het recht voor om het beschreven reisschema te wijzigen

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dagen voor vertrek.