• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto
 • Inclusief activiteit

Vakantieparadijs Kreta met huurauto

 • Meer
 • 7, 10 of 14 nachten
 • Griekenland
Nu vanaf € 559
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen

Ontdek al het moois dat Kreta te bieden heeft incl. 4- of 5-sterrenhotel met ontbijt, huurauto, zeiltocht naar het eiland Dia en retourvlucht

Geniet van de warme Griekse zonnestralen met een vakantie naar Kreta, het grootste eiland van Griekenland. Het is een geliefd vakantieplekje en dat is niet zo gek met de mooie stranden die je hier vindt. Ervaar de vrijheid van gaan en staan waar je wilt terwijl je langs de prachtige kustlijn van het eiland rijdt met je inbegrepen huurauto. Om je avontuur compleet te maken word je meegenomen op een zeiltocht naar het onbewoonde eiland Dia waar je volop kunt snorkelen, zwemmen en zelfs dolfijnen kunt zien! Uitrusten van al die activiteiten doe je in een 4- of 5-sterrenhotel met inbegrepen ontbijt aan de noordoostkust van Kreta. Gun jezelf een reis naar dit vakantieparadijs en ontdek het beste dat Kreta te bieden heeft!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 7, 10 of 14 nachten in een 4- of 5-sterrenhotel op Kreta, Griekenland
 • Ontbijt (upgrade naar halfpension mogelijk afhankelijk van hotel)
 • Zeiltocht naar het eiland Dia
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Eindhoven, Luik, Oostende naar Heraklion
Historisch Kreta

Welkom op het Griekse eiland in de Middellandse Zee, waar je heerlijk kunt luieren op het strand, kunt flaneren over boulevards en kunt genieten van smakelijk gekruid eten. Maar het eiland heeft veel meer te bieden... Tijd voor een terugblik naar de geschiedenis van Kreta! Maak uitstapjes naar archeologische vondsten, zoals het paleis van Knossos: een plek die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Minoïsche beschaving. Ook tref je op het eiland ruïnes, van overblijfselen van het oude Kreta uit de 4e tot de 2e eeuw voor Christus tot een van de oudste kloosters: het Toplouklooster. En een bezoek aan de best bewaarde Minoïsche stad, genaamd Gournia, mag óók niet uitblijven. Je ontdekt het allemaal gemakkelijk met je huurauto. Honger gekregen tijdens een van je avonturen? Dan kun je genieten van de lokale specialiteiten in een van de vele gezellige tavernes op Kreta.

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Inbegrepen excursie: Zeiltocht naar Dia

Op dag 2 van de reis word je meegenomen op een mooie zeiltocht naar het onbewoonde eiland Dia. De excursie begint om 10 uur in de haven van Heraklion, waar je aan boord stapt van de boot die je door het kristalheldere water naar Dia zal brengen. Er is gelegenheid om te snorkelen, zwemmen (neem dus zeker badkleding mee) en zelfs dolfijnen te zien! Je krijgt ook een lichte lunch geserveerd voordat je terugkeert naar Heraklion. Genieten maar!

- Duur: ca. 5 uur
- Inclusief: lichte lunch en mineraalwater
- Houd er rekening mee dat vervoer van en naar de haven van Heraklion, evenals eventuele fooien voor de schipper niet zijn inbegrepen.
- De excursie vindt plaats van maandag t.e.m. vrijdag om 10:00 uur. Samen met je andere reisdocumenten ontvang je meer informatie.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 15
 • Waarborgsom voor de huurauto
 • Brandstof voor de huurauto
 • Mogelijke tol-, brug- en parkeerkosten
 • Toeristenbelasting: € 3,- per kamer per dag (ter plaatse te betalen)
 • Eventuele fooi voor de schipper tijdens de zeiltocht
Betaling

Als je deze reis minimaal 42 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Je dient hiervoor een waarborgsom te betalen per creditcard bij het ophalen van de huurauto. Meer informatie hierover ontvang je in de reisbescheiden.

Bezetting

Max. 3 volwassenen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderen op reis

Helaas is deze reis niet toegankelijk voor personen onder de 18

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.