Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Activiteit inclusief

Ontdek Kos met een huurauto

  • Anders
  • Griekenland
prijs vanaf € 499 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 998
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ervaar het ultieme vakantiegevoel op het Griekse eiland Kos incl. 4-sterrenhotel met ontbijt, boottocht naar 3 eilanden, huurauto en retourvlucht

Wil je de warme zon op je huid voelen, je voeten begraven in het zand en een duik nemen in een heldere turkooisblauwe zee? Daarvoor hoef je niet de halve wereld over te reizen, want het Griekse eiland Kos heeft het allemaal en nog veel meer. Ontspan aan de Egeïsche Zee, maak lange strandwandelingen, kijk naar spectaculaire zonsondergangen en geniet van de Griekse gastvrijheid en heerlijke keuken in rustieke tavernes. Als extraatje maak je een boottocht naar de eilandjes Kalymnos, Plati en Pserimos waar je prachtige zandstranden, helder water en bijzondere ervaringen te wachten staan. Je verblijft in een 4-sterrenhotel in de stad Kos die bekendstaat om zijn mooie oude stad, traditionele tavernes, strandbars en Paradise Beach. Met je inbegrepen huurauto kun je vanuit hier de stranden in de omgeving verkennen. Maak snel een tripje naar Kos en geniet van pure ontspanning!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7, 10 of 14 nachten in een 4-sterrenhotel op Kos

  • Ontbijt (upgrade naar halfpension mogelijk in het Platanista Hotel)

  • 3 eilanden-boottocht

  • Huurauto

  • Retourvlucht van naar Kos

De mooiste stranden van Kos

Het Griekse eiland Kos is niet voor niets een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Griekenland met haar romantische dorpjes, helderblauwe water en fijne zandstranden, die tot de mooiste van de hele Middellandse Zee behoren. Vanuit Kos moet je zeker Marmari en het gelijknamige Marmari-strand (15 km) bezoeken - een paradijs voor alle zonaanbidders. Een andere, wat rustigere badplaats met traditionele tavernes is Mastichari (ca. 25 km). In Kefalos (ca. 40 km) aan de zuidwestkust van Kos vind je een schilderachtig dorpje met traditionele charme. Op een heuvel staat een oude kasteelruïne, die je perfect kunt verkennen tijdens een wandeling. De stranden van Agios Stefanos en Lagada zijn ideaal voor gezinnen met kinderen, omdat het water hier erg kalm en ondiep is. Kos, de gelijknamige hoofdstad van het eiland, biedt naast mooie stranden ook kleine boetiekjes waar je heerlijk rond kunt snuffelen. Tijdens een wandeling door de oude stad en de haven ervaar je een beetje Griekse oudheid. De historische flair wordt hier gecombineerd met de ontspannen sfeer van de strandbars en het zachte geruis van de zee. Bij Lambi Beach in het noorden van de hoofdstad kun je terecht voor watersportactiviteiten en legendarische strandfeesten in de strandbars.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Bootexcursie naar Kalymnos, Plati en Pserimos

Geniet tijdens deze excursie van een boottocht langs de drie Griekse eilanden Kalymnos, Plati en Pserimos. De eerste stop is Vathi op Kalymnos waar je langs grotten naar een natuurlijk fjord wordt gebracht. Proef een glaasje vers sinaasappelsap in Vathi en breng een bezoek aan de sponsfabriek waar Vathi bekend om is. Ontdek hoe duikers deze natuurlijke sponzen verzamelen en hoe ze vervolgens verwerkt worden. Terug op de boot staat je een licht lunchbuffet te wachten met souvlaki, salade, tzatziki en brood. Er zijn ook vegetarische opties. De tweede stop is Plati. De zee is hier ongelooflijk helder, dus een duik in het water is een echte aanrader. Geniet aan boord van cocktails (tegen betaling) en laat je vervolgens naar de laatste bestemming brengen: Pserimos. Dit eiland is rustig en leent zich goed voor zwemmen in ondiep water. Maak een wandeling op het eiland of strijk neer bij een plaatselijk café of een taverne. Rond 17:00 uur word je teruggebracht naar Kos. Op elk eiland heb je ongeveer 1 uur om op verkenning te gaan, te ontspannen en foto's te maken.

  • Duur: 3-4 uur op de eilanden (ongeveer 7 uur onderweg in totaal)
  • De excursie vindt plaats in het Engels en gebeurt in groep.
  • Inclusief: boottocht, Engelssprekende gids, lichte lunch
  • Je dient op eigen gelegenheid naar het vertrekpunt van de excursie te komen.
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 15.
  • Waarborgsom voor de huurauto
  • Brandstof voor de huurauto
  • Eventuele weg-, brug- en parkeerkosten
  • Toeristenbelasting €3,- per kamer per dag (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Je dient hiervoor een waarborgsom te betalen per creditcard bij het ophalen van de huurauto. Meer informatie hierover ontvang je in de reisbescheiden.

Bezetting

Max. 3 volwassenen en 1 kind tot 1 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Derdepersoonskorting

O.b.v. twee volledig betalende volwassenen per kamer krijgt een derde volwassene korting op de accommodatie. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende volwassenen krijgen kinderen t.e.m. 7 jaar korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Let op: Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Terugreis naar luchthaven

Reken voldoende tijd om terug naar de luchthaven te rijden en de huurauto in te leveren

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Groepsgrootte

Deze reis is individueel, maar de excursies en transfers vinden in groepen plaats. Andere reizigers zijn niet noodzakelijk Belgen.