Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto
 • Inclusief activiteit

Roadtrip langs Portugese parels

 • Rondreis
 • 5, 7 of 9 nachten
 • Portugal
Nu vanaf € 389
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen

Maak kennis met Sintra, Sesimbra en eventueel Lissabon (bij de 10-daagse reis) incl. hotels met ontbijt, excursie, huurauto en retourvlucht

Portugal barst van de mooie plekken om te ontdekken en dat is precies wat je gaat doen tijdens deze reis. Stap in je huurauto, zet een zomers muziekje op en rijden maar terwijl je geniet van mooie uitzichten. Eerst ga ja naar Sintra met haar prachtige historische centrum dat tot het UNESCO Werelderfgoed behoort. Hier breng je een bezoekje aan het nationale paleis met je inbegrepen ticket en verder is er hier nog veel meer moois te zien. Vervolgens rijd je verder naar Sesimbra, een vissersstadje met mooie stranden en gezellige straatjes vol visrestaurants. Als je voor de 10-daagse reis gaat, sluit je je vakantie af in bruisend Lissabon. Hier vind je veel gebouwen met de typische Portugese kunstwerken van tegeltjes en allerlei bezienswaardigheden om te bewonderen. Ga voor deze roadtrip en geniet van alles wat Portugal je te bieden heeft in deze gevarieerde steden.

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 of 4 nachten in Sintra
 • 2 of 3 nachten in Sesimbra
 • 3 nachten in Lissabon (alleen bij 10-daagse reis)
 • Ontbijt
 • Toegang tot het Paleis van Sintra
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Charleroi, Eindhoven naar Lissabon

Hotels

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over de hotels waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Reisschema

Dag 1 - 3: Sprookjesachtig Sintra

Je rondreis door Portugal begint op de luchthaven van Lissabon. Daar haal je je huurauto op en vervolgens rijd je naar de eerste bestemming: Sintra. Dit is een ritje van ongeveer een halfuur door het binnenland van Portugal. Breng je bagage naar je hotelkamer, fris jezelf even op en ga daarna op… Lees meer

Dag 4 - 6: Vissersstadje Sesimbra

Vanuit Sintra rijd je in ongeveer een uurtje naar je volgende bestemming: Sesimbra. Dit vissersstadje ligt ten zuiden van Lissabon aan de kust. Het werd gesticht bij het Moorse kasteel dat er nu nog steeds staat, genaamd Castelo de Sesimbra. Beklim de heuvel naar het kasteel om te genieten van e… Lees meer

Dag 7 - 9: Bruisend Lissabon

Bij de 10-daagse reis rijd je op dag 7 verder naar Lissabon binnen ongeveer drie kwartier. Daar breng je de 3 laatste dagen van je vakantie door. In Lissabon vind je alles wat je je maar kunt wensen, van geschiedenis tot architectuur en heerlijk eten. Bereid je maar voor op inspannende dagen, wa… Lees meer

Inbegrepen excursie: Paleis van Sintra

In het historische centrum van Sintra vind je het Palácio Nacional de Sintra, een prachtig monument qua geschiedenis én qua architectuur. Eeuwen geleden werden er veel paleizen gebouwd door Portugese monarchen. Dit paleis is het enige dat intact is gebleven sinds de 16e eeuw. Van de 12e tot de 16e eeuw werden er allerlei verbeteringen en uitbreidingen gedaan, onder leiding van koning Dinis, João I en Manuel I, aan het paleis waarbij het het uiterlijk kreeg dat het nu heeft. Een bezoekje aan dit paleis is een echte must tijdens je reis. Bewonder het kasteel vanbinnen en -buiten en waan je in lang vervlogen tijden.

- Audiogids te koop op locatie
- Dit is een privé-excursie
- Je kunt zelf beslissen wanneer je het paleis bezoekt
- Je dient zelf naar het paleis toe te gaan

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Brandstof voor de huurauto
 • Waarborgsom voor de huurauto
 • Parkeerkosten en tolgelden
 • Toeristenbelasting bij hotel (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 42 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Je dient hiervoor een waarborgsom te betalen bij het ophalen van de huurauto. Meer informatie hierover ontvang je in de reisbescheiden.

Bezetting

Max. 2 personen per kamer

Kinderkorting

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Huisdieren

Niet toegestaan

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.