Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Roadtrip door authentiek Schotland

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Verenigd Koninkrijk
Nu vanaf € 1.229
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen
Refundable

With this offer, you can get a partial refund if you cancel up to 29 days before your check-in date.

If your check-in date is less than 29 days away, you will not be eligible for a refund, however this might improve depending on your selection. Please check before booking.

Ga op roadtrip langs de pareltjes van Schotland. Incl. 4-sterrenhotels met ontbijt, huurauto, 5 typisch Schotse excursies en heen- en terugvlucht

Als je aan Schotland denkt, dan denk je aan weelderige landschappen, eeuwenoude kastelen waar allerlei legendes over bestaan en whisky. Precies dát zit allemaal in deze rondreis die je kennis laat maken met de authentieke Schotse cultuur. Je gaat op pad met een huurauto van prachtig Edinburgh naar Aberdeen, Inverness, Perth en Pitlochry. Onderweg kun je uitstappen om te genieten van de prachtige natuur waar je doorheen rijdt. Verder bezoek je maar liefst drie sprookjesachtige kastelen en breng je een bezoekje aan een whiskydestileerderij inclusief degustatie. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Je verblijft in luxe 4-sterrenhotels om je Schotse avontuur helemaal compleet te maken. Tijd om kennis te maken met dit bijzondere land waar legendes tot leven komen!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 7-daagse rondreis door Schotland met 4-sterrenhotels

 • Ontbijt

 • 3 bezoeken aan sprookjesachtige kastelen

 • 2 rondleidingen whiskydestilleerderijen met degustatie

 • Huurauto

 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Charleroi naar Edinburgh

Reisschema

Dag 1-2: Edinburgh

Laat jouw Schotse avontuur beginnen eens je geland bent op de luchthaven van Edinburgh. Hier haal je je huurauto op en vervolgens rijd je naar je hotel in de omgeving van Edinburgh. Kom hier eventjes tot rust of spring meteen weer in je auto als je ingecheckt bent om naar het centrum van Edinbur… Lees meer

Norton House Hotel  of vergelijkbaar

Dag 3-4: Aberdeen

Na een ontbijt is het tijd om verder te rijden naar je volgende bestemming: Aberdeen. Je rijdt ruim 3 uur langs de oostkust van Schotland naar je hotel in de omgeving van de granietstad Aberdeen. Veel gebouwen in deze stad zijn gebouwd uit lokaal graniet en dat geeft de stad een authentieke uits… Lees meer

Mercure Aberdeen Ardoe House Hotel  of vergelijkbaar

Dag 5-6: Inverness

Als je klaar bent met het verkennen van Aberdeen op dag 5, stap je weer in de auto om een ander Schots pareltje te leren kennen. Het is zo’n 3 uur rijden van Aberdeen naar je bestemming van vandaag: Inverness. Deze plaats wordt ook wel de ‘toegangspoort tot de Highlands’ genoemd. Op ongeveer 37 … Lees meer

Kingsmills Hotel  of vergelijkbaar

Dag 7: Perth en Pitlochry

Na je ontbijt op dag 7 kun je je dag wederom naar eigen wens invullen. Blijf je nog even in de omgeving van Inverness, rijd je meteen door naar je volgende bestemming of neem je de tijd om de mooie plekken waar je onderweg langskomt te verkennen? Het is helemaal aan jou om dat te beslissen. Het … Lees meer

Dunkeld House Hotel  of vergelijkbaar
Inbegrepen excursies

Om je rondreis nog memorabeler te maken, ga je op maar liefst 4 excursies. Zo maak je kennis met de traditionele cultuur van Schotland.

• Edinburgh Castle (dag 2) • Op dag 2 neem je een kijkje in Edinburgh Castle op Castle Rock. Het grootste gedeelte van het kasteel stamt uit de 17e eeuw. Je vindt hier onder andere de kroonjuwelen van Schotland en de Stone of Scone waarop de koningen van Schotland lang geleden werden gekroond. Je dient zelf naar het kasteel toe te gaan en let erop dat je de openingstijden checkt van tevoren om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat. Je bepaalt je eigen tempo, maar je kunt erop rekenen dat je bezoek ongeveer 90 min duurt.

• Dunnottar Castle (dag 3 of 4) • Je kunt zelf kiezen of je op dag 3 of op dag 4 naar Dunnottar Castle gaat. De ruïne van Dunnottar Castle is waarschijnlijk het meest gefotografeerde kasteel van heel Schotland. Je dient zelf naar het kasteel toe te gaan en let erop dat je de openingstijden checkt van tevoren om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat. Je bepaalt je eigen tempo, maar je kunt erop rekenen dat je bezoek ongeveer 90 min duurt.

• Glenfiddich Distillery (dag 5) • Op dag 5 ga je naar de Glenfiddich Distillery om in de wereld van Schotse whisky te duiken. Ontdek hoe whisky wordt gemaakt en geniet van een degustatie tijdens deze excursie. Het spreekt voor zich, maar zorg ervoor dat je rekening houdt dat je niet teveel drinkt als je nog moet autorijden. Op je voucher vind je de tijdslot dat je hier naartoe kunt gaan. Dit is een groepsexcursie van ongeveer 90 min.

• Dunrobin Castle (dag 6) • Op dag 6 breng je een bezoekje aan Dunrobin Castle, het grootste kasteel van de Highlands met maar liefst 189 kamers. Een deel van het kasteel is opengesteld voor bezoekers, terwijl andere delen nog steeds bewoond worden door leden van de adellijke familie die hier al eeuwen woont. Je kunt een kijkje nemen in verschillende kamers en in de tuinen van het kasteel. Je dient zelf naar het kasteel toe te gaan en let erop dat je de openingstijden checkt van tevoren om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat. Je bepaalt je eigen tempo, maar je kunt erop rekenen dat je bezoek ongeveer 90 min duurt.

• Excursie Dewar's Aberfeldy Distillery (dag 7) • Op dag 7 ga je naar Dewar's Aberfeldy Distillery om verder kennis te maken met Schotse whisky. Geniet van een rondleiding en een proeverij tijdens deze excursie. Het spreekt voor zich, maar zorg ervoor dat je niet teveel drinkt als je nog moet autorijden. Je kunt natuurlijk ook een taxi nemen zodat je hier geen rekening mee hoeft te houden. Deze excursie van ong. 60 min. kun je zelf doen op je eigen tempo. Op je voucher vind je de tijdslot dat je hier naartoe kunt gaan. Als alles is volgeboekt voor dag 7, word je ingepland voor de ochtend op dag 8.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 20
 • Toeristenbelasting
 • Brandstofkosten
 • Eventuele tolgelden voor wegen en bruggen
 • Parkeerkosten
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2021

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Er zal een waarborg worden gevraagd bij het ophalen van de auto. Meer informatie hierover ontvang je in je reisdocumenten.

Bezetting

Max. 2 volwassenen en 1 kind per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Babybed

Niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Excursies

Je dient zelf naar de kastelen en de destilleerderij te rijden tijdens deze rondreis. Voor de destilleerderij ontvang je je tijdslot op je voucher en voor de kastelen kun je zelf kiezen om hoe laat je wilt gaan, maar check wel de openingstijden van tevoren. Let erop dat je de alcohollimiet niet overschrijdt als je nog moet rijden na je bezoek aan de destilleerderij. De degustatie is binnen de alcohollimiet om daarna nog te kunnen rijden.

Rijden in Schotland

In Schotland wordt er aan de linkerkant van de weg gereden

Vergelijkbare accommodatie

Verblijf je in één of meerdere vergelijkbare hotels, dan kan je ervan uitgaan dat je in het gebied van het genoemde hotel verblijft en het type hotel minstens gelijk is aan het genoemde hotel in de beschrijving. Je ontvangt de definitieve accommodatie met je reisdocumenten, uiterlijk 5 dagen voor vertrek

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.