Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Wellnessparadijs in Abano Terme

 • Meer
 • 4, 5 of 7 nachten
 • Italië
Nu vanaf € 349
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Laat jezelf verwennen in Abano Terme en kom tot rust tussen de Italiaanse heuvels! Incl. hotel, volpension, huurauto, wellness en retourvluchten.

Ontdek de heilzaamheid van de warmwaterbronnen in dit stadje aan de voet van de Eugadische Heuvels. Al meer dan 2000 jaar wordt dit water geroemd om zijn helende werking. Hierdoor is Abano Terme het belangrijkste en oudste thermische centrum in Europa. Daarbij krijg je er ook nog eens een mild klimaat en een prachtig landschap bovenop! Tijdens je verblijf heb je bovendien ook een huurauto, zodat je je eenvoudig en elegant door de regio kunt verplaatsen. Laat de levensgenieter in je naar boven komen, want het wellnessparadijs Abano Terme wacht op je!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 4, 5 of 7 nachten in Abano Terme
 • Volpension (exclusief drankjes)
 • Toegang tot het wellnesscentrum van het hotel incl. thermale baden en sauna
 • Andere wellness-ervaringen (afhankelijk van hotel waarin je verblijft)
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Charleroi, Eindhoven naar Venetië Treviso, Venetië Marco Polo
Abano Terme, de Italiaanse bronnenstad

Iedereen kent de Italiaanse keuken maar wist je dat Italië ook een wellness paradijs is? In het hart van de Veneto regio vind je namelijk Abano Terme, een stadje dat bekendstaat om de helende werking van zijn warmwaterbronnen. Zelfs de Romeinen waren hier al van overtuigd! De thermominerale eigenschappen van dit water zijn namelijk uniek in de wereld dankzij de specifieke geologie van het gebied. Geniet van een massage in de spa, kom helemaal tot rust in het warme water van de thermale baden of ondervind de genezende kracht van modder therapie. Bovendien vormen de Euganische Heuvels de ideale setting hiervoor. Kortom, pure verwennerij!

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Toeristenbelasting € 2,- per persoon per nacht
 • Drankjes tijdens de maaltijden
 • Brandstof voor de huurauto
 • Eventuele brug- en tolgelden
Betaling

Als je deze reis minimaal 42 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Je dient hiervoor een waarborgsom te betalen bij het ophalen van de huurauto. Meer informatie hierover ontvang je in de reisbescheiden.

Bezetting

Max. 4 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

Kinderkorting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur: ga verder met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Let op: Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig of ingecheckte bagage

Derdepersoonskorting

Een derde persoon krijgt korting op het hotelverblijf. De korting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga verder met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Travel documents

You will receive your travel documents 5 days before departure. Vouchers, documents and further travel information will be given to you upon arrival.

Abano Ritz Spa & Wellness

Houd er rekening mee dat de lunch wordt geserveerd in buffetvorm in het Abano Ritz Spa & Wellness hotel