Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Ga op streetfood-tour in Londen

  • Stedentrip
  • Verenigd Koninkrijk
prijs vanaf € 309 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 618
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Incl. centraal gelegen 4-sterrenhotel met ontbijt en heen- en terugvlucht. Ontdek Londen met je smaakpapillen tijdens een geweldige streetfood-tour!

Maak je klaar voor heel wat culturele en culinaire ervaringen in Londen! Je gaat immers deelnemen aan een bekroonde streetfood-tour, waar je traditionele Britse gerechten met een moderne 'touch' kan proeven en natuurlijk ook smaken van de verschillende culturen die Londen rijk is, ontdekken. Zet je tanden in een sappige Cumberland-worst of geniet van de beste 'fish & chips' van de stad. Dorst hoef je ook zeker niet te lijden, want de gerechten worden vergezeld van lokaal gebrouwen bier en cider. Je verblijft in een centraal gelegen 4-sterrenhotel met ontbijt en vluchten inbegrepen. Kijk jij er al naar uit om Londen te ontdekken - of te herbeleven door de ogen van een echte 'foodie'?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3 of 4 overnachtingen in Londen

  • Ontbijt

  • Streetfood-tour in Londen

  • Retourvlucht van naar London City, London Gatwick, London Heathrow, London Luton, London Stansted

  • Als je deze reis graag wilt boeken zonder vluchten, dan kun je hiervoor kiezen tijdens het boekingsproces.

Londen

De Engelse hoofdstad is misschien wel de meest dynamische van Europa. Op welk tijdstip van de dag dan ook, in Londen is er altijd leven op straat - en wat voor een leven! Er valt altijd wel iets te zien en te beleven. Je kunt de royale sfeer opsnuiven bij Buckingham Palace, een bezoek brengen aan de Tower of London, een voetbalwedstrijd bijwonen of genieten van een lekker biertje op elke straathoek. Maak je keuze uit vele prachtige musicals, of laat je inspireren door de verbazingwekkende kunst van Tate Modern. De tijd vliegt in Londen!

Inbegrepen excursie: • Streetfood-tour in Londen • Brits eten heeft misschien een beetje een reputatie, maar deze streetfood-tour door Londen zal je aangenaam weten te verrassen! Londen is een stad met een ongeëvenaarde variëteit aan eten van over de hele wereld, dus er is altijd wel iets lekkers te vinden voor iedereen. Tijdens deze bekroonde tour krijgt je de gelegenheid om traditionele Britse gerechten met een moderne 'touch' te proeven. Zet je tanden bijvoorbeeld in dikke cumberland-worstjes, versgebakken brood en de populaire fish & chips. Daar hoort natuurlijk ook een lokaal gebrouwen biertje of cider bij!

De tour duurt ca. 3 uur en vindt plaats op dag 2 van de reis (maandag - zaterdag) om 11:00 of 15:00 uur. De uiteindelijke vertrektijd staat vermeld in de voucher. Druk de voucher thuis af en geef hem af aan de gids. Veel plezier!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Onze tips
  • Unieke alternatieve buurt

    Wie gek is op alternatieve kleding, juwelen, tweedehandsspulletjes en andere prullaria zit hier goed! In deze hippe buurt vind je onder meer The Stables, oude paardenstallen waar je tal van kraampjes vindt met allerlei leuke spullen. De vele foodkraampjes verspreid over Camden Market bieden heerlijke gerechten aan van over heel de wereld.

    Markten Camden Town Markten
  • Gratis kunstgenot

    Tate Modern is gevestigd in een voormalige energiecentrale en is een van de beste musea van het Verenigd Koninkrijk voor moderne en avant-gardekunst. De innovatieve tentoonstellingen trekken jaarlijks duizenden bezoekers, en bovendien bezoek je dit museum helemaal gratis!

    Museum Tate Modern Museum
  • Duik in de theaterwereld

    West End is een van de meest geliefde gebieden van Londen en trekt elk jaar duizenden kunst- en cultuurliefhebbers van over de hele wereld. Van gezinsvriendelijke musicals tot broadway-showstoppers, van Shakespeare tot Anthony Lloyd Webber, West End heeft voor elk wat wils.

    Theater West End Theater
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Vervoer tussen de luchthaven en het hotel heen en terug
  • Vervoer tussen de streetfood-tour ontmoetingsplaats en het hotel heen en terug
  • Eventuele fooi voor de gids tijdens de inbegrepen streetfood-tour
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 2 volwassenen per kamer

Single person surcharge

Single person supplements apply based on departure date and length of stay, please continue the booking process to see the final price

Kinderen op reis

Helaas is het niet mogelijk om deze reis met kinderen te maken. De minimum leeftijd is 18 jaar

Huisdieren

Helaas is het niet mogelijk om huisdieren mee te nemen in het vliegtuig

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Streetfood-tour in Londen

De tour duurt ca. 3 uur en vindt plaats op dag 2 van de reis (maandag - zaterdag) om 11:00 uur of 15:00 uur. De uiteindelijke datum en tijd zie je in de voucher die je uiterlijk 5 dagen voor vertrek ontvangt.

Ontmoetingsplaats: Evans Cycle Shop, 6 Tooley St, SE1 2SY (tegenover Barrowboy en Banker Pub, naast London Bridge Station).

Druk de voucher thuis af en breng deze mee naar de excursie om af te geven aan de gids. Veel plezier!