Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf
 • Inclusief activiteit

Een romantisch uitje naar Venetië

 • Citytrip
 • Italië
Nu vanaf € 129
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen

Incl. hotel met ontbijt en gondeltocht. Ga op een romantisch uitje voor 2, 3, 4 of 5 nachten in Venetië!

Ah, Venetië... de stad van de romantieke zielen, wiens naam alleen al 'la dolce vita' doet oproepen. Van de Brug der Zuchten tot het Dogepaleis, het prachtige Venetië wordt voor een paar dagen jouw thuis! Bovendien maakt een inbegrepen gondeltocht je romantische uitje helemaal compleet. Niets is beter dan een verblijf in deze prachtige Italiaanse stad om jouw hart en dat van je geliefde te verwarmen. Denk aan: heerlijke pastagerechten, lange wandelingen en culturele bezoeken. Je kan niet anders dan in de wolken zijn over de charme en schoonheid die je in de stad van het water staat te wachten. Gaat jouw hart al sneller slaan?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2, 3, 4 of 5 nachten in Venetië
 • Ontbijt
 • Gondeltocht (dag 2)
Romantisch Venetië

120 kleine eilandjes, 400 bruggen en 160 kanalen... En dit allemaal in één stad! We hebben het natuurlijk over Venetië, een stad die je gezien moet hebben. Stap aan boord van een gondel en bekijk met je eigen ogen de schoonheid van deze Italiaanse stad. Wandel over de beroemde Ponte di Rialto en breng een bezoekje aan de kleurrijke Rialtomarkt. Ook een wandeling over het San Marcoplein - waar de San Marcobasiliek zich bevindt - is zeker een aanrader. Slenter door de gezellige winkelstraten of drink een heerlijk glas Italiaanse wijn. Wat wil je nog meer?

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Inbegrepen excursie: Gondeltocht (dag 2)

Tijdens je verblijf krijg je de kans om deel te nemen aan een gondelvaart van ca. 30 minuten waarop je het Canal Grande op een traditionele en elegante manier bevaart. Ga aan boord van de gondel die zo typerend is om het Canal Grande via de kleine grachten te bereiken. Hier vaart de gondelier je langs majestueuze paleizen terwijl muzikanten en zangers de mooiste Italiaanse serenades opvoeren.
De definitieve datum en tijd vind je op je voucher. Je ontvangt de voucher samen met je andere reisdocumenten.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Vervoer
 • Eventuele toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)
Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Bezetting

Maximaal 4 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

Kinderkorting is afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en de verblijfsduur
Verder in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Babybed

Beschikbaar in sommige hotels. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.