Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Proost op Dublin met een Guinness

  • Stedentrip
  • Ierland
prijs vanaf € 229 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 458
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek Dublin incl. hotel met ontbijt en bezoek aan Guinness Storehouse met proeverij!

Dublin barst van de lyrische tonen, levendige stemming en fascinerende geschiedenis. Wandel door de gezellige geplaveide straten en prachtige parken, slenter over de Ha'penny Bridge en bewonder de indrukwekkende kathedraal van Dublin. Laat je verleiden door het Ierse accent, ga naar de dichtstbijzijnde pub en bestel een traditionele Guinness of een glas single malt whisky. Tijdens je verblijf bezoek je een van de hoofdattracties van Dublin tijdens een reis door de geschiedenis van de Guinness brouwerij. Je hebt inbegrepen tickets voor Guinness Storehouse®, die is gewijd aan het wereldberoemde donkere bier. De geweldige Ierse cultuur, de muziek en de gezellige sfeer zorgen ervoor dat je je welkom voelt. Hef het glas op Dublin!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen in Dublin

  • Ontbijt

  • Toegangsticket voor Guinness Storehouse® (incl. 1 pint Guinness)

Dublin, een stad vol contrasten

De Ierse hoofdstad Dublin heeft zich weten te ontwikkelen tot een ware metropool zonder zijn authenticiteit te verliezen. Dublin is een prachtige stad die pubs en gotische kathedralen, maar ook trendy cafés en leuke winkels heeft. Het centrum van Dublin is klein genoeg om gemakkelijk de meeste bezienswaardigheden te voet te bezoeken. Enkele must-sees zijn onder andere Dublin Castle, de Romaans gotische Christ Church Cathedral, Merrion Square, The Spire (het embleem van modern Dublin), de National Gallery en het National Museum of Ireland - om er maar een paar te noemen. Ook de levendige Temple Bar wijk met galerijen, bars, pubs en gezellige restaurantjes mag je niet missen. Shoppen doe je in de bruisende winkelstraat Grafton Street, die zeker een bezoekje waard is om de prachtige architectuur alleen al. Als je nood hebt aan wat rust dan vind je die in Phoenix Park, dit park grenst aan het stadscentrum en is tevens het grootste park van Europa.

Inbegrepen excursie: • Guinness Storehouse®-tickets (incl. 1 pint Guinness) •

Ontdek een van de hoofdattracties van Dublin en reis door de geschiedenis van het Guinness brouwerij-imperium! In Oost-Dublin staat een museum van zeven verdiepingen volledig gewijd aan het wereldberoemde Guinness-bier. Dit iconische Ierse bier wordt hier al meer dan 250 jaar op locatie gebrouwen en is bijna synoniem geworden met Ierland. Eerst maak je een 'zelfgeleide' ronde door het museum en sluit je je bezoek af op de beste manier: in de bar op de bovenste verdieping - met een pint Guinness (of frisdrank als je jonger bent dan 18 jaar) en een spectaculair uitzicht op Dublin!

Je bepaalt zelf het tempo, maar verwacht dat het bezoek ca. 2-3 uur duurt. Het ticket is geldig op dag 2 van de reis binnen de officiële openingstijden (de geldigheid van het ticket kan echter worden gewijzigd als er geen tickets meer beschikbaar zijn op dag 2). Het is mogelijk om een ​​audiogids te kopen voor €1,- (aangeboden in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees en Mandarijn). Guinness Storehouse® is elke dag geopend van 09:30 - 19:00 uur - laatste toegang is om 17:00 uur. In juli en augustus zijn de openingstijden verlengd tot 21:00 uur.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Onze tips
  • Geheimzinnige cocktails

    Deze ondergrondse cocktailbar werd vernoemd naar de politie die een oogje dichtkneep voor het drankverbod van in de jaren 20. The Blind Pig verleidt de smaakpapillen van cocktailliefhebbers, en je kunt er alleen binnenkomen door het geheime wachtwoord te vermelden! Kijk op de website van de bar voor meer info.

    Bar The Blind Pig Speakeasy Bar
  • Een bibliotheek die Harry Potter waardig is

    Op de Trinity College Campus vind je de grootste en meest indrukwekkende bibliotheek van Ierland. Hier reiken duizenden boeken tot plafond onder de weelderige gewelven. Misschien krijg jij hier ook wel het gevoel dat je in een Harry Potter-film bent beland...

    Bibliotheek Trinity College Library Bibliotheek
  • 'Hooked on Howth'

    20 minuten - dat is de de tijd die je doorbrengt op de DART-trein die je de buiten de stad naar een hele andere wereld brengt. In het schilderachtige vissersdorp Howth, dat uitkijkt over de baai van Dublin, adem je de frisse zeelucht in. Wandel langs de zee en de kleine pubs en geniet van fish & chips met vers gevangen vis.

    Stad/dorp Howth Stad/dorp
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Vervoer
  • Eventuele toeristenbelasting (te betalen bij hotel)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximum 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek