Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Ontdek Singapore, Maleisië en Thailand

  • Rondreis
  • Thailand, Singapore, Maleisië
prijs vanaf € 1.889 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 3.778
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Incl. hotels met ontbijt, 3 excursies, alle vervoer en vluchten. Ontdek Zuidoost-Azië: reis van Singapore naar Maleisië en verder naar Thailand.

Reis van het zuiden naar het noorden van Zuidoost-Azië. Je vakantie gaat van start in de ultramoderne eilandstaat Singapore, die naast indrukwekkende wolkenkrabbers ook een fantastische multiculturele sfeer heeft. Vervolgens rijd je de grens over naar de op de Werelderfgoedlijst opgenomen stad Malakka, in het naburige Maleisië, en verder naar de hoofdstad Kuala Lumpur. Hier gaat het oosten hand in hand met het westen en neemt de stad je mee doorheen zijn rijke culturele erfgoed, trotse tradities, religieuze gebruiken en nog veel meer. Je eindigt je reis met totale ontspanning in Thailand, met uitnodigende stranden, weelderige landschappen en natuurlijk de relaxte sfeer van het eilandleven. Onderweg zijn hotels, ontbijt, gegidste excursies en vervoer inbegrepen. Deze reis is voor iedereen die een beetje van alles én meer wil ervaren in zowel Singapore, Maleisië als Thailand!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis door Singapore, Maleisië en Thailand: 15 nachten

  • Ontbijt

  • Stadswandeling in Malakka (dag 4)

  • Stadstour in Kuala Lumpur met bezoek aan de Batu-grotten (dag 5)

  • Dagexcursie rond het Maleisische schiereiland (dag 7)

  • Privévervoer tussen de luchthavens en hotels

  • Alle andere vervoer tijdens de reis

  • Vlucht van naar Singapore en terug van Phuket naar

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk een extra reisdag in het vliegtuig of onderweg is

Reisdetails

Dag 1-2: Singapore

Welkom bij je eerste bestemming - de ultramoderne eilandstaat Singapore, die zowel een eiland, een land als een stad in één is. Je kan niet anders dan onder de indruk zijn van de moderne en multiculturele uitstraling hier. Zodra je landt, word je opgehaald en naar je hotel gebracht, waar je de rest…

Lees meer
The Elizabeth Hotel  of vergelijkbaar

Dag 3: Malakka

Op dag 3 moet je vroeg uit de veren, want vandaag rijd je in een comfortabele tourbus over de grens naar Malakka in het naburige Maleisië! Malakka ligt op ca. 250 kilometer van Singapore, en hier heerst een compleet andere sfeer. Eenmaal aangekomen in Malakka, kun je voor de rest van de dag op je e…

Lees meer
Estadia Hotel  of vergelijkbaar

Dag 4-5: Kuala Lumpur

Op dag 4 staat er een inbegrepen stadstour door Malakka op het programma. Met een gids bezoek je het historische monument A Famosa, St. Peter's Church, de oudste christelijke kerk van Maleisië. Ook het Rode Plein is een must see. Ontdek hoe de stad door de tijd heen van een klein vissersdorpje is u…

Lees meer
Travelodge Bukit Bintang  of vergelijkbaar

Dag 6-8: George Town

Na het ontbijt op dag 6 heb je vrij tot je om 16:00 uur nogmaals op de tourbus stapt richting de staat Penang op het schiereiland van Maleisië. De eindbestemming van vandaag is George Town, op ca. 360 km van Kuala Lumpur. Ga een hapje eten bij aankomst en ontspan in het hotel voor de bewogen dag di…

Lees meer
Hotel NEO+ Penang  of vergelijkbaar

Dag 9-11: Koh Lanta

Op de 9e dag van je reis is de tijd aangebroken om afscheid te nemen van het eilandleven, want vandaag reis je verder naar de Thaise grens met de bus en vervolgens met een zeilboot naar Koh Lanta. De komende dagen staan volledig in het teken van ontspanning! Ga van de ene strandbar naar de andere e…

Lees meer
Lanta Casuarina Beach Resort  of vergelijkbaar

Dag 12-14: Ao Nang, Krabi

Na een aantal mooie dagen op Koh Lanta, keer je terug naar het vasteland, om precies te zijn naar de provincie Krabi. Je wordt opgehaald om 12:00 uur en neemt de boot naar Krabi. Krabi staat bekend om zijn prachtige kustlijn met parelwitte stranden, omgeven door metershoge palmbomen, kalkstenen kli…

Lees meer
GLOW Ao Nang Krabi  of vergelijkbaar

Dag 15: Phuket

Na een paar dagen vertoeven in het ontspanningsparadijs Ao Nang, ga je verder naar de eindbestemming van deze rondreis: Phuket in Thailand. Je wordt rond de middag opgehaald bij het hotel, waarna je aan een kleine boottocht begint. Je arriveert rond 17:00 uur in Phuket, waar je kunt genieten van de…

Lees meer
Kata Palm Resort & Spa  of vergelijkbaar
Optionele excursies

Als je je reis nog memorabeler wilt maken, kan je de volgende optionele excursies bijboeken. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces.

• Singapore 'After Dark' (privé-excursie, dag 2) • Je bezoekt de grootste markt van de stad, rijdt in een 'trishaw' naar het iconische Raffles Hotel, waar je een Singapore Sling drinkt, en sluit de avond af in Marina Bay Sands, vanwaar je de skyline van de stad op zijn absolute beste kan zien. De excursie begint om 17:30 uur, duurt ca. 3,5 uur en is inclusief gids en vervoer.

• Treed in de historische voetstappen van Singapore (privé-excursie, dag 2) • Maak een wandeling met je gids en herleef het koloniale verleden van Singapore met stops bij 100-jaar oude gebouwen en de beroemde historische bezienswaardigheden van de stad. Onderweg maak je ook een boottocht met een 'bumboat' op de Singapore-rivier, die vroeger diende als handelscentrum van de stad. De tour begint om 9:30 uur en duurt ca. 3 uur. Vervoer van en naar de locatie is niet inbegrepen.

• Gardens by the Bay met degustatiemenu (privé-excursie, dag 2) • Proef twee Singaporese klassiekers: de sappige, gegrilde satés en de noedelschotel Hokkien Mee. Bezoek dan de fascinerende Gardens by the Bay, waar je de lichtshow van de gigantische kunstbomen kan bijwonen. De excursie begint om 17:00 uur en duurt ca. 3 uur (let op: toegang tot de OCBC Skyway loopbrug is niet inbegrepen).

• Dorpsleven op het Maleisische schiereiland (privé-excursie, dag 8) • Op Malakka kan je een glimp opvangen van het typische dorpsleven en de families ontmoeten die een traditioneel leven leiden. Je ziet onder andere hoe je prachtige tapijten kan weven, je kan deelnemen aan oude spellen, boomgaarden bezoeken en nog veel meer. De excursie begint om 08:00 uur en duurt ca. 9 uur. Vervoer en gids zijn inbegrepen.

• Street art in George Town (privé-excursie, dag 8) • Treed in de voetsporen van de kunstenaars en bekijk de meest indrukwekkende street art van George Town. Kijk uit naar de boeiende mix van Oost en West en de indrukwekkende creativiteit en diversiteit die deze stad te bieden heeft. De tour begint om 09:00 uur, duurt ca. 4 uur en is inclusief gids en ontbijt (exclusief dranken).

• Phi Phi-eilanden met speedboot incl. lunch (dag 13) • De twee eilanden Phi Phi Don en Phi Phi Le liggen op ca. 48 km van Phuket en hebben pittoreske baaien, diepe grotten, parelwitte zandstranden, kristalhelder water en prachtige koraalriffen. Er is volop gelegenheid om te snorkelen en lunch is ook inbegrepen. De excursie duurt ca. 7 uur en start om ca. 08:00 uut.

• Dagtocht naar 'James Bond Island' incl. lunch (dag 13) • Ervaar het fantastische landschap van James Bond Island, bekend uit de film 'The Man with the Golden Gun' uit 1974. Je kan zowel in een kajak als in een longtailboot het water op, en je passeert ook een paar prachtige tempels. De reis duurt ca. 7,5 uur en begint om ca. 10.00 uur.

• Kajaktocht van een hele of halve dag naar Ao Thalane incl. lunch (dag 13 of 14) • Peddel met de kajak rond de fascinerende Ao Thalane Bay, langs prachtige mangroven, kalkstenen en flora en fauna. De tocht begint om 08:00 uur of 09.00 uur en is inclusief vervoer, uitrusting, gids en lunch. In het boekingsproces kan je kiezen of je wilt deelnemen aan de tocht van een hele of een halve dag.

• 4 eilanden van Ao Nang met speedboot incl. lunch (dag 14) • Tijdens deze excursie vaar je met een speedboot naar 4 verschillende eilanden van Ao Nang, waaronder 'Chicken Island' Koh Kai en Railay Beach. Je kan waarschijnlijk al raden dat je zal worden begroet door prachtige stranden. Onderweg is er voldoende gelegenheid om te zwemmen en te genieten van de zon. De excursie duurt ca. 7-8 uur en begint 's ochtends. Ontbijt en gids zijn inbegrepen.

• Koh Hong met speedboot incl. lunch (dag 14) • Ten noorden van Krabi ligt de kleine eilandengroep Koh Hong. Onderweg passeer je verborgen baaien, diepe grotten, glinsterende zandstranden en er is volop gelegenheid om te zonnebaden. De tocht duurt ca. 7 uur en vertrekt afhankelijk van het getij. Picknicklunch is inbegrepen.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 20.
  • Eventuele fooi voor gidsen (het wordt aanbevolen om ca. €3,- tot €5,- per dag te geven)
  • Eventuele fooi voor chauffeurs (het wordt aanbevolen om ca. €1,- tot €3,- per dag te geven)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Kapacitet

Max. 2 volwassenen en 1 baby tot 2 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

Helaas is het niet mogelijk om in alle accommodaties een kinderbed te lenen

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Paspoort

Wanneer je naar Singapore, Cambodja en Thailand reist, heb je een internationaal paspoort nodig.Je paspoort dient bij aankomst in het land nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Als je een Belgisch paspoort hebt hoef je geen visum aan te vragen wanneer je korter dan 90 dagen in Singapore en Maleisië verblijft en korter dan 30 dagen in Thailand verblijft. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Vaccinaties

Wanneer je naar Singapore, Maleisië en Thailand reist, worden vaccinaties tegen difterie, tetanus en hepatitis A aanbevolen. Het kan ook nodig zijn om vaccinatie tegen gele koorts te kunnen documenteren. Verder is het in Maleisië en Thailand aan te raden om medicatie in te nemen om malaria te voorkomen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta

In Singapore betaal je met de Singaporese dollar (SGD) In Maleisië betaal je met de Maleisische ringgit (MYR) In Thailand betaal je met de Thai Baht (THB)

Groepsreizen

Deze reis is individueel en je reist niet met een groep. De inbegrepen excursies en een deel van het vervoer kunnen echter in groep plaatsvinden.

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In Singapore, Maleisië en Thailand kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dagen voor vertrek.

Transfer luchthaven

Op de luchthaven in Singapore wacht je chauffeur op je met een bord met jou naam of jullie namen. Je ontvangt meer informatie over het vervoer samen met je reisdocumenten

Vervoer tussen de andere bestemmingen

Van Singapore naar Melaka: Het vervoer vindt plaats in groep in een comfortabele tourbus. De tourbus heeft airconditioning en toilet. Van Melaka naar Kuala Lumpur: Het vervoer vindt plaats in een privébusje of in groep in een minibus (afhankelijk van het aantal boekingen op de opgegeven datum). Van Kuala Lumpur naar George Town: Het vervoer vindt plaats in groep in een comfortabele tourbus. De tourbus heeft airconditioning en toilet. Je wordt opgehaald bij de bushalte en naar je hotel gebracht. Van George Town naar Koh Lanta: Het vervoer vindt plaats in groep met een comfortabele tourbus met airconditioning en toilet, en per boot naar het eiland.

Je ontvangt samen met je andere reisdocumenten meer informatie over de ophaalplaatsen en -tijden