Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Genieten in Londen met High Tea

  • Stedentrip
  • Verenigd Koninkrijk
prijs vanaf € 229 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 458
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Trakteer jezelf op een citytrip naar Londen incl. hotelovernachtingen, ontbijt, Bakery Bus Tour met High Tea en riviercruise over de Theems

Ervaar de typisch Britse kant van het leven tijdens deze citytrip in Londen. Breng een heerlijke middag door op een vintage rode dubbeldekkerbus en ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Londen terwijl je geniet van thee en heerlijke traditionele afternoon tea broodjes en gebak. Bekijk Londen vanaf het water met een inbegrepen cruise over de Theems en ga daarna shoppen op Oxford Street of Camden Market, waar je de beste winkelstraten van de stad vindt! Wil je alles ervaren wat Londen te bieden heeft? Ga dan voor deze citytrip met viersterrenhotel en geniet van een op en top Britse vakantie.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3 of 4 nachten in Londen

  • Ontbijt

  • Ticket Brigit's Bakery Bus Tour & Riviercruise

Welcome to London, dear!

Het is de stad waar de London Eye een oogje in het zeil houdt, Buckingham Palace en St. James' Park elkaar perfect aanvullen en de neonreclame van Piccadilly Circus je doet duizelen. Hier zijn winkelliefhebbers uren zoet in Oxford Street, bij Harrods en op de Portobello Road Market en genieten cultuurfanaten van de vele musea. Laat je bijvoorbeeld betoveren door de werken van Picasso, Warhol en Dalí in het Tate Modern of bekijk de portretten van prominente Britten in de National Portrait Gallery. En eten? Dat kan overal en altijd - op elke straathoek en in iedere chique tent. Proef bijvoorbeeld echte fish & chips, een huisgemaakte Shepherd's pie of ga voor een High Tea met de lekkerste sandwiches!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Onze tips
  • Het beste der besten

    Bistro en champagnebar in één. 25 prijswinnende Champagnes en 30 soorten kaas, dat is nog eens een leuk 4-uurtje.

    Restaurant Champagne + Fromage Restaurant
  • Unieke alternatieve buurt

    Wie gek is op alternatieve kleding, juwelen, tweedehandsspulletjes en andere prullaria zit hier goed! In deze hippe buurt vind je onder meer The Stables, oude paardenstallen waar je tal van kraampjes vindt met allerlei leuke spullen. De vele foodkraampjes verspreid over Camden Market bieden heerlijke gerechten aan van over heel de wereld.

    Markten Camden Town Markten
  • Duik in de theaterwereld

    West End is een van de meest geliefde gebieden van Londen en trekt elk jaar duizenden kunst- en cultuurliefhebbers van over de hele wereld. Van gezinsvriendelijke musicals tot broadway-showstoppers, van Shakespeare tot Anthony Lloyd Webber, West End heeft voor elk wat wils.

    Theater West End Theater
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Vervoer
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 2 personen per tweepersoonskamer. Max. 3 personen per driepersoonskamer.

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

De kinderkorting is afhankelijk van de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga verder in het boekingsproces om de volledige prijs te zien. Kinderen vanaf 12 jaar tellen als volwassenen.

Babybed

Mogelijk beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Bakery Bus Tour & Riviercruise

De tour vindt plaats op dag 2 van je reis. Je ontvangt je toegewezen rondleidingstijd (tussen 12:00 - 17:00 uur) en de tickets voor Brigit's Afternoon Tea Bus Tour met je reisdocumenten. De High tea bestaat uit broodjes en gebak.

De riviercruise van Westminster Pier naar Tower Pier vertrekt elke 40 minuten.