Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief

Roadtrip langs de highlights van Ierland

  • Rondreis
  • Ierland
prijs vanaf € 479 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 958
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek het charmante Ierland tijdens een rondreis van 7 nachten langs de hoogtepunten incl. ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Het groene Ierland is net zoals je je voorstelt: glooiende grasheuvels met grazende schaapjes, ruige landschappen, grote meren en imposante bergen en hier en daar de ruïnes van een kasteel. Op vele plekken hangt er een magische sfeer, zeker wanneer de mist over de heuvels heen trekt, en het vrolijke accent en de gastvrijheid van de Ieren zullen ongetwijfeld je hart weten te stelen. Met je huurauto rijd je doorheen het prachtige landschap, langs de steile kliffen en door lieftallige dorpjes. Dublin, Galway, Connemara, Kerry, Dingle Peninsula en Limerick ... Ierland heeft na deze rondreis geen geheimen meer voor jou!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis in Ierland: 7 nachten

  • Ontbijt

  • Huurauto

  • Retourvlucht van naar Dublin

Reisdetails

Dag 1: Welkom in Dublin!

Welkom in Dublin, het startpunt van je rondreis! Nadat je de sleutel van je huurauto hebt opgehaald, ben je er helemaal klaar voor. Je verblijft in de buurt van "The Fair City", dus ga vooral naar een gezellige pub om te toosten op de start van je reis! Slenter door de straatjes in het centrum, wan…

Lees meer
Greenacres B&B  of vergelijkbaar

Dag 2-3: Dublin, Galway en Connemara

Op dag 2 heb je nog wat tijd om Dublin verder te verkennen. Wat dacht je van een bezoek aan St. Patrick's Cathedral? Dit is de grootste kerk in Ierland waar Jonathan Swift, de auteur van "Gulliver's Travels", ooit de deken was. Een andere optie is de Old Jameson Distillery, die gelegen is in de wij…

Lees meer
Kiltevna Bed & Breakfast  of vergelijkbaar

Dag 4-5: Ring of Kerry en Killarney

's Ochtends begin je aan de rit richting Kerry. Deze rit duurt ca. 2,5 uur en de afstand bedraagt ca. 200 km. Je rijdt door het hart van County Clare, de Burren-regio, dat wel een paradijs lijkt dankzij de meer dan 2000 soorten planten en bloemen. Vervolg je reis langs de kust van Clare. Onderweg k…

Lees meer
Farmstead Lodge B&B  of vergelijkbaar

Dag 6: Dingle Peninsula en Limerick

Maak je klaar voor een ritje rond Dingle Peninsula! Op dit schiereiland vind je een bijzonder groot aantal ringforten, zogenaamde 'bijenkorfhutten' en andere eeuwenoude monumenten. En als dat nog niet genoeg is, zorgen het dramatische landschap en het uitzicht op de Blasket Islands vanaf Slea Head …

Lees meer
Armada Lodge  of vergelijkbaar

Dag 7: Dublin en terug naar huis op dag 8

Op dag 7 keer je terug naar Dublin. De afstand vanaf Limerick bedraagt ca. 200 km en de rit duurt ca. 2,5 uur. Eenmaal aangekomen in het bruisende Dublin, heb je de rest van de dag om de stad nog beter te leren kennen en je laatste souvenirs te kopen. Luister naar het vrolijke gepraat met charmante…

Lees meer
Greenacres B&B  of vergelijkbaar
Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wilt maken, kan je de volgende optionele excursies boeken tijdens het boekingsproces. Houd er rekening mee dat lokale excursies niet boekbaar zijn en mogelijk in groep plaatsvinden.

• Cliffs of Moher boottocht (dag 4) • De Cliffs of Moher-cruise is een spectaculaire tocht rond de wereldberoemde Cliffs of Moher, meer dan 200 meter boven zeeniveau. Je vaart ca. 20 minuten ten zuiden van Doolin naar het hoogste punt bij de grote surfpilaar An Bhreannan Mor. Met een beetje geluk zie je papegaaiduikers en vele andere zeevogels, evenals de O'Briens-toren op het hoogste punt en de beroemde zeegrot waar de Harry Potter-film The Halfblood Prince werd gefilmd. Dagelijks beschikbaar van 1 april tot 31 oktober Incl. gids, duur: ca. 1 uur

• Aran-eilanden en Cliffs of Moher boottocht (dag 4) • Je maakt een boottocht naar het Aran-eiland Inis Oirr en de Cliffs of Moher. Inis Oirr heeft veel bezienswaardigheden - oude kastelen, een van de mooiste stranden van Ierland en verschillende mooie pubs en cafés. Neem een paarden- of ponywagen, huur een fiets of wandel door de levendige kleine straatjes. De terugreis over de Cliffs of Moher is een spectaculaire tocht onder de wereldberoemde kliffen die op meer dan 200 meter boven de zeespiegel uittorenen. Dagelijks beschikbaar van 1 april tot 31 oktober Incl. boottocht, eilandbezoek, excl. gids

• Guinness Tour incl. toegang tot Guinness Storehouse (dag 1 of 7) • Een bezoek aan de Home of Guinness is het hoogtepunt van elke reis naar Dublin. In het Guinness Storehouse kom je alles te weten over het wereldberoemde bier. Het is een verhaal dat meer dan 250 jaar geleden begon en eindigt in Gravity, de Sky Bar, met een gratis pint Guinness en betoverende uitzichten op Dublin. Dit is de populairste attractie van Dublin en trekt binnen een jaar meer dan een miljoen bezoekers. Incl. toegang

• Old Jameson Whisky-distilleerderij (dag 1 of 7) • Ontdek de fascinerende geschiedenis van Ierse whisky! Je volgt de interessante ambacht van het whisky maken door de verschillende stadia van graan plukken tot mouten, stampen, gisten, destilleren, rijpen en bottelen. De tour eindigt in de bar op het terrein met een traditionele degustatie (alle bezoekers ontvangen minstens een glas Ierse whisky). Let op: alcohol mag niet worden gekocht door of voor personen jonger dan 18 jaar. Personen jonger dan 18 jaar moeten worden begeleid door een verantwoordelijke volwassene. Incl. gids en toegang

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Brandstof voor de huurauto
  • Eventuele parkeerkosten
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Er zal een waarborg worden gevraagd bij het ophalen van de auto. Meer informatie hierover ontvang je in de reisbescheiden.

Linker verkeer: houd er rekening mee dat je in Ierland aan de linkerkant van de weg rijdt

Bezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 11 jaar en 1 baby t.e.m. 2 jaar per kamer.

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs.

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind t.e.m. 11 jaar korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur.

Let op: Kinderen t.e.m. 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig.

Babybed

Niet beschikbaar.

Toegankelijkheid

Deze reis is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht.

Parkeren

Mogelijk bij het hotel/ B&B (ter plaatse te betalen). Afhankelijk van de beschikbaarheid.

Inchecken

Het is aangeraden om niet later dan 18:00 uur in te checken in het hotel/ B&B. Indien je wel later zou zijn, dien je de accommodatie in te lichten.

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vergelijkbare accommodatie*

Verblijf je in één of meerdere vergelijkbare hotels, dan kan je ervan uitgaan dat je in het gebied van het genoemde hotel verblijft en het type hotel minstens gelijk is aan het genoemde hotel in de beschrijving. Je ontvangt de definitieve accommodatie met je reisdocumenten, uiterlijk 5 dagen voor vertrek